הישרדות 09X09

walking

New member
../images/Emo58.gif 909

כבר אמרתי שאני שונא את אימי? כבר אחרי שש דקות במחנה תחרות פרס, כן העונה הזאת באמת משעממת. אחרי שהעיפו את רורי (או שמעכשיו אני אקרא לו קפטן כריזמה) לא נשאר מישהו במחנה שיכול לעשות רעש, ליאן - ניק מאוסטרליה סקאוט/טווילה/אלייזה/איימי - zZzZzZzZzZzZz ג'ולי - מי? הבנים נשארו קצת מעניינים מעניין שבקושי רואים את צ'אד עכשיו שהם 9 הוא הופיע הכי קצת, בפרק הבא: צ'אד עף או שהבנים לוקחים את טווילה ואלייזה לתיקו. (לכריס יש קולות מפרק 1 לאיימי יש מלא קולות, אני רוצה לראות תיקו!) דילגתי מהתחרות חסינות להעפה, זה היה חלק משעמם. טיפת אופטימיות: בהישרדות שבע (העונה) זה התחיל עם העפה של אנדרו ע"י דרייק-ליל (בדיוק כמו קפטן כריזמה) ואחרי זה ריינו (כמו סארג') אולי יהיה שינוי, בספק אבל גאד דאמט ליאן חייבת לעוף.

../images/Emo58.gif

מה יש לכולכם נגד איימי המלכה(אחרי אלייזוש
), אני מודה אני שונא בדם את רוב מריאנו הסיב העיקרית הייתה כי הוא צחק על חסרונות של אחרים. חוץ מזה אני חולה על ליאן ולא יודע מה יש לכם נגדה. ולגבי ג'ולי: היא הייתה הכי גאונה במשחק הזה, כשהיא ידעה שיעיפו אותה על בטוח היא הלכה לטווילה ושיקרה לה כדי להנצל. היא פשוט גאונה! בקיצא הפיינל 4 המושלם הם(יותר נכון, הן): אלייזה, ג'ולי, איימי וליאן! ועוד דבר: למה אמריקה כ"כ מתלהבת מצ'אד?!?! בקושי הראו אותו 5 שניות! את ברוק הראו יותר!

n l m

New member
../images/Emo58.gif

זכיה של צ'אד תהיה בושה, אפילו ווספיה הייתה יותר ראויה ממנו לתואר. אם הוא זוכה סימן שהנבואה של בריידי הייתה צודקת. הפיינל פור שאני רוצה: איימי, ליאן, טווילה וג'ולי, אני אוהב גם את עליזה אבל לדעתי להן מגיע יותר

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ואני לא מבין מה יש לאנשים מכריס, אז הבן היה על סף העפה ולא עף ביג דיל, היה לו מזל שסארג' יצא עם האסטרטגיה המטופשת. אני לא ראיתי ביינתיים אף מהלך שלו שמצדיק את ההכתרה שלTHE BEST PLAYER שכולם מכתירים לו

הא?../images/Emo58.gif

האם אני ונועם מסכימים?! חחחח חייבים לתעד את זה בספר ההיסטוריה! מסכים עם כל מילה
(רק שאני חושב שלאלייזוש מגיע לזכות יותר מלטווילה אבל זה קטן..)

n l m

New member
../images/Emo58.gif

זוכר בשרשור של סוף הדרך(תחילת הסבב השלישי) אמרתי לך משהו על זה שדבר יוביל לדבר ובסופו של דבר הן (אורית ורננה) לא יהיו ההסכמה האחרונה שלנו. אבל למען האמת זה הפתיע גם אותי

../images/Emo58.gif

אה, הלו? כריס כמעט היה הזכר הראשון שעף וסביר להניח שהוא יהיה גם האחרון שיעוף. הוא הציל את התחת שלו ברגע הכי קשה. ונמאס לי למען האמת מפיינל של נשים, זה כבר נהיה נדוש. הסיבה שנשים מצליחות כל כך בהישרדות זה בגלל שהגברים נקלעים למלחמות אגו ונשים אוהבות זה את זה. הפיינל פור המושלם מבחינתי יהיה: טווילה, כריס, אלייזה ואולי סקאוט.

