הישרדות 09X09

Uri04

New member
ככה אני רואה את זה..

אני לא בא לפגוע בך או במשיהו אחר, אני רק רוצה שתבין שלאנשים שונים דעות שונות וסגנונות שונים, זכותם המלאה להגיב ולכתוב באיזה דרך שהם יבחרו ואין לך או לאף אחד אחר זכות לקטול בצורה מתנשאת אף אחד אחר ולהחליט בשמך מה ראוי יותר ומה ראוי פחות. אלה בדיוק היתרונות והחסרונות של פורום כזה - מגוון דעות גדול.

zulu2000

New member
909../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

פרק נחמד! באמת נכנסתי לפרנויות שאלייזוש תעוף.. אבל האמת שכל הזמן שמנסים לעשות בעריכה כאילו מישהו אחד יעוף הוא אף פעם לא עף. היה מצחיק הקטע שג'ולי וליאן הביאו לבנות עוף ולבנים עצמות
. סארג' עף
לא אכפת לי.. עדכונים חדשים ברשימת הפייבוריטים:
אלייזה!! (איזה חמודה היא הייתה עם החזיר!) לא נראה לי שהיא לעולם תרד מהצמרת.
ג'ולי (ירידה בדרגה חח אבל עדיין מקום 2)
ליאן.. אין הרבה מה להגיד פשוט אהבתי אותה הפרק. טווילה יצאה הרשימה. ועכשיו בפעם הראשונה - רשימת השנואים:
סקאוט!! איך היא מעזה לדבר על אלייזה מאחורי הגב שלה?! זקנה! והיא ממש מזייפת!!
איימי. מעצבנת עדיין אבל לפחות ירדה למקום 2.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אני או שבסוף החזירון הזה לא שינה שום דבר חוץ מכמה קונפשיונלס של סארג' על כמה שהוא רוצה לאכול אותו?
באסה. חשבתי שיש תקווה לפרק הזה/לעונה הזאת. העריכה נתנה סיכוי למצב שבו אלייזה כל כך מבואסת מהתחרות פרס שהיא מחליטה לבגוד בבנות יחד עם ג'ולי או משהו כזה.. זה היה יכול להיות מעניין. אבל במקום זה, הצפוי מכל קורה, ושוב פרק משעמם וצפוי.. חוזרים למתכונת של תחילת העונה. 1. אליזה 2. איימי 3. ג'ולי 4. כריס 5. טווילה 6. ליאן 7. סקאוט 8. צ'אד

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שהטרי-מייל שבא עם החזירון אמר, יכול מאד להיות שהוא מבשר על איזשהו טוויסט בעתיד. אם לא, זה די מפגר שהביאו להם חזיר והם צריכים לטפל בו ולשמור עליו - ובסוף לא קורה איתו כלום
חזירון חמודון.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

אולי הביאו אותה לכפר על התחרות חזירים שהייתה בהתחלה? להראות שאפשר גם אחרת?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

להראות שאפשר גם אחרת? איך שהחזיר צרח והתנגד כשאליזה
גררה אותו על האדמה היה ממש עצוב.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

אבל לא הרגשתם חמימות שסארג' ליטף ודאג לחזיר?(ותתעלמו מזה שכל מה שהוא רצה זה לפתוח לו את הבטן ולהתחיל לאכול)

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

האמת שלא.. אבל אני לא מבין למה זה "התעללות" כי בסה"כ רובנו אוכלים בשר שזה פי 100 יותר גרוע.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

אהמ.. חזירים תמיד צורחים. זה פחות או יותר הקולות שהם משמיעים באופן קבוע. זה לא באמת אומר שהם באמת סובלים יותר מדי. הייתי מאמין שעונש אפקטיבי יותר בשביל חזיר היה אם הוא היה צריך להישאר במחנה ולשמוע את אלייזה מתבכיינת ומ***נת לו את המוח כל היום. אז הייתי מציע ש-PETA יתערבו.

