הישרדות 09X09

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

טוב, פרק מעניין במיוחד זה לא היה. נורא הצחיק אותי שליאן וג'ולי נתנו לכולם לאכול את העצמות של העוף - השאריות של ארוחת הערב שלהם. למרות שהן נתנו לבנות גם קצת בשר על הדרך, עדיין היה נורא סימבולי בעיניי לראות את כל השורדים לועסים בשקיקה את השאריות של ארוחת הערב של השתיים
כולי כבר מבולבל לגמרי מהבריתות שנוצרו בין השורדים וההצבעה שלהם בסוף הפרק היתה משונה מתמיד. בזמן שהנשים התאחדו כולן והצביעו עבור סארג', הבנים היו כל כך לא מתואמים שכל אחד מהם הצביע למישהו אחר. ממש לא הבנתי למה צ'אד הצביע לג'ולי בזמן שסארג' הצביע לאלייזה (או אולי ההפך) וכל זה בזמן שכריס בכלל מצביע לסארג'. תמוה מאוד. בכל מקרה אני שמחתי לראות את סארג' עוזב. אני מצפה לראות גם את כריס עף בקרוב. מגיע להם - מי שנפטר מהשחקנים המוצלחים בהתחלה, בזמן שהשבטים עוד אמורים לעבוד בשיתוף פעולה - שלא יתפלא שהוא ימצא את עצמו בחוץ במהירות.

willo

New member
../images/Emo58.gif

שמו שנכתב במעשה בחמישה בלונים: "זה סופו של כל בלון" הטעות הראשונה של סרג' הייתה שהוא העיף את הג'ונים ואת בריידי, במקום את רורי וטראביס. הטעות השניה שהוא חשב שכולם בכיס שלו. והאמת: זה שהוא עף עשה אותי רק מאושר. לגבי כריס:- ההצבעה שלו, נו גם ג'ון חשב שאם הוא יצביע נגד בריידי הוא ישאר וראינו איפה הוא. כמו שזה נראה, איימי בסכנה, אחרי ששני הגברים יעופו, אני לא אתפלא אם היא תעוף ראשונה.

adi007

New member
909../images/Emo58.gif

איזה יופי הפעם אני מבין הראשונים שראו :) ממש התאכזבתי לראות את סארג' עוזב, ממש אהבתי אותו הייתי מעדיפה לראות את סקאוט עוזבת היא סתם מעצבנת ולא מועילה בכלל הפרס היה די נחמד והייתי בהלם כשהיא לקחה את ג'ולי ולא את איימי! איזה מצחיקות הם בהליקופטר: I do love these people Me too Maybe i'm just drunk Me too
הפיינל פור שאני רואה כרגע הוא טווילה, איימי, ליאן וג'ולי , זה נראה לי הכי הגיוני.. גווו ליאן!!!!

../images/Emo58.gif תגובה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אותי זה הרג, מה שהן עשו בהליקופטר!! חחחח ועוד דבר, לא נראה לי שטווילה תגיע לפיינל 4 בגלל שתי סיבות: הסיבה הראשונה היא כי אני לא רוצה
הסיבה השנייה היא כי הבנות רואות שיש לה קשר טוב מדי עם הבנים ויעיפו אותה. ובאמת גו ליאן!(אחרי אלייזוש)

../images/Emo58.gif

מה הן עשו בהליקופטר?? טסו מעל נוף מדהים, מה מצחיק בזה? אפשר לחשוב שהן גילו שם לראשונה שהן לסביות או משהו.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

למה זה דווקא היה מצחיק.. I do love these people Me too Maybe i'm just drunk Me too

maya567

New member
../images/Emo58.gif 909

טוב, אני חייבת להודות שמערך הפרומואים של CBS היה כל כך מוצלח, שגרם לי לראות את הפרק כל כך מוקדם בבוקר. אמנם היה פרק טוב, אבל איפה ה-5:3? כבר חשבתי אולי ליאן תכווה על-ידי לבה רותחת או שג'ולי הולכת ליפול מהמסוק. טוב נו. לי אישית היה די ברור שסארג' הולך הביתה. נדמה לי שבכל משפט של סקאוט ואלייזה, שבו הן מלכלכות אחת על השניה, היה סיום של "רק קודם נעיף את סארג'" ופשוט חתכו את זה... כמעט בכל סצינה שראו את סארג' נופפתי לו לשלום. העפה כזאת ברורה לא היתה מאז ימי ג'יי פי. חוץ מזה, הפרק היה די משעשע. החזירון ממש חמוד, הקטע עם הכנפיים היה מצחיק, סארג' והאאוטינג של טוויילה ב-TC וההצבעה בסוף של כריס היו מעולים. אני עדיין חושבת שאם יש בחור אחד שיכול לנצח את העונה הזאת, זה כריס. אבל יש לו סיכוי של 1 ל-5 גג (אם נוציא מהמשוואה את אלייזה וצ'אד). הפרומואים מתחילים להזכיר לי מאד את העונה הקודמת, שבה כל פרומו הראה איזו אפשרות שאולי תצוץ על-מנת להעיף את מריאנו (=איימי), וההזדמנות הזאת אף פעם לא הגיעה. עד כמה שהטרייבל הפעם היה גרוע לטוויילה (והאמת, אני מבינה את סארג' שהחליט לשרוף אותה ככה) אין סיכוי שהיא תצא נגד הבנות. הבנות ישארו עם הבנות עד הפיינל 6, ואז יתחילו הבלאגנים בין סקאוט ואלייזה, ואולי אז יהיה קצת מעניין. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיכוי שאיימי וליאן לא יהיו בפיינל 4.

