הישרדות אול סטאר

Boran

New member
מה שהיה זה

בפיינל 4 באפריקה- לקס, קים ג', איתן וטום- היתה תחרות חסינות של שאלות על שורדים שעפו. כשהיה תיקו עצבני בין שלושה משתתפים, נשאלה השאלה לאיזו שורדת אין פירסינג בגוף בכלל- כולל באוזנים. שלושה ענו קלי, וקים ענתה ג'סי (או הפוך, או שאלה היו בחורות אחרות- אבל מה שחשוב זה הפואנטה). התשובה של קים התקבלה ושל שלושת הבחורים לא, קים זכתה בחסינות וטום עף. הקטע הוא, שבאותו לילה היתה ברית בין שלושת הגברים, והכוונה היתה להעיף את קים ג' אם היא לא זוכה בחסינות. הקטע השני היה, שלשתי הבחורות שנאמרו אין בכלל פירסינג, ושתי התשובות היו נכונות. מכאן, שהיה ממשיך להיות תיקו עוד סיבוב אחד, ובשאלה הבאה ייתכן מאוד שלקס, או איתן היו זוכים בחסינות, קים היתה עפה, ומישו אחר היה במקום השני. עקב הפרשייה החליטו סי.בי.אס שבהישרדות 3 יהיו 3 אנשים שיזכו לתואר "המקום השני" ולפרס המתאים (מאה אלף דולר)- כל מי שהיה בפיינל 4 פרט לזוכה.

F o l k l o r e

New member
לא ידעתי את זה.

אם אני לא טועה זה היה שמישהו אמר לינדה, וקים אמרה קלי, ונתנו את זה לקים אפילו שגם ללינדה אין. אבל לא ידעתי שהיה כזה בלאגן.

lnofar

New member
ל boron

איך אתה זוכר את כל השמות של כולם ??????ומאיזה עונה ואיזה שבט ????????

Boran

New member
הממ

אחרי שצופים 4 חודשים בעונה, ומדי שבוע רואים את אותם אנשים, זה די הגיוני שזוכרים את השמות שלהם. העונה עונה 3 השבט? אם את מדברת על המקרה ההוא השבט היה מוטו-מאג'י, שבט האיחוד (כמו שתמיד יש בפיינל 4)

lnofar

New member
אני

אני ציפתי בשידורים רגילים וחוזרים של כל העונות ששודרו בארץ... ממש הכל לא פיספסתי אף לא פרק אחר.. וחוץ מעונות 5-6 אני לא זוכרת אף שם שלא אף אחד(חוץ מכמובן הזוכים והבולטים מבין כולם)שלא נדבר כל שמות השבטים לפני ואחרי המיזוג.. מבחינתי אתה אלוהים בכל הקשור להשרדות!

amitooshacham

New member
נופר, מצטער להודיע

אבל ירון כבר תפוס עם אוסי והם כבר השכירו עשרים חדרים במלון חמישה כוכבים. צטערת.

למעלה