פרק 9 ../images/Emo58.gif

סופסוף השלמתי את כל הפרקים! חח בכל אופן הפרק היה ממש ממש נחמד, וזה היה די ברור בהתחלה שלי יעוף. באמצע ניסו לבלבל אותנו אבל מילא, כריס עד כמה שאני לא סובל אותו עשה את הדבר הנכון שהצביע נגד לי - ככה אולי הבנות ידעו שהוא לא בברית עם צ'אד. האם יתמזל מזלם של כריס וצ'אד כמו המזל של טיויאנה ודארה בעונה 7? נחיה ונראה למרות שאני מקווה שלא - אני מעדיף לראות פיננל 4 של בנות! עכשיו לגבי כל אחד מהמתמודדים שנשארו: צ'אד - מזכיר יותר מדי את אלכס עם ההבעות שלו ונראה לי שיעוף בפרק הבא, כי אני בטוח שלכריס יש הרבה מזימות מתחת לשרוול. איימי - פשוט מלכה!
אני חולה עליה! היא גדולה, שולטת בשבט שלה ופשוט גאונה. היא הפייבוריטית השנייה שלי(אחרי אלייזוש
), בהחלט מגיע לה מקום בפיינל 4. אלייזה - ה-מלכה!
כל פעם עומדת על הצ'ופינג בוט אבל שורדת, אני גאה בה! היא הפייבוריטית ראשונה שלי ובהחלט מגיע לה לזכות. סקאוט - לא סובל אותה! חייבת לעוף!! באתגרים היא עלובה וכששהשבט שלה התמודד באתגר היא לא עשתה כלום ולפעמים איפלו הזיקה, חייבת לעוף! טווילה - בהתחלה שנאתי אותה מוות! עכשיו אני כבר מתחיל יותר לחבב אותה, לא מגיע לה להיות בפיינל 4. ליאן -
חולה עליה! שקטה שקטה אבל קטלנית היא(וג'ולי) הפייבוריטיות השלישיות שלי, בהחלט עשתה החלטה נבונה על זה שלקחה איתה את ג'ולי - עכשיו יש לה קשר הדוק עם איימי
וג'ולי
. בהחלט מגיע לה מקום הפיינל 4 ואפילו מגיע לה להיות בטרייבל קנסל של הפיינל 2. כריס - המאסטרמיינד של כל מזימות הבנים --> חבל שבמיזוג זה לא יעזור. אולי אלייזה או סקאוט יחברו אליו בשביל להעיף אחת את השנייה. ג'ולי -
חולה עליה, גאונה, חכמה, יפה, מדהימה, מצילה את עצמה בצורה מדהימה. חובה להיות בפיינל 4! האתגרים: אתגר פרס כזה היה בערך בכל עונה, אבל זה כיף לראות מי נגד מי.\ אתגר החסינות מקורי! באמת כל הכבוד
. לסיכום אני אהמר: הפיינל 4: אלייזה
מאוהב|, איימי
, ג'ולי
וליאן
- לכל אחת מגיע! הבא לעוף: לדעתי זה יהיה צ'אד, ברוך שפטרנו, למרות שאני מעדיף שסקאוט תעוף!

