הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

IDOffryn

New member
אני בכלל לא מבין מה אמבר עושה

בעונה הזאת היא תמיד הייתה "נו זאת.. החברה של ג'רי" בכלל לא הגיע לה להכנס לעונה הזו. וכמה מפתיע שכמו אז שהיא נדבקה לג'רי עכשיו היא נדבקת לרוב..

Dasush17

New member
לא.

אתה לא מבין נכון. תראה, היא לא סתם נדבקה לג'רי. להידבקות שלה לג'רי היה הסבר טקטי. היא לא יכולה להיות לבד במשחק, היא חייבת ברית, היא חייבת לחבור לקבוצה של אנשים ולהמשיך איתם. אז היא חברה עם השבט שלה ומשם היא הכי התחברה לג'רי. וזה שהיא נדבקת לרוב, בהתחלה היתה לה אסטרטגיה, היא הסבירה, אבל עכשיו יש לה רגשות אליו באמת, היא לא סתם נגררת כמו שאתם עושים ממנה. היא יותר חכמה ממה שנדמה לכם, תנו לה קצת קרדיט.

Fair Play

New member
לקס תותח

לקס השחקן היחידי שהשפיע על המשחק בצורה לא צפויה עד עכשיו

zipnabe

New member
בקשר לרוב

כל ההודעה היא ספויילר לעונה השישית. לא יתקוממו על רוב? הידי וג'נה כל העונה דיברו על זה שהוא תחמן. בריאן הוא זה שבאמת הצליח במשחק שלו. רוב היה אסטרטג מעולה שהיו לו מעידות קלות, שבגללן הוא לא זכה בכסף. הטעות הכי גדולה שלו הייתה להעיף את כריסטי במקום את ג'נה. היידי בכל מקרה שנאה אותו, אז זה לא היה משנה.

אלדר01

New member
טעויות הן חלק מהמשחק

הטעות הכי גדולה לדעתי היתה בהשרדות 7 כשליל לא השאירה את ג'ון בפיינל 2 היא היתה מנצחת אותו בטוח במושבעים וזוכה במליון...

Boran

New member
מה הקשר?

יתקוממו = יתאחדו מגדו ויעיפו אותו שיגידו שהוא תחמן עד מחר, אדרבא- אם הן חושבות שהוא תחמן ובכל זאת לא מעיפות אותו זה רק עושה אותו שחקן יותר טוב.

אלדר01

New member
אנסה להסביר לך

אמבר לא מושכת אש.היא בשקט כזו נחמדה,חברה של כולם.היא לא חזקה כמו קולבי או רופרט ולכן לא מהווה איום.היא לא מעצבנת כמו גרי.היא לא רעה בתחורויות החסינות.היא נצמדה לרוב שיגן עליה זמנית. זכותם של אחרים לחשוב שהיא גרועה. נראה בסוף המשחק מי צודק.

חח..בוסטון רוב הכי מתוק שיש!!!

אני מתה על בוסטון רוב!! הוא הכי מתוק וחמוד שיש שם!!! והוא עם אמבר??!?חחחח...נסחפו!אבל הם ממש מתוקים! כשהם היו ביאכטה והוא הפיל את האלה למים איזה חיוך הוא דפק?!?!חעחע הוא כזה ממי!!! דידו'ש

SweeT DeveL

New member
סוף סוף מישהי שמבינה אותי בקשר לרוב

כולם אומרים שהוא מגעיל.. אני יודעת שהוא שחצן בקשר למשחק והכול אבל איך אפשר שלא לאהוב אותו?? אני מתה עליו הוא כל כך חמוד!!
הוא ואמבר ממש מתוקים!

WTF?! בנות אתן בסדר בשכל?!

איך אפשר לאהוב מישהו שחצן, מתנשא, לועג וצוחק על אנשים, מתלהב כמו רוב?! איך אפשר לאהוב אותו?! ואתן עוד מתלאות למה יש גברים מניאקים בעולם, אז הנה התשובה - אתן יוצרות אותם! וד"א הפופולריות של רוב באתר הרשמי היא בין הנמוכות!(רק סו וריצ'ארד יותר נמוכים ממנו..)

yes REAL

New member
הוא מצחיק. שנאתי אותו בהש"4 אבל

באולסטארס הוא קורע אותי.

