היקף אידאלי.

moruush

New member
היקף אידאלי.

אני בת 13 (עוד כמה ימים) והגובה שלי הוא 1.63 מה המשקל האידאלי שצריך להיות שלי? מה הוא היקף ירכיי האידאלי שצריך להיות לי ואיך מודדים זאת? אם סרט אבל איפה? כמה מעל הברך בערך?

topagency2

New member
תריצי חיפוש בפורום

ותמצאי שכבר יש תשובות לכל שאלותייך

moruush

New member
שניה. דחוף!

היכן מודדים היקף מותנים? על קו הפופיק? היכן מודדים היקף ירכיים? על הישבן?

moruush

New member
תודה רבה בנו, ועוד שאלה קטנה

אם אני נערה בת 13, גובהיי הוא כ- 1.63 מה ההיקפים שצריכים להיות לי?

topagency2

New member
אין היקף חד משמעי

כל אחת בהתאם למבנה גופה. במיוחד בגילך גיל שבו כל המבנה משתנה במהירות אי אפשר לדעת איך בדיוק תתפתחי מבחינת גובה משקל היקפים ומראה. נשמח לקבל את תמונתך במידה ואת חוששת את מוזמנת לפנות אליי במסר מיידי.

moruush

New member
הנה..

לא אין שום צורך, אין לי בעיה לעלות פה, אני אעלה 2 תמונות אבל הראשונה היא קצת נהרסה בסריקה אז היא קטועה.

moruush

New member
והנה עוד אחת :)

ממממ וכל מי שרוצה חוץ מבנו מוזמן להגיב על המראה שלי :] בתמונה רואים יותר בברור את הרגלים שלי.כיאלו אם אני צריכה להצר את ההקיף שלהם? אני דיי בטוחה שכן..

moruush

New member
אממ..

בנוגע לבטן אני לא חושבת שאני צריכה להצר הקיפים, יש לי בטן שטוחה לגמרי.. כיאלו רואים לי את העצמות שמתחת לחזה ואת העצמות של מפרק הירך (בבטן התחתונה) אבל אני חוששת נורא בנוגע לירכיים שלי.. =\

topagency2

New member
חמודה מאוד

אבל התמונות באיכות נמוכה כך שאי אפשר ממש להגיב בנוגע לסיכוי שלך בעולם הדוגמנות.

moruush

New member
בנו..

כי הסורק מעפן =\ מממ אבל אני מדברת על ההיקיפים האידיאלים. כמה בערך צריך להיות היקף ירכיי? חחחח מה חמודה מאוד? התמונה או אני? :)

moruush

New member
אוקיי אבל..

כן.. אבל לא הבנתי כ"כ את הקטע כיאלו הם אומרים שם שהפרופורציה זה 0.8 אז כיאלו זה 0.8 או 0.80 ? וד"א תודה :)

למעלה