../images/Emo58.gif 909
טוב, אני חייבת להודות שמערך הפרומואים של CBS היה כל כך מוצלח, שגרם לי לראות את הפרק כל כך מוקדם בבוקר. אמנם היה פרק טוב, אבל איפה ה-5:3? כבר חשבתי אולי ליאן תכווה על-ידי לבה רותחת או שג'ולי הולכת ליפול מהמסוק. טוב נו. לי אישית היה די ברור שסארג' הולך הביתה. נדמה לי שבכל משפט של סקאוט ואלייזה, שבו הן מלכלכות אחת על השניה, היה סיום של "רק קודם נעיף את סארג'" ופשוט חתכו את זה... כמעט בכל סצינה שראו את סארג' נופפתי לו לשלום. העפה כזאת ברורה לא היתה מאז ימי ג'יי פי. חוץ מזה, הפרק היה די משעשע. החזירון ממש חמוד, הקטע עם הכנפיים היה מצחיק, סארג' והאאוטינג של טוויילה ב-TC וההצבעה בסוף של כריס היו מעולים. אני עדיין חושבת שאם יש בחור אחד שיכול לנצח את העונה הזאת, זה כריס. אבל יש לו סיכוי של 1 ל-5 גג (אם נוציא מהמשוואה את אלייזה וצ'אד). הפרומואים מתחילים להזכיר לי מאד את העונה הקודמת, שבה כל פרומו הראה איזו אפשרות שאולי תצוץ על-מנת להעיף את מריאנו (=איימי), וההזדמנות הזאת אף פעם לא הגיעה. עד כמה שהטרייבל הפעם היה גרוע לטוויילה (והאמת, אני מבינה את סארג' שהחליט לשרוף אותה ככה) אין סיכוי שהיא תצא נגד הבנות. הבנות ישארו עם הבנות עד הפיינל 6, ואז יתחילו הבלאגנים בין סקאוט ואלייזה, ואולי אז יהיה קצת מעניין. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיכוי שאיימי וליאן לא יהיו בפיינל 4.