shabi16

New member
../images/Emo58.gif909

קפץ לי הלב,איזה מזל שאלייזה לא עפה,עכשיו צריכים להעיף את טווילה וסקוט ואז את 2 הבנים שנשארו

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif909

עונה של אנשים טיפשים. אלייזה מטומטמת. חוץ מלהרכיב פאזלים ולהתבכיין היא לא יודעת לעשות הרבה. בהנחה שהדרמה שהיא עשתה אחרי הריוורד צ'אלנג' זה לא חלק מאיזו אסטרטגיה מתוחכמת מדי בשבילי- הבחורה פוסטמה. כאילו זה לא ברור שאחרי הבנים הבנות יתחילו לעוף? מה את לוקחת אישי?! ואם כבר לקחת אישי, תהיי מספיק חכמה כדי ללמוד מזה ולא לצעוק את זה בפני כולם. גאד. ג'ולז. התחושה שלי כלפיה כל הזמן משתנה. כשהיא הגיעה ללופבי וניסתה להשתמש בכל מה שיש לה כדי להתחבב על הבנים, הערכתי אותה. אח"כ, זה היה או היא או ג'ייקיי, היא הודתה שיש סיכוי טוב שהיא עפה והייתה כל כך אדישה לזה. וגם עכשיו היא לא מראה סימנים של אחת שתהיה חכמה מספיק כדי לשרוד מלחמת עולם שלישית עם הבנות. בשביל זה היא צריכה להיות יותר עירנית, הרבה פחות פאסיבית, ליזום ולהמשיך לפתח אישיות כדי שהיא תהיה קצת יותר מעניינת על המסך. או שהיא תישאר ככה ותהיה "זאת שצריכים את הקול שלה". סקאוט. עד הפרק הזה לא תפסתי מסקאוט, אבל היא כנראה יותר חכמה ממה שהיא מראה. היא ממש לא איום פיזי ולכן יש סיכוי שיסחבו אותה עד הפיינל פור ומשם הכל יכול לקרות. אני במקומה, אחרי השיחה עם הבנים, במקום לשייף את הסכין שלה בסבבה, הייתי דואגת להרגיע את הבנות שלא התלהבו ממה שהלך שם. ואני כל כך מבינה אותה לגבי אלייזה. כל הכבוד לה שהיא כל כך מאופקת עם הקרצייה הזאת. ליאן. וואו. יכול להיות שיש שם שכל בראש הקטן הזה? לקחת את ג'ולי היתה החלטה מאוד חכמה שכנראה נהגתה במוחה של הבוסית איימי, אחרת קשה לי להאמין שליאן היתה כל כך אמיצה ועצמאית. ליאן כרגע חזק מאוד עם איימי, חזק עם סקאוט, חזק עם ג'ולז ויש לה סיכוי טוב להיות ברביעייה. טוויילה. לא ברור לי למה היא יורה לעצמה ברגל באופן שיטתי בהדחות. זה אולי יוצר תדמית כנה אבל זה לא הכי חכם לחשוף אסטרטגיות. כאחת משלושת השורדות שנותרו שהן בעלות אישיות ואחת משתי השורדות שהן בעלות אישיות שאפשר לסבול (שימישהו ישתיק כבר את אלייזה) הייתי שמחה אם היא תנצח. ואם לא אז... איימי. לא יאומן איך היא מסובבת את כולם על האצבע הקטנה שלה. יש לה המון ביטחון בנוגע למעמדה בשבט ונראה שבצדק, כי עד עכשיו לא נאמרה אף הערה בנוגע לכוח שיש לה שם. אף אחת מהבנות עוד לא חלמה להעיף אותה. זה צריך להתחיל לקרות מהפרק הבא ואם זה לא יקרה, זו באמת ה-עונה עם המשתתפים הכי טיפשים ופאסיביים. דה בויז. ת'אד עצבן אותי מהיום הראשון וממשיך לעשות את זה. סיכויים טובים שהוא טס משם בפרק הבא כי אלייזה וג'ולי לא מספיק חכמות כדי להבין שהן צריכות את הבנים. כריס אופטימי מאוד וזה נחמד. כדאי שיתחיל להבין שדברים לא יקרו מעצמם. הוא צריך לחשוב חכם ולבצע. החזיר. והכוונה היא לא לסארג'. הוא בטח לא בא סתם, נקווה שהוא יהיה מעורב באיזה טוויסט מגניב שהעונה הזאת כל כך צריכה.

