הישרדות - פרק 7

הישרדות - פרק 7

הפרס ממש ממש ממש לא הוגן לדעתי, ככה לשבט שזכה,במקרה הזה שפירה, יהיה יותר סיכוי באתגרים הבאים כי הם אכלו(וממש ממש הרבה). ויופי שנפטרו מקולבי, גם ככה לא סבלתי אותו! לגבי הטוויסט הוא נחמד די מיחזור של עונה 7 אבל מילא!

אבל הם זכו אז מגיע להם...

נכון בזמן האחרון הם אכלו הרבה אבל כול עוד הם זכו אז מגיע להם.. אני דווקא העדפתי שג'רי תעוף, כי בסוף היא אמרה כזה שהיא מביאה עניין ורוח חיים לשפירה ורק לפני דקה שיאן אמרה שהיא מתעצלת כול היום.. לא הבנתי למה התכוונת בנושא של המיחזור? אתה מתכוון לקטע שרופרט הצטרף ל"מורגן"?

כן. במיחזור התכוונתי לקטע

של רופרט והתטרפותן למורגן! אבל זה לא מיחזור שלם כי היא לא הייתה אצלם בשבט, זה די דומה! שיאן מלכה! - מה שאני אוהב בשיאן זה שהיא מין שחקנית-צופה היא כמו הצופים בבית מסתכלת על הכול ואז מספרת למצלמה וגם משחקת את המשחק!

SweeT DeveL

New member
עלק ג'רי מביאה עניין ורוח חיים../images/Emo6.gif

איזה רוח ואיזה נעליים... כל מה שהיא עושה זה להיתעצל ולהתלונן! אני לא מבינה את שי אן אני אוהבת אותה והכול אבל למה להעיף את קולבי כשאפשר להעיף את ג'רי?.. איזה אוכל!!.. אני מזה שמחתי כששפירה
זכו! אני אוהבת אותם מהתחלה אהבתי אותם!..
איזה דפוקה קתי היא גילתה לשפירה המון מידע.. וטוב שכך..

לא מסכימה ..

אני בהתחלה אהבתי את מוגו מוגו וסבוגה אבל דווקא את שפירה לא אבל אחרי איזה כמה פרקים התחלתי לאהוב אותם.. בקשר לקאתי אני לא חושבת שהיא סיפרה ממש הרבה מידע,רק מי בן ברית של מי.. מה הם כבר יעשו עם זה עד המיזוג?!

SweeT DeveL

New member
אני לא אהבתי את סבוגה רק את רופרט..

אני אהבתי רק אותו מסבוגה אז אני לא אהבתי את כל הקבוצה ובשפירה אני אוהבת את כולם חוץ מסו

newKiticat

New member
אני דווקא לא אוהבת אותו...

בכלל. יש כמה וכמה דמויות מאוד "פושיות" בעונה הזו. אגב, העונה הזו ממש מזעזעת במוזריות שמתרחשות. ולמרות זאת לא מפסיקה לצפות. זה כמו לצפות בתאונת דרכים, זה מעניין עד כמה שזה מפחיד.

Danielushhhh

New member
שונאת את שי אן!

די היא כזאת מגעילה! שתעוף כבר.. אוך! בגללה קולבי עף.. קולבי היה ממש חמוד ולפי דעתי לא הגיע לו לעוף. עכשיו גם למוגו מוגו יהיה יותר קשה באתגרים והם מפגרים שהם העיפו אותו. לדעתי ג'רי הייתה צריכה לעוף היא בכל מקרה לא תורמת כלום לשבט שלה ואפילו מעצבנת שם את כולם.

CrAzY MuSiC

New member
אני לא שונא את שי אן

אבל לסלק את קולבי זאת הייתה בחירה מפגרת במיוחד. היא הייתה צריכה לבחור בג'רי. איך מוגו מוגו באמת ינצחו עכשיו באתגרים
הם גם במיעוט, ויש להם רק את איתן לקס...

SweeT DeveL

New member
אבל הוא יכול לעזור יש לו הרבה כוח

לעומת ג'רי שמתבטלת ומתלוננת כל היום!

Danielushhhh

New member
יכול להיות שבגלל זה העיפו את קולבי

לקולבי יש הרבה כוח והשפעה חזקה על השבט והוא יכול להגיע מאוד רחוק לעומת ג'רי. כנראה שג'רי לא מהווה איום לעומת קולבי. למרות שלדעתי זאת הייתה כזאת טעות שהם העיפו אותו!

SweeT DeveL

New member
כן אבל צריך להביא בחשבון שעוד לא

מתמזגים! למה הם חושבים כל כך קדימה? הרי הם זקוקים להרבה כוח עכשיו הם עדיין שבט נגד שבט ולא אחד על אחד! זה לא אישי עכשיו הם צריכים לחשוב על הווה ולא על העתיד!

למעלה