../images/Emo58.gif

איימי ממש לא דומה לרוב מראינו! את מריאנו שנאתי כי הוא צחק ולעג לאחרים ופשוט היה נבלה. איימי היא גאונה עם סטייל! אז אל תעזו להשוות את איימי המלכה לרוב ה
.

לכל מי ששלח לי מסרים בקשר

לסיכומים שלי של השרדות והשוליה, עוד לא הספקתי לראות את הפרקים אז אל דאגה, הסיכומים שלי יופיעו כרגיל, קצת סבלנות. אה, ואני לא מתכוון לפתוח שרשורי נושא חדשים בשביל זה, יש שירשור של הפרק אז אני אצרף את זה לשם ותודה על המחמאות, כמובן.

Uri04

New member
OMG!!

אתה כותב סיכומים של הישרדות *ו*של השוליה?? זה שתי סדרות! שני סיכומים! מה, אין לך חיים?? :))

זה שונה

אני לא כותב : אהבתי את איך שהם קמו בבוקר, השיער של רוברט היה ממש פרוע. היה נורא מצחיק לראות את לוסי מפהקת. אחר כך ממש נגנבתי כשג'ייסון הלך לטייל לבד ביער ולא רצה לקחת איתו את סקוט. זה קרע אותי. תחרות הפרס היתה ממש ממוחזרת. אוף. אני מת על פטריק, אני גנוב עליו ומת שהוא יזכה. הוא כל כך חכם ויפה ושולט בהכל. אני רוצה שהוא יהיה מליונר, זה חשוב לי. אני כל כך אשמח בשבילו. איזה צחוקים היה כשירד גשם ולקים נרטב השיער.. היא היתה כולה רטובה חח.. וגם בפרומו לפרק הבא ראיתי שנהיו לה קשרים בשיער אז הולך להיות מה-זה מעניין. ההעפה היתה מה- זה ברורה, לפי העריכה ידעתי. כל פעם שמישהו ישב ודיבר למצלמה הראו מאחורה ענף של אקליפטוס וזה מתחיל ב א' אז ידעתי שיעפו את אנג'לה. וכו' לא סיכומים כאלה. אולי טעיתי במילה "סיכום", יותר ניתוח/פרשנות.

זה שונה

אני לא כותב : אהבתי את איך שהם קמו בבוקר, השיער של רוברט היה ממש פרוע. היה נורא מצחיק לראות את לוסי מפהקת. אחר כך ממש נגנבתי כשג'ייסון הלך לטייל לבד ביער ולא רצה לקחת איתו את סקוט. זה קרע אותי. תחרות הפרס היתה ממש ממוחזרת. אוף. אני מת על פטריק, אני גנוב עליו ומת שהוא יזכה. הוא כל כך חכם ויפה ושולט בהכל. אני רוצה שהוא יהיה מליונר, זה חשוב לי. אני כל כך אשמח בשבילו. איזה צחוקים היה כשירד גשם ולקים נרטב השיער.. היא היתה כולה רטובה חח.. וגם בפרומו לפרק הבא ראיתי שנהיו לה קשרים בשיער אז הולך להיות מה-זה מעניין. ההעפה היתה מה- זה ברורה, לפי העריכה ידעתי. כל פעם שמישהו ישב ודיבר למצלמה הראו מאחורה ענף של אקליפטוס וזה מתחיל ב א' אז ידעתי שיעפו את אנג'לה. וכו' לא סיכומים כאלה. אולי טעיתי במילה "סיכום", יותר ניתוח/פרשנות.

כשאתה מגיע לגיל 25

אתה מבין שזה ממש לא. אבל אם אתה נהנה אני יכול להמשיך בכיוון הזה. עוד לא סיפרתי איזה קוין ודורותי הרכיבו את הפאזל ואיזה יפה ומקושט היה הטרי מייל, גם החרוזים היו ממש מגניבים.

Uri04

New member
:)

ואם היית באמת טורח לקרוא משהו ממה שכתבתי בעבר היית רואה שזה ממש לא כתוב ככה, אלא זה כתוב תמיד בנימה ביקורתית, כי לדעתי תכנית כזאת היא לא בסיס לתיזות-מדעיות וניתוח לפרטי פרטים של אסטרטגיות ובריתות. היא סדרת מציאות שהדרך הכי טובה (ושפויה) לדעתי להינות ממנה היא בעזרת הומור. אני מצטער שאני אולי לא מצחיק אותך ממרום גיל 25 המכובד שלך, אבל ככה אני נהנה. בקשר לקטנוניות - אני אהיה ילד לרגע ואדגיש את המשפט - הכל עובר אליך... וכו'.. אני לא התחלתי עם הקטנוניות. ויש סיבה למה אנשים מגיבים אליך כמו שהם מגיבים. :)

בכלל לא העברתי ביקורת על מה שאתה

כותב או על הסיכומים שלך, אני גם לא זוכר אם קראתי אותם או לא ובכל מקרה אני לא זוכר אם הם היו שלך או לא. זה היה תמצית כללית של אופי הסיכומים ששולט פה בד"כ, בלי קשר לאדם ספציפי. אני לא מכיר פה אף אחד וחוץ ממאיה שמתנכלת אלי באופן קבוע, אין לי שום בעיה עם מישהו ספציפי, אני מקווה לפחות. כתבתי את זה סתם כהערה לתגובה שלך, לא התכוונתי שאלה הסיכומים שלך. בקשר להומור, ברור שזה נחמד, אתה לא מצפה שבחודש שלם אנשים לא יעשו או יגידו דברים מצחיקים פה ושם.. אבל זה לא סיטקום, לא נראה לי שזאת המהות או הכוונה. אז יש משפט פה משפט שם.. לא חשבתי שזה משהו שצריך לדון בו.

למעלה