SweeT DeveL

New member
אני מתה עליו!! איך אפשר שלא??

רק תסתכל עליו!! הוא כזה חמוד! אז בששפירה היו על היאכטה והוא העיף את המחבט וחייך
אני נמסתי!! איזה חמוד! לא אכפת לי כמה הוא שחצן ומגעיל אתם חושב שהוא אבל הוא קורע אותי מצחוק! "דינג דונג דה וויטש' איז גון" (השיר שהוא שר לטום אגב) אבל את הבן אתה לא יכול ל"אהוב" אותו כמוני...(אלא אם כן..חח)

Fair Play

New member
זה רק מראה על האופי שלך

את נדלקת על בנאדם, ובגלל זה את מקטינה את כל מה שהוא עשה בנאדם עם הערות מפגרות שלא קשורות למשחק... ירד על התלתלים של איתן, קול, מראה של רופרט, קול של החבר הכי טוב שלו! טום! שר שיר על סו הוא חולה מצומת לב הוא כל הזמן מחפש אותה, והוא ינסה לקחת אותה גם אם הוא יצטרך לדרוך על אחרים... ואם את מעלימה עין מכל מה שהוא עושה רק בגלל שהוא נראה טוב אז את סתומה.

SweeT DeveL

New member
זה לא מראה על האופי שלי בכלל...../images/Emo11.gif

אם תראה בהודעות האחרות שכתבתי אמרתי שהוא לא טלית שכולה תכלת ואני יודעת שהוא יורד על כולם וכל זה אבל מה לעשות..?! כשבנאדם חמוד אז הוא חמוד!! (ועוד איזה חמוד..
) מה אני אעשה שהוא יורד על כולם זה לא כאילו אני יכולה להגיד לו להפסיק... ואני גם לא ראיתי את טום אומר לו להפסיק לצחוק על רופרט כשהוא קרא לו איש המים.. ולא ראיתי שמישהו אמר לו משהו כשהוא שר את השיר על סו..

דעתי על כולםםםםםםםםםם

שפירה-שבט שולט בטירוףףףףףףף!!! 1.בוסטון רוב-הבנאדם מלךךךךךךךךךךךךךך אני חולה עליווווווווו...שולט ו-ב-ג-ד--ו-ל!!!!! 2.אמבר-חביבה..לא מספיק חושבת. 3.רופרט-אהבתי באיי הפנינה עכשיו לא ממש 4.ג'נה-קרציההה ברמות!!היא מדברת יותר מידי! 5.ביג טום-מתוק לאללה!!מתה על המבטא אבל הוא קקה לפעמים(=צחק כשסו עזבה) 6.אלישיה-ביג בוס חושבת ת'מצה!! מוגו-מוגו-החנניות לשמה!משעממים ומציקים!! 1.לקס-לא סובלת אותו,מציק!! 2.ג'רי-סתם קוטרית! 3.שי-אן-חביבה אבל לא משו 4.קת'י-על הפנים! זהו...מכל אלה שנשארו ו... נ.ב-ריצרד האץ' מניאקקקקק!! לאף יו אול עדידו'ש

Fair Play

New member
דיייייייי

מה כל כך טוב ברוב?! הוא יורד ומשתחצן על כל העולם וכולם אוהבים אותו! אף אחד לא שם לב כמה הוא בנאדם מגעיל!?! זהו? הבנאדם נראה טוב וכל השאר לא חשוב?!

שונאת אותו!!!!

הוא יורד על כולם ומשתחצן!! ולכול מי שאומר שהוא נראה טוב.. הוא לא!! הוא סתם נראה כמו איזה נעל! יש לו מבטא מעצבן לאללה!!! הוא לא חמוד!! שיעוף!!

למעלה