הישרדות אול סטאר

lnofar

New member
הישרדות אול סטאר

נכון נכון אני יודעת מלא פעמים שאלתי וכמוב מלא פעמים לא ענו בגלל זה אני שואלת שוב ושוב.... אנשים איפה אתם רואים את הפרקים אם אתם מורדים סבבה רק תכתבו מורידם לא מעניין אותי לדעת איך למה וכמה פשוט לדעת אם זה משודר בערוץ מסויים ואני מפספסת.....זה הכל...
חוץ מזה יש מישהו שיכול בבקשה לעשות לי סדר בדברים.. יש 3 שבטים נכון? מי מהשורדים נמצא בכל שבט ואם זאת לא בקשה גדולה מידי תכתבו ליד כל שורד מאיזה עונה הוא... מצטערת מאוד ותודה ענקים מראש לילה טוב

מטר9

New member
../images/Emo58.gifאני במצב רוח נחמד היום...

שבט צ'אפרה (השבט האדום)- סוזן הוק- הישרדות 1 (מקום 4) אלישה קלאווי- הישרדות 2 (מקום 9) אמבר ברקיך- הישרדות 2 (מקום 6) טום ביוקנן- הישרדות 3 (מקום 4) רוב מריאנו- הישרדות 4 (מקום 10) רוב קסטרנינו- הישרדות 6 (מקום 3) שבט סאבוגה (השבט הצהוב)- ג'נה לואיס- הישרדות 1 (מקום 8) רודי בוש- הישרדות 1 (מקום 3) ג'רי מנטהי- הישרדות 2 (מקום 8) טינה ווסון- הישרדות 2 (מקום 1) אית'ן זון- הישרדות 3 (מקום 1) רופרט בונהם- הישרדות 7 (מקום 8) שבט מוגו מוגו (השבט הירוק)- ריצ'ארד האץ'- הישרדות 1 (מקום 1) קולבי דונאלדסון- הישרדות 2 (מקום 2) לקס ואן דן ברג- הישרדות 3 (מקום 3) קת'י אובריאן- הישרדות 4 (מקום 3) שי אן הואנג- הישרדות 5 (מקום 10) ג'נה מורסקה- הישרדות 6 (מקום 1) מקווה שאת מעריכה את זה- זה לקח לי לא מעט זמן...

lnofar

New member
תודהX מיליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מעריכה את זה מאווווווווד מאודדדד מאוד תודה רבה רבה רבה רבה

gig19

New member
../images/Emo58.gifבאמת יפה שכתבת את כל זה

שמתם לב שבנתיים מי שעף הגיע למקומות ראשונים בעונות שלו.. זה הולך להיות משחק שהממורמרים יעיפו את הווינרים

מטר9

New member
../images/Emo58.gifולכן...

ההימור שלי הוא שרוב, שי אן ואמבר יגיעו מאוד רחוק... רוב, עם כל המזימות שהיו לו במרקסס, חזר עם כמות מוכפלת מרוב מרמור שהעיפו אותו מוקדם. שי אן: כנ"ל כמו רוב, אבל עם קצת יותר חן. אמבר: בגלל הברית של רוב, ג'נה, רופרט (שיעוף כבר), ושלה.

nlm

New member
../images/Emo58.gif דווקא לי יש הרגשה

שמתיישהוא יוארו עיינייהם של ג'נה ורופרט שאיתם הם יגיעו מקסימום לפיינל פור והם ייקשרו קשר אם חברייהם מסבוגה באיחוד ורוב יהפוך למטרה יש סיכוי שזה יקרא זה מה שלמדתי מהשרדות EVERYTHING CAN HAPPEND

מטר9

New member
../images/Emo58.gifאין מצב...