../images/Emo58.gif

טוב.. אני יודע שחיכיתם.. אבל האמת.. הפעם אין כל כך בשביל מה.. נראה מה יצא. זה לא יפתיע אף אחד אם אני אגיד שבחורה תנצח את המשחק הזה, מה שכן, אני חושב שהבנים הוכיחו בפרק הזה, באופן חד משמעי שלא מגיע להם לזכות. כרגיל, אני רואה את הדברים קצת אחרת מכם. על הטעות בהעפה של ג'ון כבר דיברנו אחרי הפרקים הקודמים. אין ספק שזאת היתה הטעות הגדולה ביותר. היה בפרק איזו דקה של חשבון נפש של הגברים, אבל היא לחלוטין פספסה את הנקודה. הגברים התחרטו על האמון שהם נתנו לג'ולי ולטווילה אבל האשמה כולה מופנית אליהם, לא היתה כאן שום שאלה של אמון, ג'ולי מעולם לא היתה אצלם (והם גם לא הבטיחו לה כלום, אז למה שיחשבו ככה?) וכל השאר זה מספרים. לא היתה להן שום סיבה להצטרף לגברים. כל זה מים מתחת לגשר, בואו נראה מה היה לנו כאן: בחכמה רבה (או במזל) תחרות הפרס היתה מהסוג שבו התחרות היא ע"י פגיעה באחרים ולא בנסיון טהור לנצח. מי שזוכר את התחרות עם גדיעת הקוקוסים הצבעוניים באחת העונות, תחרות ששנתה את המשחק, גם כאן, לתחרות הזאת היתה משמעות גדולה אבל הבנים פספסו ובגדול, לכן כתבתי שלא מגיע להם לנצח ואני אסביר. היו כאן שני עניינים מהותיים ואני לא אתייחס לזה שכל הגברים הועפו ראשונים, כי זה היה ברור. 1. ההעפה של אלייזה ראשונה, כאשר שני הזוגות- טווילה וסקאוט, איימי וליאן מסתערים עליה ועל ג'ולי, מה שמסמן סוג של הררכיה פנימית בברית, במיוחד נגד אלייזה. 2. וזה הדבר המהותי יותר- הבחירה של ליאן בג'ולי כשותפה לזכיה. העניין הזה היה אמור להיות נקודת האחיזה של הגברים. זה פשוט צעק לשמיים. זה היה צעד בכיוון ניתוקה של אלייזה ממכשירי ההחיאה. לקחת ממנה את בת הברית האחרונה שלה. לא היה צריך לשמוע על מה הן דיברו בהר הגעש. זאת היתה פגיעה ישירה באלייזה. הגברים, במקום לעשות מעשה, עלו על הסירה בזמן ששתי הבנות לא היו על האי וקישקשו. זאת היתה טעות קריטית. אבל גם הדברים שהם אמרו שם היו טפשיים. במקום לדבר על צרוף של אלייזה אליהם, הם דיברו על האפשרות הפשוטה והרווחית פחות של סכסוך הבנות ואלייזה כדי לקנות לעצמם עוד כמה ימי חסד ולא יותר. במקום להתרחק, הם היו צריכים לשבת עם הבנות שנשארו ולשחק על העצבים הרופפים של עליזה. הם היו צריכים להעלות את העניין הזה, כמה זה מוזר שליאן לא בחרה באיימי כדי לחלוק אתה את הפרס, ולהצהיר שזה מאוד שקוף מה שהבנות מנסות לעשות (לאלייזה) ואפילו מחוכם. אלייזה היא בחורה רופפת. מה שעצבן אותה בתחרות היה פחות ההערות של סקאוט והרבה יותר הבחירה של ליאן בג'ולי. היא פשוט לא היתה יכולה להראות את זה. זה היה מחמיר את מצבה עוד יותר. אלייזה משחקת גרוע. היא נסחבת סיבוב אחרי סיבוב בזכות הבנות אבל היא לא מסוגלת להסתיר רגשות, היא מקבלת החלטות אימפולסיביות וגרועות והעצבים שלה רופפים. אסור היה לה להפוך את ההעפה שלה מהמשחק לעניין דרמטי. היא היתה צריכה לקבל את זה בחיוך למרות הכל. היא השחקנית החלשה ביותר על האי. כשהיא דיברה עם איימי על סקאוט, איימי המשיכה ללכת ורק מלמלה פה ושם דברי הסכמה לא חותכים. כשזה קורה, כשמישהו ממשיך ללכת ורק אומר "זה מצחיק" אתה צריך לדעת שהוא משתין עליך בקשת. זה המצב של אלייזה. המשך יבוא (לאמיצים שקראו עד כאן)

