הישגים תפוזיים

אתמול הבלוג שלי

היה ברשימה בשער הראשי, בסעיף "התמודדות". בשבוע שעבר, הייתה הפנייה מן השער הראשי לרשומה "נגישות מבנים לאוטיסטים". זה לא עניין של אגו, זה חשוב לי כדי להעלות מודעות לנושאים שלמענם אני כותבת את הבלוג. היו גם כמה תמונות שהופיעו בדף "תמונות מן הבלוג".

הגעתי מהדף הראשי אז ככה:

כתבתי מאמר בבלוג שלי על ההתנתקות - זה היה במומלצים.
ב-2002 פתחתי את פורום "חיפה". זהו. צנוע, משהו...

אלמרה

New member
ניהלתי פורומים, הכרתי חברים...אבל!!

ההישג הגדול שלי הוא בפתיחות שהגעתי בכתיבה בבלוג שלי. שם אני ממש חושף וכותב ו... נהנה.

yatoosh

New member
השגים??

בבקשה תקראו עד הסוף לפני שאתם מוחקים: פעם אחת לפני המון זמן רציתי לזווג את הכלב שלי (הוא היה מאוד זקוק) אני התכוונתי וגם רשמתי בהודעה שאני רוצה ומעיניינת לטפל בגורים וגם לשלם לבן אדם הטוב שמאפשר לי ז"א לכלב שלי לכייף אם הכלבה שלו. בשיא הכנות והרצינות שיגרתי את בקשתי לפורום. לא הייתה לי כוונה לעשות כסף, להפך אני הייתי מוכנה לשלם כסף וגם לשאת בתוצאות (לקבל גורים לביתי ולדאוג להם לבתים חמים). ומה אתם חושבים שקרה?? ההודעה שלי נמחקה בגסות ע"י מנהלת הפורום, הגאונה החליטה לעשות delete ולרשום במקום שהיתה ההודעה שלי: "כאן נמחקה הודעה של בחורה שרצתה לזווג את הכלב שלה". אחר כך הופיעו כל מיני תגובות נזעמות בדבר החוצפה שלי ועל כך שבעלי כלבים זכרים רוצים לעשות כסף! שאלתי את עצמי האמנם?? והסברתי לעצמי שאנשים פשוט מסגלים לעצמם קריאה סלקטיבית ומבינים מכל דבר רק מה שהם רוצים להבין!!!

KiShKooSh

New member
אוי:S לגמרי לזרות מלח על הפצעים

1. הייתי צריכה להשתתף באיזו חתרות תסריטים בשמיניה,אפילו שהייתי הכי פעילה (אני וחן כמובן) אבל בסוף זכיתי ויש אדום 2.תפוז דחו אותי בלי סוף פעמים בגלל הגיל שלי, ואפילו בהתחלה דחו אותי לפני חוק הגיל שרקציתי לפתוחח פורום נתניה בגלל ש"לא פותחים פורומים למגזרים מיוחדים"
<והיו פורומים לערים אחרות. 3.הייתי אדומה ב"טאצ' עליז לסטרייט שיעיז" אבל מיד לאחר מכן נגמרה התוכנית:-S והפורום נסגר. 4.נישאתי ל
מוטי לפני איזה שנה וחצי(ולא כל מי שאמר שזה לא יחזיק אפילו שבועיים*F*
) וזהו..

Yarbooa

New member
הגבתי לאחרים. והגיבו לי !

אה...וגם פוסט בבלוג שלי הופיע בדף השער של תפוז...זה נחשב ?

שלי../images/Emo131.gif ../images/Emo43.gifמאמר שכתבתי בבלוג פורסם בראשי של תפוז[אני עצמי לא ראיתי את זה אבל חברה שלי סיפרה לי]. ../images/Emo43.gifמאמר שכתבתי בבלוג הומלץ בראשי של הבלוגים. ../images/Emo43.gifלא אישרו לי ניהול פורום../images/Emo10.gif וזהו../images/Emo10.gif

למעלה