אני משוכנע ב-99% שרופרט לא מגיע ל-3 האחרונים מאותה סיבה כמו העונה השביעית. רופרט הוא איום. כמו קולבי בהשרדות 2 רק שהפעם האנשים הרבה יותר אסטרטגים...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בינתיים רופרט די גרוע מבחינה הישרדותית.. אני לא בטוח שהוא כרגע כל כך מאיים על אחרים. כולם באול-סטאר הם איום. בגלל זה הביאו אותם לשם, לא סתם. לכל אחד יש משהו שהוא מצוין בו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gifבדיוק

אבל אחרי האיחוד ההימור שלי הוא שילכו על האיומים הפיסיים... לקס, אית'ן, רופרט, רוב, אלישיה, טום הם הבאים התור אני בכלל לא אתפלא אם כל השלישייה האחרונה תהיה מורכבת מבנות

ohaddd3

New member
איך כולכם רואים את הישרדות 7 ו-8???

אני רואה שבכל ההודעות אתם מדברים על הישרדות 7 ו-8 אז איך אתם יודעים את כל המידע הזה???? תודה לעונים.

gig19

New member
אז.........../images/Emo58.gif

יש דברים שלא אומרים פשוט תחשוב על דרכים מקוריות כי לכל אחד יש דרך אחרת.... אם אתה מבין למה אני מתכוונת

nlm

New member
לא יודע מה איתם

אבל אני לא רואה את הפרקים בשלמותם אלה קורא מהאתר הרשמי ורואה קצת קטעים

Boran

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 8-חשיפה! (לא עתידי)

בארלי שואו בו התארח קולבי נחשף: זוכרים את התחרות חסינות עם הקורות עץ, איפה שהיה הסיפור עם סו וריץ'? היה שם קטע שהיה דו-קרב על אותה קורה בין רוב לקולבי. שניהם נפלו למים, ג'ף אמר שקולבי נכנס למים קודם. שאפרה זכו. בכל מקרה, כשמסתכלים על הקטע שוב, בהילוך איטי, רואים בבירור שהרגל של רוב נכנסה למים כשקולבי עוד היה לגמרי באוויר. קולבי אומר שהם הפסידו בפיגור של 3 דגלים וגם אם ג'ף היה רואה את זה זה לא היה משנה את התוצאה, אבל אני לא קונה את זה. סיכוי גדול שהטעות של ג'ף עלתה לריצ' במשחק. אני הייתי תובע פיצוי מסי.בי.אס, כמו שעשו באפריקה בתחרות של הפיינל 4.

אילקו

New member
האמתי גם הישרדות 7 היה משהו../images/Emo58.gif

בתחרות חסינות עם רובים או משהו כזה... אז בעצם סנדרה לא הייתה יכולה להוציא אנשים והיא פגעה במקום של רופרט וזה גרם לו להפסיד את החסינות וככה הוא היה יכול אפילו לנצח באותה ההישרדות!!!!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

זה לא נכון. סנדרה הייתה במצב של קילר ובמי שפגעה היה צריך לעוף. זו לא הייתה טעות.. דיברו על זה אחרי אותו פרק הרבה

אילקו

New member
באמת? אז איך איזה קצת קודם ../images/Emo58.gif

אז סנדרה לא הייתה קילר והיא בזמן הזה גם לא הפכה לקילר... זאת הייתה כן טעות בסוף אני חושב...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא. אתה לא יכול לתבוע את סי.בי.אס בגלל שג'ף לא ראה משהו. אם אתה זוכר איך זה היה, אז היה את הגשר מעץ, ג'ף ישב מאחוריו רחוק, וקולבי ורוב נפלו למים בצד השני של הגשר. הסיכויים שג'ף היה רואה מכזה מרחק עם גשר עץ בפנים שמפריע לו, הם קטנים. אי אפשר לתבוע את סי.בי.אס על כזה דבר, גם אם צ'אפרה היו מנצחים בהפרש של דגל אחד

yes REAL

New member
ג'ף אמר שעל פי החוקים אסור להם

לתבוע אותם על טעות שיפוט שלו.

למעלה