הישרדות 09X09

t-man

New member
דעתי על הפרק ועל העונה ../images/Emo58.gif

וואו איזו עונה נוראית. אני לא מעוניין שאף אחד משורדים הנוכחיים יזכה-גם מגברים וגם מנשים. הפרסים הפכו לצפויים מאוד למרות שהעריכה מנסה כאילו ליצור ספק אבל ללא הצלחה אמיתית-הגברים עשו שטות נוראית בזה שלא יצרו לעצמם יתרון מספרי,זה נראה כמו צאן לטבח. לא הבנתי למה כריס הצביע לסארג'-ההתחנפות הזאת לא תעזור לו להישרוד,הוא נמצא בסיטואציה ללא מוצא. אחת העונות הגרועות בהיסטורית התוכנית.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif909

אוקיי, מה העניין? חשבתי שהגברים ביחד עד הסוף.. אז מה פתאום כל אחד מצביע בשביל מישהו אחר?
כריס איכזב אותי ביותר.. זה די ברור שבסופו של דבר איימי תחליט להעיף אותו.

Amir69

New member
../images/Emo58.gif

הכובע שאני אוכל כרגע בכלל לא טעים.... אני הימרתי על צ'אד כנראה שאני חייב ארוחה לחבר שלי שהימר על איימי. מבחינתי שאף אחד לא יקח את המיליון כי פשוט לא מגיע לאף אחד מהם, באולסטאר רוב מריאנו השתמש בפחד כדי להתקדם במשחק אבל אמבר הייתה זו שהניעה את החוטים והגיעה לגמר בלי אנשים שכועסים עליה יותר מדי ,בעונה הנוכחית איימי מפחידה את הנשים (אהבתי את זווית הצילום שהראו את אלייזה הולכת אחרי איימי וטוחנת לה את המוח מכל הכיוונים) אבל אין אף אחד באמת חכם חשבתי שצ'אד כי הוא נתן לסרג' לנהל את העסק ולהיות קורבן ראשון אבל זה גרם לגברים להגיע למיזוג במיעוט. היה נראה לי קצת מוזר שהיו שני אתגרים מנטלים אחד אחרי השני אם הייתי מאמין בתיאוריית הקשר הייתי אומר שההפקה רוצה שאישה תנצח גם העונה... דרך אגב יש עוד 3 פרקים "רגילים" עד הפיינל פור אבל יש 8 שורדים כרגע זאת אומרת אחד יותר מדי מעניין אותי איך בהפקה ידיחו 2 בפרק אחד...

למעלה