הישרדות - פרק 7

Danielushhhh

New member
צודקת

זה רעיון כל כך מטומטם להעיף אותו. כל אחד שם חשב איך זה עוזר לו שהוא עף ואפחד לא חשב על מה יקרה עכשיו לשבט.

SweeT DeveL

New member
לי אישית לא אכפת ממוגו מוגו כי

אני אוהבת את שפירה תמיד אהבתי אותם..

לא סובל את שפירה בכלל!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

רוב מ - שחצן מתלהב, שחושב שהוא טוב יותר מכולם. לועג לכל אחד שרק עודבר לידו אמבר - העוזרת הקטנה שלו! אלישיה- סתם כלבה מעצבנת! טום - מתלהב שיכור שאני מתפלא איל המתרגמים מבינים אותו! רופרט - אף פעם לא אהבתי אותו ג'נה - היחידה מהשבט שאני עוד איכשהו יכול לסבול! שבט של שחצנים!

מטר9

New member
יש להם את כל הסיבות בעולם!

הם פשוט מנצחים ב(כמעט) כל התחרויות שם! אז למה שהם לא יהיו שחצנים אם יש להם יתרון כל כך גבוה? חוץ מזה, בשבט מוגו מוגו יש את אית'ן, לקס וקולבי, שחוץ מרוב .מ. הם המתחרים הכי חזקים באול סטארס, אז אם שפירא מצליחים לנצח אותם אז למה שלא ישתחצנו?? ודבר אחרון - קת'י אמרה את זה הכי טוב כשהיא אמרה שבשבט שפירא הם פשוט נהנים מהמשחק. השורה התחתונה היא שאם הייתי צריך להיות בשבט כלשהו, הייתי בוחר להיות בשפירא בלי לחשוב פעמיים. זה באמת נראה כאילו הם ממש נהנים להיות שם, מה שממש אי אפשר לומר על מוגו מוגו וסאבוגה ז"ל... שפירא רולז!

Danielushhhh

New member
עלק שחצנים

שפירא|מלך| בוסוטון רוב הוא באמת שחצן שחושב שהוא הכי טוב מכולם. אבל זאת האסטרטגיה שלו והוא לוקח איתו את אמבר. אמבר ואלישיה וג'נה ממש חמודות טום מצחיק ואת רופרט תמיד אהבתי. לעומת מוגו מוגו שכולם שם צבועים חוץ מקתי, איתן,וקולבי שעף.

אולי הם שחצנים אבל..

זו זכותם כול עוד הם מנצחים בכמעט כול האתגרים אז למה שלא ישתחצנו?! וחוצמזה אני אוהבת את שני השבטים! במיוחד אחרי שפירקו את סבוגה וצירפו אותם לשפירא ומוגו מוגו..

אלדר01

New member
לא היתה טעות בכלל

המטרה במשחק לנצח וכשאפשר להעיף חזק מעיפים.מג'רי אין בעיה להפטר בהמשך.

לדעתי היא עשתה טעות..

היא עשתה טעות בזה שהיא בחרה בקולבי כי הוא הכי חזק בשבט ומוגו מוגו זקוקים לפחות עד המיזוג..

RuNoOsH

New member
שאלה: כמה עונות יהיו להישרדות?

הישרדות 8 (אולסטאר) היא ההישרדות האחרונה?

אני לא מבין משהו

יש שרשור מתחתיך שרשום הישרדות 9 מה זה לא מובן??? יש עונה 9 10 11 עונה 9 תתחיל בספטמבר בארצות הברית העונות אחירה עוד לא צילמו יצלמו בקרוב ...

אני מתנצל על האגרסיביות..

פשוט אני עצבני בקשר לתוכנית ריאלטי מסויימת

למעלה