פרק 9 ../images/Emo58.gif
סופסוף השלמתי את כל הפרקים! חח בכל אופן הפרק היה ממש ממש נחמד, וזה היה די ברור בהתחלה שלי יעוף. באמצע ניסו לבלבל אותנו אבל מילא, כריס עד כמה שאני לא סובל אותו עשה את הדבר הנכון שהצביע נגד לי - ככה אולי הבנות ידעו שהוא לא בברית עם צ'אד. האם יתמזל מזלם של כריס וצ'אד כמו המזל של טיויאנה ודארה בעונה 7? נחיה ונראה למרות שאני מקווה שלא - אני מעדיף לראות פיננל 4 של בנות! עכשיו לגבי כל אחד מהמתמודדים שנשארו: צ'אד - מזכיר יותר מדי את אלכס עם ההבעות שלו ונראה לי שיעוף בפרק הבא, כי אני בטוח שלכריס יש הרבה מזימות מתחת לשרוול. איימי - פשוט מלכה!
אני חולה עליה! היא גדולה, שולטת בשבט שלה ופשוט גאונה. היא הפייבוריטית השנייה שלי(אחרי אלייזוש
), בהחלט מגיע לה מקום בפיינל 4. אלייזה - ה-מלכה!
כל פעם עומדת על הצ'ופינג בוט אבל שורדת, אני גאה בה! היא הפייבוריטית ראשונה שלי ובהחלט מגיע לה לזכות. סקאוט - לא סובל אותה! חייבת לעוף!! באתגרים היא עלובה וכששהשבט שלה התמודד באתגר היא לא עשתה כלום ולפעמים איפלו הזיקה, חייבת לעוף! טווילה - בהתחלה שנאתי אותה מוות! עכשיו אני כבר מתחיל יותר לחבב אותה, לא מגיע לה להיות בפיינל 4. ליאן -
חולה עליה! שקטה שקטה אבל קטלנית היא(וג'ולי) הפייבוריטיות השלישיות שלי, בהחלט עשתה החלטה נבונה על זה שלקחה איתה את ג'ולי - עכשיו יש לה קשר הדוק עם איימי
וג'ולי
. בהחלט מגיע לה מקום הפיינל 4 ואפילו מגיע לה להיות בטרייבל קנסל של הפיינל 2. כריס - המאסטרמיינד של כל מזימות הבנים --> חבל שבמיזוג זה לא יעזור. אולי אלייזה או סקאוט יחברו אליו בשביל להעיף אחת את השנייה. ג'ולי -
חולה עליה, גאונה, חכמה, יפה, מדהימה, מצילה את עצמה בצורה מדהימה. חובה להיות בפיינל 4! האתגרים: אתגר פרס כזה היה בערך בכל עונה, אבל זה כיף לראות מי נגד מי.\ אתגר החסינות מקורי! באמת כל הכבוד
. לסיכום אני אהמר: הפיינל 4: אלייזה
מאוהב|, איימי
, ג'ולי
וליאן
- לכל אחת מגיע! הבא לעוף: לדעתי זה יהיה צ'אד, ברוך שפטרנו, למרות שאני מעדיף שסקאוט תעוף!