הישרדות 1007

Sole Survivor

New member
../images/Emo26.gif

העונה הכי טובה לפי דעתי...מתי ראינו שבט שמתרוקן עוד לפני המיזוג? גם לי נראה ששבוע הבא יהיה מיזוג..ונראה לי שקובי וגרג התאחדו עם בובי ג'ון וסטפני כי הם ירצו להפטר קודם מטום ואיאן...זו השערה אני לא ראיתי את העונה אז זה לא ספוילר העריכה עושה מסטפני אלוהים..אני לא בטוחה שהיא כזאת טובה כמו שמראים כי זה ברור שרוצים להראות שהיא הכוכבת של אולונג..אבל כנראה שהיא לא כזאת תותחית כי אם היתה טובה באתגרים גם בכוח וגם במוח אז היא היתה סוחפת אחריה את השבט שלה ...וזה לא קרה כנראה שהיא לא מנהיגה אלא פשוט יודעת להראות מוצלחת בשביל עצמה

Ulong

New member
זה לא נכון

ע"פ מה שמראים לנו זה נראה כי סטפני היחידה שיש לה קצת מוטיבציה לנצח בכל אתגר. איברהם נראה כאילו אין לו כוח לכלום ובובי ג'ון מראה קצת אכפתיות לפעמים, שהוא יכול לעזור.

Sole Survivor

New member
אבל דמות של מנהיג בשבט הכוונה

יכולה לסחוף אחריה כי בכל קבוצה צריך מישהו שידריך ויפקח למשל בקורור לא כולם טובים וחברותיים אבל דמות כמו של טום שחפה אחריה את השאר ועכשיו לכולם יש מוטיבציה אפילו לקובי וקרין הנחשבים לאוטקאסטים בשבט זה מראה שסטפני לא שחפה אחריה והדוגמה הראשונה היא שהיא היתה הראשונה שקפצה למים בבפרק הראשון מהסירה...אז אולי לא נטרו לה על זה כמו שנתרו לשני שקפץ אבל לא נתנו לה להנהיג אותם

הציניקן

New member
יש בעייה רצינית עם עניין המנהיגות

אני חושב שההיסטוריה של "הישרדות" מראה שלא יהיה חכם מצד אישה לקחת על עצמה את תפקיד המנהיגה, בטח לא של שבט שיש בו גברים פטרנליסטיים באופן מובהק, כמו ג'יימס (למרות שאני מתכוון גם לנשים האחרות). ובהתחשב בכך שהשבט הזה הדיח את ג'ולנדה בפרק הראשון בדיוק בגלל המנהיגות שלה, ההחלטה של סטף (אני מעריך שזו החלטה מודעת) לא להתנהג כמנהיגה נראית לי החלטה נכונה לזמנה, גם אם יכול להיות שהיא חיסלה את סיכויי אולונג להצליח, וכנראה שגם את סיכויי סטף עצמה. ולגבי טום, בשלב הזה אני די אופתע אם הוא יגיע למקום גבוה מאוד (לפיינל 3 לפחות); כמו אצל סטפני (רק הפוך), ההחלטה שלו לקחת מנהיגות טובה לשבט שלו אבל אני בספק אם היא טובה לעצמו.

Sole Survivor

New member
תגובה

מנהיג זה לא דווקא לקחת את המוט ביד ולהוליך אחריך את הקבוצה אלא מאין מנהיג רוחני שבלי לעורר מהומות והרצאות לגרום לאנשים להיות איתך ולהמריץ אותם ג'ולנדה היתה טיפוס שמראה שהיא רוצה להיות המנהיגה לכן היא עפה וטום לא אמר אף פעם שהוא מנהיג לכן העיפו את זה שהעיפו ולא אותו בהזדמנות שהיתה להם ולסטפני יש פשוט יכולות ומוטיבציה כדי שהיא תצליח כדי שהיא תצא הבסדר אבל לא כדי להמריץ אחרים עובדה שבפעמים שהיו הצבעות חוזרות..היא זאת ששינתה את ההצבעה לפי הפרק הראשון לא שמו אותה זאת היתה בחירה של השחקנים ולא של ההפקה

