היקום המורחב

לייקווש

New member
היקום המורחב

מישהו יכול לספר לי מה אמור לקרות בתקופה שהייו אמורים להיות שלושת הסרטיים האחרונים למחלמת הכוכבים שלא יצאו אחרי הסרט ה6?.. בתודה מראש

Kalimac

New member
לא "אמור" לקרות כלום

אבל הרבה קרה
גם לפני הסרטים, בין הסרטים וכמובן אחרי הסרטים. את תצטרכי להיות יותר ספציפית.

לייקווש

New member
אממ אוקי אז ככה...

שעמתי שלוק מקים מחדש את מסדר הג'די והוא מתחתן עם מישהי וגם לייה ויש המשך איתם.. אז אם אתה יודע לחבר לי את הקשר כי היה עלילה מסויימת לסרטי ההמשך פשוט לא ממשיכים אותם..

henney

New member
זה יותר...

לוק מקים את ה jedi academy על יאבין 4. ליה מתחתנת עם האן סולו (כמובן). אבל לא לפני שזה חוטף אותה מחתונה של מישהו אחר. להם יש 3 ילדים. תאומים בן ובת (כמובן...) ג'יינה וג'ייקן. ועוד בן קטן בשם אנאקין סולו. לוק מתחתן עם מארה ג'ייד, והרבה יותר מאוחר לשניים נולד בן בשם....בן סקייווקר (על שם אובי וואן קנובי). יש עוד מלאאא דברים שקורים. אבל בחיי זה ייקח דפים למלא את זה.

The Prospect

New member
שכחת לציין

שגם בנו של לוק וגם זה של סולו הופכים לג'דיי. בנו של סולו בסופו של דבר הופך לסית'.

DDN

New member
מארה ג'ייד?

זו לא הסוכנת השנייה של פלפאטין שלא זכתה לשום איזכור בסרטים?

Y. Welis

New member
הקטע של החטיפה מהחתונה לא מוכר לי

אולי לא הופיע בספרים הראשונים.

Kalimac

New member
את מתבלבלת שוב

לא הייתה עלילה לסרטי המשך, מכיוון שלא תוכננו סרטי המשך. כולנו צריכים להבא לשים תווית של ספויילר בכותרות על תוכן שחושף מידע על דברים שלא בטוח שכולם רוצים לגלות דרך הרשת... למשל ידעתי שאחד הסולואים הופך לסית', אבל אם לא הייתי יודע זה היה מקלקל לי המון... מה דעתכם? במקום לספר לגמרי להמליץ על להשיג את הכותר המדובר.

henney

New member
פעם הבאה אני אשים סימן של ספויילר

כן, והייתה לי הרגשה שאף אחד לא רוצה לדעת מיהו אז לא פירטתי. בכל מיקרה אפשר ליקרוא באתר שלי (כתובת בחתימה) עוד הרבה על הEU

Kalimac

New member
נחמד מצידך

עכשיו מעניין לשמוע מה דעתם של שאר חברי הפורום.

Gilliana

New member
Oh boy

קראתי אצלך באתר את הערך של ליה (אתה מאד נחמד, אגב) והיתה לי הרגשה שאני קוראת תקציר פרק של "מלרוז פלייס".

Y. Welis

New member
אם זה מנחם אותך, הספרים שעוסקים בכך

בגורל הילד השלישי של הסולו-ים, לא ממש מרתקים. אני הסתפקתי בחמישה (אולי 7) של טימותי זאן, וב-2 טרילוגיות - של קווין אנדרסון וקיובי-מקדואל.

Kalimac

New member
אתה מדבר על סדרת NJO

או על סדרת ה-Legacy of the Force החדשה? (ראיתי היום את הספר על דארת' ביין, ואני חייב לגרד כסף כדי להשיגו)

Y. Welis

New member
רוב החדשים. הסופרים כבר לא ברמה של אלה

שהתחילו. אני לפחות צריך מישהו שיודע לכתוב היטב - הטרילוגיה של קיובי-מקדואל (dark fleet) מצויינת בגלל איכות התיאורים שלו - האן וליאה מעולם לא היו מציאותיים יותר... אצל אנדרסון יש תיאור מדהים של עולם הסלמאריאנים (היצורים דמויי הדג - אדמירל אקבאר למשל), ואצל זאן כמובן האקשן הוא העיקר. לא התלהבתי מהחתמת סופר כמו סלבאטורה, שהתמחה ב'רומח דרקון', לכתוב בסידרה הזו.

יפעת777

New member
כן תוכננו סרטי המשך רק לא נכתבו

וכל העלילות להמשך ועל התקופות שהסרטים לא כיסו זה הכל מספרים שג'ורג' לוקאס לא כתב, כך שאני לא תופסת מזה ולא מחשיבה את זה כהעלילה הרשמית של STAR WARS. מצטערת אבל כל אלה שכתבו את הספרים לא מגיעים לרמה של לוקאס והם לא תוצר של המקור.

למעלה