הישרדות בטבע

just him

New member
הישרדות בטבע

שלום, אני מדריכת ד', שנה ראשונה:) יום הצופה ממש ובא.. ואני צריכה להכין פעולת טבע/השרדות/הכרת הארץ/התמצאות משהו בסיגנון הזה, שיהיה על הטבע ולא כבד מדי.. עשיתי כבר שאני בונה איתן מצפן בטבע, ואז הן צריכות לבנות לבד ולסמן מה הן רואות בכל כיוון מזרח, מערב, צפון,דרום ועשיתי שיש חניכה שעומדת בצורת ארץ ישראל והחניכות צריכות לסמן עליה איפה זה כל מקום בארץ. זו שנה ראשונה שלי בצופים, לכן אין לי גם יותר מדי ידגע בצופיות מעשית וכל נושאי ההישרדות, אשמח אם תעזרו לי יש לי 16 בנות, שאוהבות דברים ספורטיביים ותחרויות, וגם הן הרבה אז זה קצת מקשה עלי להעביר מתודה לכולן יחד, כך שלרוב אני מעדיפה להעביר מתודות שדורשות חלוקה לקבוצות. תודה מראש

srugit

New member
אני אשמח לעזור...

קודם כל מומלץ שתכנסי לאתר של המרל"צ באתר של הצופים- הוא ממש עוזר בידע הצופי..אני רשגדית ו' ולנו היה יום שבת יום צופה והמדריכה שלי העבירה מערך (שהמשיך מלפני היומצופה) בנושא דיסני, הנה המערך רק של היום צופה, כל הפעולות לפני לימדנו אותן דברים וזה המערך ספציפי של יום צופה... מקווה שזה יעזור לך!

just him

New member
תודה רבה :)

עזר לי מאוד, אבל הרבה פה דורשים סנדות וכפיתות ודברים כאלה ובגלל שגם אני לא ממש טובה בקטע, וגם החניכות שלי יעברו סדנאותעל זה במשך יומיים, אני לא רוצה לעשות להם עוד כפיתות. אבל לקחתי את הרעיון עם הכיסוי עיניים. :) אם יש לך עוד, אבל טיפה יותר קלילים, אני אשמח תודה על העזרה

gorck

New member
יכול להיות ממש מלהיב אם...

תביאי "מדריכים מבחוץ" מין אטרקציה, צוות צופיות שלכם שיבוא ויעביר להן, ולך, צופיות מעשית... כשמישהו מבחוץ מדריך אותך והמדריך שלך שם זה נראה רציני, בנוסף זה יופי של דרך ללמוד גם בלי שהן ידעו שאת לא יודעת.... כמובן שאם הזכרת תחרויות הכי בסיסי זה מרוץ דורגלים (לדעתי לפחות) וגם אפשר "הליכת סנדות" כל זוג מקבל סנדינה ויש מתנדב שהולך עליהן, כל פעם הזוג האחרון עובר להתחלה כדי להמשיך את מסלול הסנדננות

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gifבעברית פשוטה "הליכת סנדות" זה

"ישו הולך על המים" או "הליכת ירח". אחד המשחקים הפשוטים והיותר טובים שקיימים. אני כל כך מתגעגעות לסנדות!! מאז שנה שעברה לא העברתי פעולה עם סנדות! סתם, מיני פריקה שכזו.

gorck

New member
לא ידעתי את השם של זה...

וכדאי שתתחילי להעביר עם סנדות, זה כיף ומלהיב!

מ י כ ל ל

New member
אני יודעת שזה כיף

הדרכתי שנה שלמ עם סנדות וצופיות מעשית :) השנה אין סנדות בשבט שאני מדריכה בו, אז זה בעייתי...

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif אין להן מקום, ואין מי שידאג ל

לזה... השבט חדש, ויש לו קשיים יותר משמעותיים מסנדות... כשנפתור אותם נפנה לזה..

דודי63

New member
מהה? למה אין לכם ?

ואת יכולה לבקש משבטים אחרים בהנגה שלך

למעלה