../images/Emo58.gif

לא רק שידעתי מי יעוף אלא גם ידעתי שהפרומו לפרק של היום היה סתם פדיחה של CBS, אני חושב שהם סתם שיחקו לנו בשכל וציפו שיקרה באמת משהו מפתיע. אבל כמו שציפיתי, אחרי נפילתו של סארג' אני חושש שהבנים האחרים הם הבאים בתור... זה לא דבר טוב... איימי - לשם שינוי הפעם אין לי מה להגיד עליה. היא רק זכתה בחסינות וזהו. לא קרה הרבה איתה הפעם. היא עדיין הדיקטטורית השופעת שכולנו אוהבים לשנוא. ליאן - וזאתי זכתה בפרס. מצד ליאן זה היה מעשה חכם לקחת את ג'ולי בידיעה שאיתה היא פחות מסתדרת והיא רצתה לחזק את הברית שלה כדי לוודות שהיא לא תעבור לצד השני (ולמה שהיא תעשה את זה בכלל?). ג'ולי - היא הייתה צריכה לעוף במקום ג'ון ק, אבל לאאאאאא הם היו חייבים להעיף אותו כדי להפוך את העונה לגרועה יותר! הבנים היו סתומים, אני יכול להבין למה טווילה יכולה להצטרף אליהם, אבל למה שג'ולי תעשה זאת?! היא הכי בת מכולן שם! בכל מקרה המזימה שלה נחשפה אבל עדיין לא בטוח מה יעלה בגורלה. סקאוט - וסוף סוף יש יותר דברים על סקאוט. כל החיכוך עם אלייזה רק מגביר את ההתעניינות, אבל חבל שזה לא בא על ידי ביטוי בפרק. הייתי מעדיף לראות אותה עוזבת לא בגלל שאני שונא אותה, אלא בגלל שזה יכול להציל את העונה. היא מעין הרופרט של העונה הזאת, כמעט כולם אוהבים אותה עד שבא איזה פיירפליי (אלייזה כנראה) ויעיף אותו לכל הרוחות. מוזר שהבנים באו אליה ולא אל... אלייזה - זה ממש מוזר. הם פנו לסקאוט במקום לאלייזה... במקום לנסות להיפטר מאלייזה תצרפו את אלייזה אתכם ותפטרו מאחת הנשים. יש להם מוח של בלוט או משהו כזה?! בכל מקרה זה יכל לקרות, הם יכלו לנצל את הכעס של אלייזה נגד סקאוט ולהתחיל לשלוט במשחק. אלייזה צריכה להבין דרך אגב שאם כריס וצ'אד עפים בפרקים הבאים, היא ככל הנראה תהיה הראשונה שתעוף. היא ראתה את הסדרה המון (לא כמו ברוק) אז היא צריכה לקלוט את זה בכל רגע. טווילה - והיא בכלל אני לא יודע מה עובר בראש שלה. גם שהיא אומרת שנוח לה יותר עם הגברים היא מצביעה עם הנשים. אני חושב שחוץ מסקאוט אין לה שום ברית ממשית. קרוב לוודאי שהיא תגיע לפיינל 4-5 אבל עדיין היה לה פוטנציאל. מוזר לפי דעתי שהיא הצביע לסארג' אבל כמו שהיא הצביעה נגד רורי, היא חששה מאיום פיזי. עכשיו שסארג' לא פה, אין יותר ממש איום פיזי כי כריס וצ'אד (בעיקר כריס) לא מי יודע מה חזקים. צ'אד - הפעם אין עליו הרבה. אבל הוא הרבה יותר חכם ממה שהוא משדר לפי דעתי. חוץ מנקודות הסימפטיה שלו הוא יכול להמשיך רחוק אבל במידה והברית של הנשים נשארת חזקה, סביר להניח שהוא יהיה הבא בתור מכיוון שהנשים יגלו על נקודות ה"אור" שלו במהרה. כריס - האמת שזה היה הדבר היחיד שלא צפיתי. זה נראה מוזר שכריס הצביע לסארג' כמו שבעונה שעברה שיאן הצביעה נגד לקס. אבל האמת שאני חושב על זה הוא שם לב לטעויות שקרו והוא ידע שהוא לא יכל לעשות משהו אחר. כריס משלם את המחיר על מה שהוא עשה אבל אני חושב שיש לו תוכנית אחרת, אולי שהוא הצביע נגד סארג' הוא רק הראה לנשים שהוא לא בהכרח נאמן לגברים (לפחות לא לסארג') אז הוא חשב שהנשים יכולות לנצל את צ'אד ועצמו להיות קולות עזר (מה שסנדרה די עשתה בעונה 7 וזה הלך לה בצורה טובה ביותר). אני מקווה לטובתו שהוא יוכל לבצע את זה. סארג' - אין לי הרבה מה להגיד על סארג' למרות שהוא עף. אני חושב שזו הייתה אשמתו בערך לכל מה שקרה. כל העפת הצעירים מברוק ועד ג'ון ק הייתה טעות. לפחות רורי היה צריך להיות אחד מהגברים והוא היה שומר נגיד את בריידי בתור בן ברית. אבל סארג', אח... הוא אוהב את ריח הנפלם בבוקר אבל את רוח התבוסה הוא לא אוהב במיוחד. דבר אחד טוב שיש לי להגיד על סארג' הוא שאחד האנשים היותר נאמנים שראיתי וחבל שבגלל כל מה שקרה עם טווילה הוא חטף סכין בגב ממנה (וזה סכין הרבה הרבה הרבה יותר רציני ממה שהוא קיבל מכריס) אבל הוא היה איום פיזי וזה היה די צפוי לא רק בגלל הפקטור הזה אלא גם בגלל הברית הראשית העונה. סארג', לא היית החביב עליי אבל מגיע לך את כל הקרדיט שהגעת עד לפה KEEP UP THE GOOD WORK SOLDIER! אז מה יקרה בפרק הבא? או שהברית תישאר כהרגלה, צ'אד וכריס עפים. אלייזה בגלל החיכוך עם סקאוט תעוף, אחרי זה כנראה שאיימי או ג'ולי יעופו... כנראה שסקאוט תסיים במיקום גבוה ביחד עם ליאן או טווילה אבל שום דבר לא בטוח. או שקבוצה אחת תנצל את הבנים וסוף סוף תעיף את איימי משלטונה המרושע!!! הלוואי. אני מהמר שיכול לקרות משהו מעניין בפרק הבא (משום שלפרק היום קראו GENDER WARS שזה מלחמת מינים, די ציפיתי את העובדה שלא יקרה שום דבר מיוחד) אבל נראה מה יקרה. עד אז, אדיוס!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 909

