הישרדות 1009

הציניקן

New member
הישרדות 1009

כאן השרשור המקורי של הפרק. אני לא מבין את זה- איך אנשים מוותרים על חסינות בשביל אוכל ושתייה? ובעיקר אנשים כמו סטף וקובי ואיאן שכל-כך ברור שהם מועמדים? גם באתגר המקביל בעונה 6 לא הבנתי את זה, וגם עכשיו לא. ואני אוהב את סטף (שאני אולי היחיד בפורום שקורא לה ככה ולא סטפני), אבל היא לא היתה צריכה לוותר בגלל שהיא חושבת שטום לא ייכנע. ומה איתך? אולי את לא תיכנעי? זאת לא צורה לחשוב. אבל הלך לה. ההעפה של קובי מאוד הגיונית וסבירה בהתחשב במה שהלך שם, אבל זה אחד המקרים הבודדים שבהם לא הציגו את המועף בתור אופצייה במשך כל הפרק. כלום. ממש עד התחלת ההצבעה תיכננתי להציג אותו כססטרנינו/פיירפליי של העונה הזאת (בטח עם אותו מיקום). איבדתי פוטנציאל לפייבוריט. בכל מקרה, העובדה שגרג וג'ן וג'אנו הסכימו להעיף אותו ולא הגנו על מי שהוצג כבן-הברית שלהם רוב הסדרה מעניינת, וגורמת לתהות מה בדיוק לא הראו לי. עשו המון רעש היום, אבל בעצם לא הראו שום ברית נבנית; רק הראו לנו שלג'ן יש שכל, אבל את זה ניחשתי גם לפני זה. את גרג לא הראו בהקשרים אסטרטגיים כבר המון זמן. הייתי שמח לדעת יותר על קארין, שאני חושב שהזמן הכי ארוך שהראו אותה היה בצעקות על קייטי באחד הפרקים הראשונים. גם על ג'אנו אני לא יודע הרבה, אבל גם לא כ"כ מעניין אותי לדעת. אם לקייטי יש שכל, אני אשמח אם הוא יופיע מתישהו.

Oukami Kun

New member
קייטי היא פשוט מזליטסטית. ../images/Emo58.gif

ספוילרים להמשך העונה למטה, אל תכנסו אם אתם לא רוצים לדעת... איך, למען השם, איך היא הגיעה לשני האחרונים?! דאמיט, אפילו לפיינל פור לא הגיע לה! קייטי הזאת לא עשתה _כלום_ כל המשחק, היא בול כמו הקים של קורור, רק שאותה אפחד לא העיף כי, נו, לא הייתה להם הזדמנות. אני לא מבין איך היא הגיעה לגמר, פשוט לא...

אריה31

Member
מנהל
האם קובי עף מרצונו?

אני לא מצליח להבין למה הוא קפץ ראשון למים. עצם זה שהוא הצביע לז'אנו מוכיח שהוא הבין שהתוכנית עם גרג וג'ן לא תצא לפועל. אז הוא קיווה שיעדיפו להעיף את ז'אנו ולא אותו, ולכן בסוף הוא אמר שהם היו חכמים להיפטר ממנו. אבל הוא לא היה יכול לקחת הימור כזה אלא אם הוא בעצם התייאש מהמשחק. אגב סטפני הינהנה לעבר טום כשקובי קפץ למים.

הציניקן

New member
התכוונתי לבטל את מה שאתה אומר

כי לא הייתה לזה טיפת אינדיקציה בפרק, אבל כשאני חושב על זה, זה באמת צעד חסר כל היגיון של קובי, לפחות לפי מה שהראו לנו. והוא עוד מתחיל להעיר הערות באתגר חסינות על זה שכולנו רוצים להעיף אחד את השני וכו', שזה דבר שזכור מניסיון העבר שלא כדאי לעשות. אם לקובי הייתה הבנה של המצב, הוא היה רואה את עצמו כמועף פוטנציאלי. אז זה באמת מוזר מאוד, ויש סיכוי שלא כ"כ היה איכפת לו לעוף. עדיין, האפשרות שנראית לי הכי סבירה היא שקובי פשוט לא מחושב כמו שהוא מתיימר להיות ופשוט נקט בצעד טיפשי תמורת שוקולד או מה שזה לא היה שם.

