הירחון "חיים אחרים"...

BlaT©

New member
הירחון "חיים אחרים"...

רק שמעתי עליו מידיד, מעולם לא ראיתי אותו. מישהו מכיר אותו? מישהו יודע עליו משהו?

חביב, אך לא יותר מזה.

יש לפעמים כתבות מעניינות. אולי לא כדאי לעשות מנוי - מדי פעם להציץ בחנות ספרים/עיתונים (יש בסטימצקי) ולקנות אם יש כתבה מעניינת.

תחומים מיסטיים שונים

אסטרולוגיה, טארוט, פנג-שואי, הילינג, רייקי, ריפוי בעזרת חוצנים, תקשור, קריסטלים, טנטרה ועוד. לפעמים גם מוצאות את דרכן לשם כתבות רציניות (רציניות לעיתון המיועד לקהל הרחב, לא לקהל מקצועי, אך שבהחלט יכולות לעניין גם את הקהל המקצועי לפעמים) על שמאניות, פגניות, מאגיה וכדומה. בגלל זה, כדאי להציץ כל פעם בחנות הספרים, לעיין בעיתון ולהחליט לקנות אותו רק אם יש משהו מעניין. הירחון יוצא פעם בחודש. אם אתם מתעניינים במשהו מהנושאים הקבועים יותר. כדי להתרשם יותר ממנו, הנה האתר: http://www.altlife.co.il/homepage.php

CluBeRiT

New member
אני מנויה ולא ראיתי שם הרבה כתבות

שקשורות למאגיה\ או דברים שקשורים אליה כמעט. למעט קריסטלים וצמחים לא ממש מצאתי שם..

לפחות בעבר

היו איזה שתיים שלוש כאלה
אחת על סטארהוק (מרים סימוס) כשהיא הגיעה לארץ (וזה בהחלט היה אירוע, היות והיא אדם מוכר מאוד בסצינה הפגנית, והמאגית העולמית, לפחות בארצות דוברות אנגלית). אישה חביבה להכיר, עם דיעות פוליטיות מאוד חריפות, שקצת קשות לישראלים. טוב, צריך לפעמים להפריד אדם מהפוליטיקה. אחת הייתה על ד"ר ירון זפרן, שמעביר הן קורסים בפנג-שוואי והן ב"מאגיה לבנה" (כך הוא קורא לקורס שלו). סביר להניח שהיו עוד, אך שוב, מעטות יחסית.

CluBeRiT

New member
בד"כ הכתבות הן על בריאות

פרחי באך לפעמים.. כל מה שקשור לבריאות ונפש... אנחנו מנויים לזה. לפעמים יש כתבות מאד מעניינות.. אבל לרוב זה יותר קשור לדרכים לשמור על גוף ונפש בריא. יוגה, דיאטות נכונות, טבע.. יש בלוחות שלהם המון פרסומים על קורסים אבל לא יותר מזה. עיתון נחמד

CluBeRiT

New member
למען האמת...

אני לא חושבת.. אבל תשמעי, זה תלוי מה את מחפשת שם. אצלינו בבית, אחותי מאד מתחברת למגזין הזה. אני חושבת שהם שמים יותר מדיי על אותם הנושאים.. כמו שאילן אמר, עדיף לקנות פעם ב.. אם יש כתבות ממש מעניינות

P o M i K i

New member
אני מקבל אותו

אני לא מוצא שם הרבה דברים מעניינים... בעיקר נוי-אייג' על גוניו הרבים... ויש שם המון הנחות לכל מיני דברים, כל חור שלישי בעיתון רשום "ולמנוי העיתון "חיים אחרים" זה ב..."

למעלה