הישגים תפוזיים

עכשיו אני :

התחלתי לצ'וטט בצ'אט של תפוז ב8 לדצמבר 2000 . והייתי במיפגשי צ'אטים ופורומים , גם בשנת 2001 , עד סוף השנה . חזרתי לאינטרנט ב15 ליולי 2004 . והייתי גם במיפגשים מסוף 2004 . 2 המיפגשים האחרונים היו ב20 לאוקטובר 2005 , שגם אני קיבלתי כובע כתום של תפוז
, וב27-28 באוקטובר 2005 . מצורפת תמונת צילום מסך , הייתי מקום ראשון בהודעות בפורום הראשון שכתבתי בו . פורום 185
.. ואני עדיין רווק . מעולם לא היתחתנתי . פשוט מישהי אחת הזמינה אותי לכתוב בפורום הזה , וזה היה הפורום הראשון שכתבתי בו , והייתי בו קבוע מתחילת שנת 2001 עד בערך סוף שנת 2001 .

אני בכלל חיפשתי את החברים במה"ת...

ונעמה אמרה לי ששם יושבת לאקי , בסוף היסתבר שזאת היתה נוי , ולא היה לי אינטרנט בגלל המעבר דירה ,מה 29 לספטמבר עד ל23 לאוקטובר , והמיפגש היה ב20 לאוקטובר. אז הייתי ניכנס מאינטרנט קפה , רק לבדוק אי מייל , להיכנס לפורום עשרים פלוס , ולעדכן את הבלוג שלי ...

הממ

המצאתי, הקמתי ונהלתי את הפורום הזה הייתי מנהל.. 12 פורומים נראה לי כתבתי הרבה מאמרים, בפורום תמיכה בתפוז, הצ'אט ובמנהלים. בפורום משוב למעלה יש קישור למאמר אחד. זכיתי בפרוייקט המקלדת יש לי פוסטרים וכל מיני דברים כאלה שנראה לי כבר זרקתי זכיתי ב8 דיסקים הודו לי בהודעה גורפת המצאתי את השם לתפוזON הייתי עורך העיתון באייסיטי P: אני אדום באיזה שלושה או ארבעה פורומים (או שניים) הממ גיליתי (טוב, זה בזכות גליה) את הכתיבה באדום ובסגול ואת הדבר הזה שהפך את המילים יש לי בלוג מס' 95 וקומונה 115 (שאפילו לא הייתי מנהל אז, סתם בדקתי אם הם כבר פתחו את זה אחרי שנה) הממ גיליתי עם אור אדמינים שאין לי מושג איפה זה עכשיו הקמתי את אתר הפורום הזה (הראשון) עיצבתי כל מיני לוגואים מכוערים לכל מיני פורומים הייתי בכנס או שניים ובצילומים של רק בישראל לפני שנתיים-שלוש עם הפורום בתפוז לא יודע מה עוד.. חגגתי כבר שלוש שנים וחצי נראה לי התאריך בו הצטרפתי לתפוז הוא יום הולדתי (בעצם התאריך בו כתבתי הודעה ראשונה) כתבתי את ההודעות הראשונות בהרבה פורומים, בניהם 716 בטח יש עוד

amitasafzabida

New member
איזה דבר שהופך מילים?

למה הכוונה אם פתחו? הרי איך פתחת קומונה אם לא היה אפשר?

ailag

New member
נכנסתי לתפוזון כשהוא עוד לא עלה

ולא הייתי אמורה לדעת ממנו (ולא הדליפו לי, גיליתי לבד), קיבלתי פרס הוקרה בתפו"ז + אאוטינג ואת זה שלאקי ואור קיבלו גם, כמה רעיונות שלי לשיפור נכנסו (יכול להיות שהקונוסים בנעיצה זה בזכותי, לא ברור) ויש עוד כמה הישגים שגם לאחרים היו.. אה כן, גם כמעט 3000 מסרים.

למעלה