../images/Emo58.gif
טוב.. אני יודע שחיכיתם.. אבל האמת.. הפעם אין כל כך בשביל מה.. נראה מה יצא. זה לא יפתיע אף אחד אם אני אגיד שבחורה תנצח את המשחק הזה, מה שכן, אני חושב שהבנים הוכיחו בפרק הזה, באופן חד משמעי שלא מגיע להם לזכות. כרגיל, אני רואה את הדברים קצת אחרת מכם. על הטעות בהעפה של ג'ון כבר דיברנו אחרי הפרקים הקודמים. אין ספק שזאת היתה הטעות הגדולה ביותר. היה בפרק איזו דקה של חשבון נפש של הגברים, אבל היא לחלוטין פספסה את הנקודה. הגברים התחרטו על האמון שהם נתנו לג'ולי ולטווילה אבל האשמה כולה מופנית אליהם, לא היתה כאן שום שאלה של אמון, ג'ולי מעולם לא היתה אצלם (והם גם לא הבטיחו לה כלום, אז למה שיחשבו ככה?) וכל השאר זה מספרים. לא היתה להן שום סיבה להצטרף לגברים. כל זה מים מתחת לגשר, בואו נראה מה היה לנו כאן: בחכמה רבה (או במזל) תחרות הפרס היתה מהסוג שבו התחרות היא ע"י פגיעה באחרים ולא בנסיון טהור לנצח. מי שזוכר את התחרות עם גדיעת הקוקוסים הצבעוניים באחת העונות, תחרות ששנתה את המשחק, גם כאן, לתחרות הזאת היתה משמעות גדולה אבל הבנים פספסו ובגדול, לכן כתבתי שלא מגיע להם לנצח ואני אסביר. היו כאן שני עניינים מהותיים ואני לא אתייחס לזה שכל הגברים הועפו ראשונים, כי זה היה ברור. 1. ההעפה של אלייזה ראשונה, כאשר שני הזוגות- טווילה וסקאוט, איימי וליאן מסתערים עליה ועל ג'ולי, מה שמסמן סוג של הררכיה פנימית בברית, במיוחד נגד אלייזה. 2. וזה הדבר המהותי יותר- הבחירה של ליאן בג'ולי כשותפה לזכיה. העניין הזה היה אמור להיות נקודת האחיזה של הגברים. זה פשוט צעק לשמיים. זה היה צעד בכיוון ניתוקה של אלייזה ממכשירי ההחיאה. לקחת ממנה את בת הברית האחרונה שלה. לא היה צריך לשמוע על מה הן דיברו בהר הגעש. זאת היתה פגיעה ישירה באלייזה. הגברים, במקום לעשות מעשה, עלו על הסירה בזמן ששתי הבנות לא היו על האי וקישקשו. זאת היתה טעות קריטית. אבל גם הדברים שהם אמרו שם היו טפשיים. במקום לדבר על צרוף של אלייזה אליהם, הם דיברו על האפשרות הפשוטה והרווחית פחות של סכסוך הבנות ואלייזה כדי לקנות לעצמם עוד כמה ימי חסד ולא יותר. במקום להתרחק, הם היו צריכים לשבת עם הבנות שנשארו ולשחק על העצבים הרופפים של עליזה. הם היו צריכים להעלות את העניין הזה, כמה זה מוזר שליאן לא בחרה באיימי כדי לחלוק אתה את הפרס, ולהצהיר שזה מאוד שקוף מה שהבנות מנסות לעשות (לאלייזה) ואפילו מחוכם. אלייזה היא בחורה רופפת. מה שעצבן אותה בתחרות היה פחות ההערות של סקאוט והרבה יותר הבחירה של ליאן בג'ולי. היא פשוט לא היתה יכולה להראות את זה. זה היה מחמיר את מצבה עוד יותר. אלייזה משחקת גרוע. היא נסחבת סיבוב אחרי סיבוב בזכות הבנות אבל היא לא מסוגלת להסתיר רגשות, היא מקבלת החלטות אימפולסיביות וגרועות והעצבים שלה רופפים. אסור היה לה להפוך את ההעפה שלה מהמשחק לעניין דרמטי. היא היתה צריכה לקבל את זה בחיוך למרות הכל. היא השחקנית החלשה ביותר על האי. כשהיא דיברה עם איימי על סקאוט, איימי המשיכה ללכת ורק מלמלה פה ושם דברי הסכמה לא חותכים. כשזה קורה, כשמישהו ממשיך ללכת ורק אומר "זה מצחיק" אתה צריך לדעת שהוא משתין עליך בקשת. זה המצב של אלייזה. המשך יבוא (לאמיצים שקראו עד כאן)