הישרדות-פרק 8

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך
אמבר היא לא שום דארה../images/Emo47.gif ולא שום

ג'נה
אמבר היא סתם כלבה מניפולטיבית שמשתמשת ברוב בשביל שהוא יעשה את כל העבודה המלוכלכת!

Dasush17

New member
אולי סוף סוף תועיל בטובך להסביר לעם

למה אמבר כל כך כלבה וכל כך מניפולטיבית? תן לנו מקרה אחד שהיא עשתה משהו מסריח. מקרה אחד. אין כזה. הלוואי והיא היתה קצת יותר מניפולטיבית אולי ככה היא היתה מגיעה יותר רחוק בהישרדות 2. ומשתמשת ברוב שיעשה את העבודה המלוכלכת??? איזו עבודה בדיוק??? השקרים שרוב אומר זה כי הוא רוצה, זה בכלל לא קשור לאמבר ולא בטוח שהיא בכלל יודעת על זה. הדבר היחידי שהיא עשתה אולי מלוכלך זה לסגור ברית עם רופרט וג'נה בידיעה שהם לא יכבדו אותה. לפחות ככה רוב אמר, יכול להיות שאמבר כן תכבד אותה, אין לי מושג איך היא משחקת העונה. ואת הדבר הזה היא עשתה יחד עם רוב, שניהם דיברו איתם. אז מה בדיוק היא נתנה לרוב לעשות??? תפסיקו כבר סתם לזרוק עובדות בלי תוכן!

אני חולקת על דעתך

נו באמת! מה אמבר עשתה שמגיע לה לזכות!? היא חמודה וזה וזה אבל חוץ מזה יש אנשים שמגיע להם יותר.. רוב? הוא כ"כ שתלטן ומה שהכי מעצבן אותי זה שכולם משתפים איתו פעולה.. בקשר לרופרט אני לא מתווכחת אהבתי אותו באיי הפנינה וגם פה אני אוהבת אותו!! אם אני לא טועה - אני לא יודעת אם זה ספוילר או לא, והאמינות היא לא ב100 אחוז אבל.... ................ .................. ..................... אם אני לא טועה יהיו שתי מנצחים וכמובן כול אחד יקבל מיליון דולר.. אני לא בטוחה אם זה נכון

Boran

New member
מה קורה לכם אנשים?

להזכירכם, אסור לפרסם ספוילרים, ואנשים פה בפורום לא טיפשים. אז אחת כותבת "אני רק אגיד ש..." ואז ספוילר. יופי, תודה שזה כל מה שאת אומרת. גם ספוילר פצפון הוא ספוילר ובא עוד מישהו שמפאת כבודו אני לא אכתוב את שמו, וכותב "ראיתי את העונה עד הסוף חחח ואני מתפוצץ לא לספר לכם מה ______ י/תעשה ולאן הוא/היא ת/יגיע! אתם לא יודעים מה הם יעשו עוד! חחח אני מתפוצץ לא לספר לכם!" אנשים בפורום לא מטומטמים. גם רמיזות נחשבות ספוילרים. אני מאוכזב, ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו.

Dasush17

New member
מסכימה בהחלט

תראו אנשים, את העונה השלישית, עונה שמאוד אהבתי הרסו לי על ההתחלה שגילו לי שאית'ן מנצח, זה דיי הרס. אני שונאת שעושים את זה. אני רוצה להנות מהעונה הזו עד הסוף וגם לדבר עליה עם אנשים כמוכם שרואים אותה אבל זה מסתבר להיות דבר קשה כי כשנכנסים לפורמים נתקלים בספוילרים אז תפסיקו עם זה בבקשה. אחת כבר אמרה שם של שורד/ת שלא ניצח/ה, עוד אחד אמר לי שמישהו/י מתחיל/ה להיות בהמשך כלב/ה. דיי זה הורס. אני לא רוצה לדעת כלום. תודה

Dasush17

New member
לא לא לא

אני בכלל לא הייתי בפורום הזה בעונה השלישית, אחותי אמרה לי כי היא חשבה שאני יודעת... (מטומטמת!) אבל זה ממש הרס לי את הכיף, אז פשוט אל תעשו את זה. לא לכתוב הודעות בסגנון "הלוואי שהוא ינצח (למרות שאני יודעת מי מנצח)" למה??? בשביל מה זה טוב??

הציניקן

New member
סתם התקטננות

"עוד אחד אמר לי שמישהו/י מתחיל/ה להיות בהמשך כלב/ה"- סחתיין על הסלאשים כדי להסתיר את מין האדם המדובר, אבל מתי בפעם האחרונה תיארו כאן גבר כ"כלב"? אבל כאמור, זאת סתם התקטננות טיפשית.

Dasush17

New member
אני פשוט לא רוצה להרוס לאלו שבמקרה

לא קראו את הספוילר! מה הקשר התקטננות?!?!?!?!??!?!?!?!?

הציניקן

New member
ההתקטננות היא שלי בהערה

ואם לא הבנת, התכוונתי לזה שדי ברור שכלב/ה היא אישה ולא גבר שהוא כלב- מי קורא לגבר כלב? אבל, כאמור, מדובר בהתקטננות *שלי*.

Fair Play

New member
אמבר מאד טובה

היא הבת אולי היחידה שיש לה כוח פיסי באתגרים (ראיתם איך היא עמדה 90 מעלות עם הרגליים באתגר שבו האץ' נגע בסו? מהבנות הכי חזקה פיזית זו אלישיה. חסר לאמבר קצת מעורבות בהשפעה על ההצבעות והיא לדעתי תהיה שחקנית ברמה.

אלדר01

New member
אמבר השחקנית הכי טובה נקודה!

ומי שחושב אחרת לא ממש מבין בטקטיקה

Boran

New member
ולמה אתה חושב שאתה כן מבין?

אולי מי שחושב שאמבר שחקנית גרועה מבין יותר טוב ממך בטקטיקה?

Fair Play

New member
בוראן צודק

אמבר לא כזאת חכמה. יש יותר בהרבה, וחוץ מזה עד עכשיו היא לא עשתה משהו חכם כל כך.

Boran

New member
לדעתי

בעונה הזו אף אחד לא משחק טוב. ולדעתי מי שמקים ומפרק בריתות כאוות נפשו בלי שאף אחד יראה בו איום ויתקומם עליו (רוב צ. למשל) הוא שחקן הרבה יותר טוב ממי שמוצאת שחקן חזק פיזית ונדבקת אליו.

למעלה