../images/Emo58.gif

אז כמו שאמרתי, הגברים היו צריכים להלחם על החיים שלהם והיו חייבים להתחיל באלייזה ולא בטווילה. טווילה מחבבת את הגברים ואפילו בוטחת בהם, אבל אין להם מה להציע מבחינה מספרית. לכן, היה חשוב לקחת את אלייזה ולא רק לסכסך. הם היו חייבים להעלות את הבחירה של ליאן בג'ולי מסביב למדורה כשהשתיים עוד היו בהר הגעש. הם היו חייבים לחולל את המהומה, לא בהתלהבות יתר או במה שייראה כנסיון נואש, אלא פשוט לציין את העובדות בקרירות. להעלות את העובדה שליאן היתה בוחרת באיימי בודאות אם לא היתה להן תכנית להפריד את אלייזה מג'ולי כדי להעיף אותה בקרוב. הם יכלו לחזק את הטענה שלהם בזה שאלייזה הועפה ראשונה מהבנות במשחק והדברים שסקאוט אמרה לה. אני לא יכול לדעת מה היה קורה בודאות, אבל מה שדי בטוח זה שאלייזה היתה נכנסת להסטריה. היא לא היתה עומדת בלחץ. היא פרנואידית שלא מסוגלת להסתיר את זה ולכן זה פוגע בה יותר ויותר. הבנות פשוט משחקות בעצבים שלה והיא נופלת ברשת. הבנים פשוט סתומים מכדי לעשות את זה בעצמם. הסיכויים שלהם קלושים ממילא, אבל עם טיפוים כמו עליזה וטווילה על האי, שום דבר לא לגמרי אבוד. מדהים שטווילה מתלבטת ברצינות בין הנשים לגברים במצב שנוצר. רק רד-נקית דרומית שהיא 3/4 גבר היתה חושבת ככה. כואב לה שהיא לא עמדה במילה שלה. אם הגברים היו משיגים את עליזה, היה להם סיכוי לא רע להחזיר גם את טווילה. אני לא חושב שהדברים של סארג' בטרייבל קאונסל הו לא במקום, זה היה פשוט מעט מדי ומאוחר מדי. הוא ידע שהוא הולך והוא לא נלחם ולא ירה לכל הכיוונים בשביל לשנות את זה כשהוא עוד היה יכול. לגבי מה שיהיה: לפי הפרומו קשה לדעת אבל אני אשתדל לא להתייחס. הגורל של הגברים כנראה נחרץ, גם אם עליזה תעוף לפניהם. הנקודה החשובה היא האנשים שמשחקים מתחת לרדאר. זאת טקטיקה לא רעה בעיקרון, הבעיה מתחילה כשאתה במצב נואש שבו אתה צריך לשנות דברים, כשאתה צריך ליצור דרמה. אתה מגלה שאנשים בכלל לא מזהים את הקול שלך. אני מתכוון בעיקר לצ'אד. הוא שקט ולא מתקשר עם הבנות כמעט בכלל. כשהוא יאלץ להביע איזושהי דעה ולחולל בלאגן הוא ישמע מגוחך. יהיה מוזר לשמוע אותו מדבר פתאום. עוד משהו: כולם פה מתלהבים מזה שהבנות לא נתנו לגברים לאכול. זה לא מפתיע אותי שאתם חושבים ככה אבל לדעתי, יש חוקים בלתי כתובים בתכנית הזאת, שבעניינים הקיומיים כולם מתחלקים. היו מקרים קיצוניים של אנשים עצלנים מול אנשים שעבדו קשה או אנשים שהיו מנודים ועם רגל וחצי בחוץ ובכל זאת האוכל חולק לכולם, אין כזה דבר להסתיר אוכל ולא להתחלק. זה ביזיון. אתם יכולים להיות בטוחים שאם המצב היה הפוך, גם אם הגברים היו ביתרון מספרי, הם היו מתחלקים עם הבנות. ואולי זאת בעצם תמצית העניין. הברית החזקה היא ברית של בנות, ועם בנות, הכל יכול לקרות. מה שהן מסוגלות לעשות אחת לשניה רק הן יודעות.