Hadas 87

New member
אני דווקא חושבת לגמרי אחרת

לקובי היה ברור שהוא עף עוד מלפני החסינות. הוא ראה שהוא לא יכול לעשות כלום עם האנשים האלו, סטפני היתה תקוותו האחרונה אבל גם היא העדיפה את תום ואיאן על פניו. לכן מה כבר הוא יכול לעשות? גם אם הוא היה מוציא חסינות פרק הזה בפרק הבא הוא היה עף. לכן הוא פתח את הפה באתגר בכזו חופשיות וגירה אותם עם הדונאט והיה כזה ביץ'. כי כבר לא היה לו מה להפסיד. הוא ידע שהולכים להעיף אותו, הוא הצביע לג'נו כי הוא חושב כנראה שלה הכי לא מגיע להיות פה, במיוחד אחרי שהטפשה אמרה זאת בעצמה. פחח. והאמת כאן הוא באמת צודק, ג'אנו הזו זו תופעה. מה שנקרא יותר מזל משכל. אם קורור היו מפסידים פעם אחת היא כבר מזמן היתה עפה. היא פשוט מיותרת. למל"ם כזו (למל"מ= לא מועיל לא מזיק). ובקשר לאתגר- סטפני ממש אכזבה אותי שהיא קפצה בכזו קלות למיים בשביל פיצה! נכון שפיצה זה אחלה דבר והיא רעבה והיא לא אכלה מלא זמן וכו'. אבל זה משחק הישרדות והיא האאוטסידרית שבאה מהשבט היריב, היא האחרונה שיכולה להרשות לה לוותר על חסינות. זה היה די מאכזב. מצד שני זה לא מתאים לה לכן אולי היא היתה ממממש בטוחה שהיא נשארת, מה שעוד יותר מחזק את ההנחה שלי שהם סגרו על זה שקובי עף עוד לפני האתגר חסינות. וזה כמובן מסביר למה לא הראו אותם מדברים על זה, כי הם דיברו על זה לפני האתגר.

RedDevil17

New member
אמממממ...

1. קובי הצביע לג'אנו כי השבט אמר לו שהיא עומדת לעוף. תהיי בטוחה שקובי לא רואה את נושא ג'אנו כמו שאת רואה אותו. 2. אמרו להם עוד לפני האתגר שהם יילכו ישר למועצת השבט.

Hadas 87

New member
נו אז?

אם אמרו להם אז? כתבתי משהו שסותר את זה? אמרו להם לפני זה שהם ישר הולכים למועצת השבט אז הם דיברו על זה לפני זה. נו זה מה שאמרתי מה הבעיה?

Sole Survivor

New member
תגובה

אמנם לא ראיתי מההתחלה אבל ניראה לי שסטפני קפצה למים בשביל פיצה כי היא ידעה שהיא בחבורה של טום ואיאן אז לא יעיפו אותה כל כך מהר ואיאן פשוט נמאס עליי הוא מעצבן הוא וטום אין הוא אמר אני מוכן להתפשט בשביל חמאת בוטנים וג'ף אמר אבל אף אחד לא מעוניין לראות האתגר הזכיר לי פלאשבקים מעונה 6 והיידי וג'נה סטפני גם מגעילה איך היא הלכה לספר לקייטי וג'ן מה שקובי אמר לה הגילוי הראשון שהיא מגעילה היה כשהיא שיקרה לבובי ג'ון היא פשוט מגעילה היא חושבת שאם היא נישארה אחרונה מאולונג והיא הבת הכי חזקה העונה אז לא יעיפו אותה...אם מישהו חכם לא יקום וידיח אותה היא תזחל את המיליון בקלות ובקשר לרכילות על השרדות 11 שאלה למטה למה שסטפני ובובי ג'ון ישתתפו בעונה 11?

maya567

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 11- ספוילר עתידי

אז זהו. שהם כן. הם הטוויסט המדובר של העונה. יש אפילו הוכחות באינטרנט שסטפני משתתפת - בדמות תמונה שבה רואים את הקשת האלמותית שלה בשיער

buffa

New member
../images/Emo58.gif הישדרות 11

על תקן מה סטפני תיהיה שם, זה ידוע או שכרגע פשוט יודעים שהיא הטוויסט? יש סיכוי שהיא תצורף לאחד השבטים, ואם כן, למה בכלל?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif ספוילר עתידי מעלי וגם כאן

לא בטוח אבל כנראה שסטפני ובובי ג'ון יצטרפו כל אחד לשבט אחד. למה? בשביל הרייטינג.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

כבר לפני שהקאסט נחשף היו שמועות בקשר לזה ששני שורדים מעונות קודמות יחזרו, גם בשיחה שהייתה עם סטפני לפני היא אמרה משהו בקשר לזה שהיא יוצאת לאיזה טיול לקדם את הסידרה או משהו, בכ"א זאת התמונה המדוברת. (צד ימין למטה). בנוסף בפרומו שיצא לא מזמן מזכירים איזה 2 טוויסטים שיחשפו עם תחילת העונה, זה פלוס העובדה שאחרי 3 עונות הם "במקרה" שוב 16 שורדים דיי מאשר את זה שהם כנראה יחזרו למשחק על תקן שחקנים בשבטים וכן, ברור שהסיבה היא רייטינג.

Oukami Kun

New member
אני כל-כך מעריץ את הקשת הזאת!

זה פשוט החפץ הכי מעולה שהיה אי-פעם בהישרדות! פשוט צריך להחליף את הסרטים ולהפוך אותם לקשת, זה כ"כ... *_* [כן כן, אני טיפש, so what.]

למעלה