הישרדות 1007

הציניקן

New member
הישרדות 1007

תגובות לפרק היום ועניינים פילוסופיים שונים, נא לשרשר לשרשור הזה. את שרשור הפרק המקורי תמצאו כאן

Ulong

New member
פרק 7

אני נשבע שאם לא הייתי יודע שאיברהם עף הייתי בטוח שזה הסוף של סטפני. מזל שנוכל לראות אותה עוד.
עושה רושם שהעבודה בקורור מתחלקת שווה בשווה. איאן וטום מתעסקים במזון, קרין, גרג וקייטי עזרו באתגר הפרס וקובי, ג'אנו וג'ן עזרו בחסינות. אויי אולנוג, נשארתם שניים.

אוהבים בעיקר את הנחישות שלה

שימי לב שהיא דיי מחזיקה את אולונג על הכתפיים... היא משקיעה באתגרים וזה... תראי איך ברגע שבחסינות היא החליפה את בובי ג'ון הייתה התקדמות... שימי לב איך תמיד היא ואנג'י עשו את החלק שלהן באתגרים על הצד הטוב ביותר. יש לה נחישות היא לא מוותרת היא חזקה נפשית ופיזית.

RedDevil17

New member
היא מחזיקה את אולונג על הכתפיים?

לא מצליחה משהו בעבודה, הא?

הציניקן

New member
כולם כאן צוחקים ורק אני לא מבין....

למה הכוונה? מתי סטפני הייתה אשמה בהפסד?

RedDevil17

New member
היא לא.

אבל שגיא הסביר בהודעה מעליי כמה אולונג היו בדיחה אם היא לא היתה שם. ניסיתי להסביר שהם בערך הבדיחה הכי מצחיקה שיכולה להיות למרות שהיא שם.

הציניקן

New member
אה, אוקיי, זה נכון.

בכל מקרה, אולונג הפסידה בינתיים בשבעה אתגרי חסינות (מתוך שבעה) ולא בשישה. לגבי סטף, אני לפחות לא טוען על-סמך מה שראיתי עד עכשיו שהיא השחקנית המוצלחת ביותר שהייתה ב"הישרדות" אי-פעם (גם לא מקום שני), ואם היא תלך באחד משני הפרקים הבאים אני אזכור אותה כחביבה ולא יותר, גם אם בינתיים היא הכי חביבה בעיניי בעונה הזו. אני חושב שבהתחשב בתנאים ההתחלתיים שלה, היא עשתה בסה"כ עבודה טובה ואפילו טובה מאוד.

RedDevil17

New member
לא רוצה להתווכח איתך כדי לא לספיילר

אבל רק אומר שאולונג הפסידו בשישה אתגרי חסינות מתוך שישה - בפרק 5 (של ההעפה הכפולה) לא היה אתגר חסינות.

Sole Survivor

New member
אבל עדיין אולונג הפסידו באתגר

כך שהם השבט הכי לוזר בתולדות השרדות

הציניקן

New member
אח, אולונג אולונג אולונג

אז העונה הזאת מוזרה. חוץ מהפרק עם שתי ההדחות וסיפור הפרק הראשון לא היה טוויסט בעונה הזו, שהיא כ"כ חסרת-תקדים ביחסי-הכוחות בין השבטים. אני לא מתכוון לומר שהעונה הזאת משעממת לחלוטין, כי הדינמיקה בתוך אולונג הייתה בינתיים מעניינת ולא היו כאן הדחות פה-אחד, כמו שהיה למשל במורגן בעונה 7. אבל בכל מקרה העונה מוזרה. כמו ulong שמעליי, גם אני הייתי חותם על זה שסטף אהובתי (סטפוש ממוש, כמו שהיו קוראים לה כאן חלק מהאנשים) תעוף היום, והופתעתי מאוד מכך שאיברהים הלך. כנראה שאחוות הלבנים-נוצרים גברה על אחוות הגברים מאלבמה. בקיצור שמחתי מאוד( לא כי יש לי בעייה עם שחורים, כמה מחבריי הטובים ביותר הם... אני פשוט אוהב את סטפני). הצורה שבה בובי-ג'ו התנהג בפרק הזה גורמת לי לחשוב שהוא באמת חטף כמה מכות-שמש, כי הוא כמעט הצליח להביא לזה שיעיפו אותו בצורה שבה הוא דיבר עם איברהים וסטף; לא ממש הפגין חוכמה עילאית. איברהים שיעשע אותי כשאמר: "לא האמנו שאנחנו שוב הולכים לטרייבל קאונסיל"- אה באמת? לא האמנתם? כאילו, איך זה יכול להיות באמת? ואח"כ הוא אמר: "זה בטח איזה שיא, ללכת שבע פעמים ברציפות"- ואללה, אני רואה שאתה מסתכל קבוע על הסדרה, אה? כן, שבע פעמים ברציפות זה כבר די שיא. גם 6. ו5. ו4. שברתם את השיא של עצמכם כמה פעמים פה. בקשר לזוגיות של גרג וג'ן- אני באמת לא מבין את זה; אמנם לרובמבר זה הצליח בצורה מטורפת, אבל הם באמת נקלעו לשבט עם stupid stupid players. בסה"כ הליכה לכיוון של זוגיות רומנטית גלויה במשחק הזה היא פשוט מעשה מסוכן מדי; רסנו את ההורמונים, כולה 39 יום. (יאללה, איך אני אתפדח אם בסוף הם יהיו בגמר)

אילנית99

New member
זהו. בפרק הבא בוודאות יש מיזוג

כי.. הם לא יכולים להצביע את מי להעיף... לא? אבל, אולי יתנו להם עוד להתחרות נגד קורור במשימת הפרס ויאחדו רק במשימת החסינות.. זה כבר ממש נהיה כמו מסטיק

למעלה