אח, אולונג אולונג אולונג
אז העונה הזאת מוזרה. חוץ מהפרק עם שתי ההדחות וסיפור הפרק הראשון לא היה טוויסט בעונה הזו, שהיא כ"כ חסרת-תקדים ביחסי-הכוחות בין השבטים. אני לא מתכוון לומר שהעונה הזאת משעממת לחלוטין, כי הדינמיקה בתוך אולונג הייתה בינתיים מעניינת ולא היו כאן הדחות פה-אחד, כמו שהיה למשל במורגן בעונה 7. אבל בכל מקרה העונה מוזרה. כמו ulong שמעליי, גם אני הייתי חותם על זה שסטף אהובתי (סטפוש ממוש, כמו שהיו קוראים לה כאן חלק מהאנשים) תעוף היום, והופתעתי מאוד מכך שאיברהים הלך. כנראה שאחוות הלבנים-נוצרים גברה על אחוות הגברים מאלבמה. בקיצור שמחתי מאוד( לא כי יש לי בעייה עם שחורים, כמה מחבריי הטובים ביותר הם... אני פשוט אוהב את סטפני). הצורה שבה בובי-ג'ו התנהג בפרק הזה גורמת לי לחשוב שהוא באמת חטף כמה מכות-שמש, כי הוא כמעט הצליח להביא לזה שיעיפו אותו בצורה שבה הוא דיבר עם איברהים וסטף; לא ממש הפגין חוכמה עילאית. איברהים שיעשע אותי כשאמר: "לא האמנו שאנחנו שוב הולכים לטרייבל קאונסיל"- אה באמת? לא האמנתם? כאילו, איך זה יכול להיות באמת? ואח"כ הוא אמר: "זה בטח איזה שיא, ללכת שבע פעמים ברציפות"- ואללה, אני רואה שאתה מסתכל קבוע על הסדרה, אה? כן, שבע פעמים ברציפות זה כבר די שיא. גם 6. ו5. ו4. שברתם את השיא של עצמכם כמה פעמים פה. בקשר לזוגיות של גרג וג'ן- אני באמת לא מבין את זה; אמנם לרובמבר זה הצליח בצורה מטורפת, אבל הם באמת נקלעו לשבט עם stupid stupid players. בסה"כ הליכה לכיוון של זוגיות רומנטית גלויה במשחק הזה היא פשוט מעשה מסוכן מדי; רסנו את ההורמונים, כולה 39 יום. (יאללה, איך אני אתפדח אם בסוף הם יהיו בגמר)