א. סחפה*

ב. נכון היא לא בדיוק דמות שמנהיגה... אבל היא בהחלט דמות עם הרבה מוטיבציה וכוח ועוד זה ששמו אותה בשבט שיש בו כ"כ הרבה פדלאות ואנשים לא כ"כ חזקים (מכל הבחינות עושה רושם) הייתי אומר (קים, איברהים, ג'יימס...) אנג'י וג'ון היו חזקים אבל את אנג'י העיפו בגלל הטוויסט המבעס הזה.. איברהים היה צריך לעוף... ואת ג'ון הסתומים העיפו בגלל נקע בקרסול- ומניסיון נקע בקרסול עובר תוך שבוע! אני נקעתי ת'קרסול ועשיתי את הבניאס ואת עין טינה עם הנקע אז שלא ישחקו לי אותה. קיצר זה ששמו אותה עם שבט כזה עוד יותר מבליט את התכונות הטובות של סטף ופחות העריכה... בזכות עצמה היא התחילה לקבל יותר זמן מסך!

RedDevil17

New member
אוקיי, הרבה מה להגיד...

להעיף את ג'ף היתה ההחלטה הכי הגיונית בזמנו. ג'ף לא נקע את הקרסול, הוא דפק אותו לגמרי. לקח לו שבועות להחלים והוא היה צריך ניתוח. אם הם לא היו מעיפים אותו, הוא מן הסתם היה פורש אחרי כמה ימים. סטפני, אגב, לא "נתקעה" בשבט עם פדלאות (כמו אנדרו או ג'ייק, למשל), אלא היתה אחראית, יחד עם כולם, לבחירה של השבט הזה. הסיבה שאולונג הוא שבט כ"כ פאתטי היא שכל אפס בחר את האפס השני - ובסוף הבחירה הם היו בטוחים שהם החזקים (כמו סוק ג'אי בעונה ה-5, רק הרבה יותר גרוע). ושאלה לציניקן ולשאר האלה שרואים את העונה בפעם הראשונה... האם התצלומים מסצינת הכריש אכזבו אתכם, והאם הפרק היה משמים מאוד לדעתכם? לדעתי זה שני "כן"ים, אבל אולי זה שונה כאשר לא עדים לכל ההייפ האמריקאי בפרומואים.

shiran2020

New member
פרק לא הכי מעניין. אבל מסקרן.. 7

חשבתי שיהיה איחוד.. אבל כנראה שלא... אני מרחמת על סטפני.. היא כל כך רוצה לנצח והם לא מצליחים.. אפילו בובי ג'ון אמר אולי זה שהוא עושה "עין הרע" ... ?? !! נמאס לי מקורור הם כל הזמן מצליחים מה נסגר?? מה זה כריש צדפות .. !!! הם באו לשרוד לא לחיות כמו מלכים חחח... (טוב נו יחסית..) ואולונג אין לי מושג ממה הם חיים... הם מזכירים לי קצת את ההישרדות 7 נראה לי עם רופרט .. הקבוצה השנייה גם הייתה כמו אולונג ... אין הרבה סיכויים שמישהו מאולונג ינצח.. כי גם בהישרדות 7 הדיחו אחרי האיחוד את כל הקבוצה השנייה... !!!! אני מקווה שיקרה משהו לטובת אולונג.. קורור מעצבנים אותי.. הישרדות תשנו משהו?!!!!!!!!!..... ... טוב מחכה לשבוע הבא..

Uri04

New member
הישרדות 7??

למיטב זכרוני, דארה וליל' (מורגן) הגיעו לפיינל 4 ביחד עם סנדרה ופיירפליי (דרייק), ככה שזה לא ממש מדויק להגיד ששבט אחד עשה 'פאגונגינג' לשבט השני...

Sole Survivor

New member
בהשרדות 7

שבט מורגן הפסיד נראה לי 3 פעמים ברציפות ואז שבט דרייק החליט שבא לו להעיף מישהו נסבל מהשבט והפסידו בכוונה אז זה ממש לא קורור קורור לא מפסידים בכוונה

Hadas 87

New member
פרק הבא לא אמור להיות המיזוג?

כי בקורור נשארו 8 ובאולונג 2, זה ביחד 10 וכשיש 10 ממזגים לא? וזה כ"כ ברור שהם ישר יעיפו את סטפני ובוביג'ון, לדעתי צריך לעשות איזה טוויסט במשחק כדי שהוא לא יהיה צפוי.

למעלה