פרק חביב עם תוצאה מעצבנת. האוטינג של סארג' לטווילה היה כל כך לא ברור ובמקום. לא היה שום טעם לדבר על זה אלא אם כן סארג' מראש ידע שאין לו את הקולות של אלייזה וטווילה. מישהו ראה את האינסיידרס ויכול להגיד אם מראים שם משהו מהנסיונות של הבנים לסחוב את אלייזה לצד שלהם ? אם כן זה יהיה מעניין לראות כי נראה לי שזו הייתה משימה מאוד ברת-השגה. טווילה מרגישה יותר נח איתם, ואלייזה מאוד ממורמרת על הבנות ובעיקר על סקאוט. כנראה שאלייזה וטווילה זה גם לא שילוב פשוט ולכן הכל נפל. אלייזה צריכה להבין שאלא אם כן היא הולכת לזכות בכל החסינויות אין לה סיכוי לפיינל 4 ומעבר לזה. אני במקומה הייתי מתנהג בצורה הכי קטנונית שאפשר ומשתף פעולה עם הבנים להפיל את סקאוט. היא הרי ידעה שגם עם הבנים יותר ממקום חמישי היא לא תקבל. הסיכוי היחידי לברית עוקפת איימי זה העובדה שסקאוט מרגישה שליאן זנחה אותה לטובת ג'ולי. וסקאוט , טווילה כריס וצ'אד ינסו פרק הבא לפחות להגיע לשוויון עם מישהו מבין ג'ולי, אלייזה איימי ולי-אן. ג'ון קיני בטח יושב בבית וצופה בזה ומתמוגג מאושר. הוא יודע שאם הוא היה שם במקום ג'ולי הכל היה נראה אחרת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הבעיה בכל הקטע עם אלייזה וטוויילה, היא שלטוויילה ולסקאוט יש ברית חזקה. כך שמבחינת טוויילה האפשרות היחידה היא להעיף את אלייזה, ומבחינת אלייזה האפשרות היחידה היא להעיף את סקאוט. הבנות פשוט מעדיפות להמנע מכל אפשרות של סיבוך, ולהמשיך לשחק בינתיים על המספרים. כשיגיעו לפיינל 6 הציפורניים ישלפו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 909

