הישרדות אולסטאר-

MooTzk

New member
עם כל הכבוד לססטרנינו

הוא הרבה פחות מוחצן מפיירפליי והרבה פחות צומי ממנו. מה שאני מנסה להגיד פה זה שהיית רואה דברים מפיירפליי, לא משנה כמה השהות שלו תהיה קצרה, שלא היית רואה מהרבה מתמודדים אחרים. והרעיון שלך נורא נחמד והכל, הבעיה היא שאף אחד לא הולך לראות עונה כזאת.

ofer2052

New member
כל הקטע בעונת אול סטאר הוא להביא

את כל השורדים הזכורים ביותר. אני ממש חיכיתי לאול סטאר כדי לראות שוב שורדים מסויימים במשחק - לא ידעתי שזה יהיה כזה גרוע. אם יביאו כאלו שלא היה להם הזגמנות לשחק זו תהיה עונת אול לוזרס, עונה כזאת ממש לא תעניין אף אחד.

n l m

New member
לא אמרתי שיחזירו את אוסטן

או את שרה או כלמיניי כאלו אני מתכוון לאלו שאפשר לאמר עלייהם שעפו בגלל נסיבות מסויימות כמו למשל אנג'י שנפלה בגלל שקורור נתנו חסינות לאיברהם ואולונג לא באו אם תכנית מוכנה למשל או ליסה שעפה בגלל פליטת פה אחת או רוברט ותמי מעונה 4 שפשוט נפגעו בגלל ההחלטה שלהם להצמד מג'ון אני רוצה שחקנים שהגישה שלהם תהיה: "אוקיי הייתי בהשרדות עשיתי כמה טעויות והפלתי את עצמי, עכשיו אני חוזר ואני אלך בגישה שונה ואנצח" שחקנים שאני בסופו של דבר אוכל לאמר "הנה בעונה 4 (לדוגמא) הוא היה על הפנים אבל עכשיו הוא שיחק אותה" בערך כמו מה שהיה לי עם אמבר באולסטאר שעבר אני לא רוצה שחקנים כמו ריצ'ארד האטש, רוב קסטרנינו או ג'וני פיירפליי שהגיעו מאוד רחוק וידוע שאני לא אקבל מהם משהו חדש ומפתיע ואם כן זה רק יהיה לרעה, לא רוצה את זה אני בכלל הספיק לי עונה אחת של אולסטאר, בניגוד לאחרים מאוד נהיינתי ממנה אבל מספיק עונה אחת אבל אם יעשו שיעשו את זה כמו שצריך

ofer2052

New member
דווקא זה נשמע בסדר

הייתי בטוח שאתה אוצה להביא שורדים כמו דב [2] ווונדה [10], לאנשים שציינת - אנג'י תמי ורוברט מגיע להיות באול סטאר הרבה יותר מאלו שהיו בא. ושוב! רק לא עוד אולסטאר!

n l m

New member
כן, אני יודע

כשאמרתי בהתחלה שורדים שעפו ראשונים ושניים לא חשבתי על זה יותר מדיי זה באמת יכול לא לקדם את העונה לשום מקום

למעלה