רון המנכ"ל

תסביר לי בבקשה למה זאת תגובה ראויה. אף אחד לא מכריח אותו לקרא ואני לא חושב שכתבתי משהו ילדותי וטפשי. אולי אפשר לחלוק על הנכונות של הדברים, אבל איזו מן ביקורת זאת ולמה כשזה מופנה אלי אז זה בסדר?

לא שמת לב שלא הגבתי לך בשום מקום?

למה את עושה את זה? גם לאורי הזה לא הגבתי. בשביל מה את נדחפת? את הדוברת של רון או לא? יש מנכ"ל לפורום והוא יודע לפנות אלי טוב מאוד ולנזוף בי כשהוא רוצה אבל אני בסך הכל כתבתי את הפרשנות שלי אז מה הזמנתי? עדיף שלא תעני.

LOVEtheMcMAHONS

New member
איגור.

אף אחד לא הכריח אותך לקרוא סיכומים של אחרים ובכל זאת בחרת להגיב להם איך שבחרת. לאחר שעברת את הגבול והדבר חזר על עצמו כל שבוע בחרתי להעיר לך. מאחר ואורי גומל לך באותה מטבע אין לי שום סיבה להעיר לו. אל תדרוש מחבריך לנהוג בדרך בה אתה בוחר בעצמך לא לנהוג. תגיב בצורה ראויה ולא מזלזלת לאחרים - תתוגמל באותה מטבע. וזה הדבר האחרון שיש לי להגיד בנושא הזה. אתה רוצה להמשיך בדיון או כל אחד אחר חושב שיש לו מה להגיד בנושא הזה - פנו אלי במסר. אני מעדיף ששרשורי הישרדות ידונו בהישרדות ולא מי התחיל ומי אמר מה למי.

../images/Emo58.gif

מסכים כמעט לגמרי עם העניינים המהותיים..
גם לא מבין מה הלחץ של האחרים בקשר לחזיר.. בסוף זה יתברר, בכלל אני חושב שהתכנית היא ממש לא התחרויות, הטוויסטים והפרסים. זה הכל העניין האנושי והיחסים ולכן החלוקה לפרקים היא לא רלונטית. לבוא ולהגיד "הפרק הזה היה ככה" ו "הפרק ההוא היה ככה" זה די טפשי. ההתרחשות האנושית היא רצופה, רק המשימות מסמלות את החלוקה לפרקים והן בסך הכל משרתות את התחרות הכללית והסדרה וממש לא עושות אותה.

למעלה