לסרג' |צבא|, הראשון מבין שרשרת פיבוריטים שעתידים לעוף. ולתגובות על הפרק: כבר מתחילת הפרק אמרתי שאם אליזה חכמה היא תערוק לבנים. כנראה שהיא לא חכמה במיוחד. ברית הבנים- טווילה- אליזה היא הדבר הטוב ביותר שהיה יכול לקרות- חמשת האנשים האהובים עלי בעונה הזו מעיפים סוף סוף את סקאוט השזיף הקרציה, איימי המריאנו התורנית וליאן הניק בראון התורנית. אני לא מבין למה הברית הזו נפלה, היא היתה כ"כ גאונית, והיתה מסתדרת לכולם. מה שהנשים עשו עם העוף זה היה ממש זנות ברמה הכי נמוכה של המילה. לתת שתי חתיכות של כנפיים רק לבנות ולא לתת לבנים בכלל, ואז עוד לתת להם את השאריות, זה הדבר הכי דוחה ושפל שהן היו יכולות לעשות. ואני עוד לא התחלתי לדבר על סקסיסטי. זה הוריד את המניות של הבנות אצלי הרבה מאוד (לא שלליאן היו מניות כלשהן מלכתחילה). תחרות החסינות היתה יפה. קצת הזכירה את הטנגרם מעונה 5 ונראה לי עוד איזו תחרות, אבל זה היה מספיק "קצת" בשביל להיות מקורי ויפה. אני לא מבין את טוילה. תמיד היא חושפת יותר מדי בטי.סי.. טוב שהיא לא חושפת את כל האסטרטגיה שלה... אני כל פעם מחדש נדהם מאיך שהיא לא עפה עם כל הדברים שהיא מספרת שם. ונסיים עם
לסארג' ולברית החדשה, שהיתה יכולה להקפיץ את מניותיה של העונה התשיעית של הישרדות עשרת מונים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif תיקון

תיקון: "לתת שתי חתיכות של כנפיים לבנות" = לתת לכל בת שתי חתיכות של כנפיים.

../images/Emo58.gif

1. מסכים אתך מאוד בקשר לעוף, כתבתי את זה בתגובה שלי, יש חוקים בלתי כתובים שאומרים שבאוכל ובשתיה מתחלקים בכל מצב וזה פשוט ביזיון מה שהבחורות עשו וברור שהגברים לא היו עושים להן את זה. 2.אני לא חושב שזה היה עוזר לאלייזה לערוק לבנים, לדעתי היא תעוף ככה או ככה תוך 2-3 פרקים, לא משנה באיזה צד היא תהיה. מה שכן, אם הייתי אחד הגברים, הייתי מנסה לשכנע אותה להצטרף בלי להבטיח לה שם דבר, כי זה לא יראה אמין. הייתי אומר לה שהיא "מת מהלך" בכל מקרה והגורל שלה כבר נחרץ, אבל עדיף לה להיות עם הבנים ולהעיף את הבנות שמתכננות לדפוק אותה אחת אחת לפני שהיא מודחת בעצמה. לפחות שתהנה. 3. טווילה אולי היתה יכולה להסתיר יותר אבל זה מנוגד לאופי שלה, מה גם שכשסרג' חשף אותה, היא היתה מסתבכת אם היא היתה מנסה להתחמק והיא היתה נתפסת כשקרנית. היא מצליחה לשדר סוג של אמינות או לפחות אחת שהמילה שלה באמת חשובה לה, מה שיכול אולי לסייע לה בהמשך.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif909

מה ההשוואה בין איימי לרוב? היא בכלל מהווה איום על מישהו והיא בכלל לא שולטת במשחק אם היא תצליח להגיע לסוף זה רק בגלל היריבות בין אלייזה לסקוט. בשביל כל בת זה טיפשי להתחבר עם הבנים כי אחרי הפיינל 4 היא פשוט תעוף אז עדיף להשאר עם הבנות ולקבל איזשהו סיכוי להגיע לפיינל 2. באמת האמנתם שאלייזה וטוואילה יתחברו עם הבנים נגד עם הבנות?! הם באמת חשבו שזה יקרה? סקוט מעצבנת, היא לא מועילה שם בכלום הבנתי שהדבר שמעצבן בעונה הזו זה האנשים. הם לא ממש מעניינים והיחסים בניהם גם לא.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif909

עכשיו במצב של 6-2 זה זמן טוב ל3 בנות לעבור לבנים. אני כמעט בטוח ששבוע הבא בת תעוף, לא נראה לי שהן יצליחו להחזיק עוד הרבה זמן ביחד. דרך אגב מישהו במקרה ראה שבוע שעבר פרומו של סארג' אומר שמכ הנמאס לו מכל החיבוקים וה"אי לאב יו" של הבנות. ובכלל לא היה את זה הפרק?

למעלה