הישרדות אולסטאר-

Oukami Kun

New member
הישרדות אולסטאר-

אם היו באים אליכם היום ואומרים לכם "תשמעו, עונה 12 הולכת להיות עונת אולבטאר נוספת ואנחנו נותנים לכם להחליט אילו שורדים יבואו מאיזה עונה." אז איזה שורדים הייתם מביאים מאיזה עונה? [לא כולל סטפני ובובי ג'ון ואת כל אנשי הASS]

n l m

New member
כל אלו שעפו ראשונים ושניים

חוץ מעונת האולסטאר הריי רוב הפעמים בהעפות הראשונות מנסים לחפש סתם סיבות כדיי להעיף מישהו ואין להם באמת הזדמנות להוכיח את עצמם ולא באמת יוצא להם לשחק את המשחק אז מעניין יהיה לראות כמה מהם משחקים את המשחק ומגיעים גבוה

Nameless One

New member
משעמם לי...

לא שמתי מנצחים כי זה בזבוז של מקום, מייק (עונה 2) ג'ף ורנר (עונה 2) ברנדון (עונה 3) שון (עונה 4) ג'ייק (עונה 5) מאט (עונה 6) ג'וני פיירפליי (עונה 7) רורי (עונה 9) גרג (עונה 10) קולין (עונה 1) קלי (עונה 3) תריסה (עונה 3) תמי (עונה 4) הלן (עונה 5) דינה (עונה 6) אלייזה (עונה 9) איימי (עונה 9) קייטי (עונה 10) גם קובי (במקום ברנדון) וטווילה (במקום דינה) הם אופציה.

amitooshacham

New member
בוא נראה..

בחרתי בן ובת מכל עונה: עונה 1 - קלי W וג'רבס עונה 2 - מייק ואליזבת' עונה 3 - טריסה וקלרנס עונה 4 - וספיה ושון עונה 5 - בריאן והלן עונה 6 - קריסטי ומת'יו עונה 7 - סנדרה, כריסטה ופיירפלי (לא הצלחתי לבחור בין סנדרה לכריסטה
) עונה 9 - טווילה וכריס עונה 10 - קייטי וטום לא בחרתי דווקא את ה-19 שאני הכי אוהב אלא את ה-19 שיהיו הכי מעניינים.

מטר9

New member
אז גם אני:

אני לא סופר, אלא פשוט כותב את כל מי שאני חושב שמתאים (גם אם אני לא אוהב אותו...) עונה 1: גרג, ג'רבס, ד"ר שון, קלי. עונה 2: ג'ף. עונה 3: טרסה, קים .פ., ברנדון, קלי (אולי גם קלרנס). עונה 4: שון, תמי, ג'ון. עונה 5: בריאן, הלן (אולי גם קן וג'ייק). עונה 6: מתיו, דינה (אולי גם דייב). עונה 7: סנדרה, פיירפלי, בורטון, כריסטה, טיחואנה. עונה 9: טווילה, אליזה, אמי, לי, רורי. עונה 10: קייטי, גרג, קובי. כן, אני יודע שיש לי בערך 30, אבל מתועם רק 10 הם בגדר חובה (אלה שמודגשים).

לדעתי

גם כאלה ששנאתי: קולין (1) מייק (2) דינה (6) היידי הו (6) כריסטי (6) מאט (6) אלכס (6) דייב (6) פיירפליי (7) סנדרה (7) כריסטה (7) וספיה (4) תמי (4) נליה (4) ג'ינה (4) בריאן (5) הלן (5) קליי (5) טריסה (3) קלי (3) ג'ולי (9) איימי (9) אלייזה (9) טווילה (9) אנג'י(10)

ofer2052

New member
בעקרון כולם רושמים את אותם האנשים

לכן אני לא אפרסם את שלי. אבל..... רק שלא יהיה עוד אולסטאר! לפחות לא בזמן הקרוב.

Nameless One

New member
לא יודע אם אולסטארס,

אבל יש שמועות שעונה 12 לא תהיה עונת הישרדות שיגרתית... לא סימן טוב...

ofer2052

New member
בינינו מאז הישרדות 2 אין עונה שהיא

שיגרתית. הכי אהבתי את מלכת הטוויסטים עונה 7, עדיין זכור לי התקף הלב שקיבלתי שהציגו את שבט המודחים.

Oukami Kun

New member
זה היה די גרוע...

"מלכת הטוויסטים" זה קצת דרמטי מדי... וחוצמזה, לא היה שום חילוף שבטים וכאלה, אבל לא משנה... [עונה 3 |סגידה|]

maya567

New member
מחזירים שניים שהודחו ואתה לא חושב

שעונה 7 היא מלכת הטוויטסים?

עונה 3../images/Emo5.gif

העונה הכי משעממת בתולדות הריאלטי. ישנתי בפרקים האחרונים ואנסתי את עצמי כדי לראות אותם. (וגם הפיינל 4 הכי מסריח שהיה). אני מרגיש שאני חוזר על עצמי
אבל מלכת הטוויסטים מבחוץ זה עונה 7.

retard boi

New member
אוקי

אבל לא כולל אנשים שכבר היו באול סטאר ולא זוכים עונה 1: ג'רבאס עונה 2: קית' עונה 3:האמת לא ראיתי אותה עונה 4:כנ"ל עונה 5:קליי ורוב עונה 6: דנה,מאט וכריסטי (סתם בכיינית אבל צריך מישהו כזה...) עונה 7: ג'וני פיירפלי,כריסטה,ליל וברטון עונה 9: טווילה,איימי,סקאוט,אלייזה ,רורי וסארג' (מה לעשות זו היתה אחלה עונה) עונה 10:קייטי,אנג'י,קובי וגיימס

פיירפליי הוא האולסטר שנמצא אצל כולם

סתם רציתי לציין, אבל מה עוד הוא יכול לעשות אחרי ששיקר על סבתא שלו?

MooTzk

New member
תשמע

פיירפליי הוא מהאנשים שלא משנה אם אתה אוהב אותם או שונא אותם, אתה שם לב אליהם ומפתח אליהם רגש כלשהו, וזה בדיוק האנשים שאתה צריך באולסטאר, לא כמו אלישיה או ג'נה לואיס, והוא גם שחקן לא רע בנוסף. הוא לא היה מצליח יותר מדי במשחק, אבל לפחות בזמן שהוא היה שם היינו מקבלים שואו.

n l m

New member
כמו השואו שקיבלנו מרוב ססטרנינו?

אני לא מבין מה העניין בלהביא אנשים שבטוח יעופו בשבוע הראשון אין לזה טעם וחוץ מזה כל העניין באולסטאר לפחות לפי איך שאני רואה את זה זה להביא אנשים שהיה להם פוטנציאל אבל לא הייתה להם הזדמנות לשחק את המשחק פיירפליי בעונה שלו ועוד אייך שיחק את המשחק ובאנשים והגיע למקום מאוד גבוה אין טעם להביא אותו שוב

למעלה