היפ הופ באסילום

hermoni

New member
זה דווקא נחמד

נותן לך 15 שניות בין כל שירים לחשוב קצת על השיר שהרגע שמעת:)

Chocaholic

New member
אל תגזים.. לא היה שקט בין השירים

היו פאשלות, אבל לא צריך להגזים.

hermoni

New member
לא מגזים

היו מדי פעם קטעים של שניות של שקט בין שירים אבל זה לא קרה יותר מדי פעמים כדי באמת להפריע לרצף

Samy A

New member
זה לא היה שקט בין השירים

זה פשוט שלפעמים לשירים יש התחלות שקטות ובלי אוזניות אי אפשר לשלוט בזה ולשים את השיר מהאמצע שלו :)

כפרות תגובה לסיכום!

1. הבעיותה תכניות ישתפרו עם הזמן מה לעשות עדין לא יצא לי עד שישי לתקלט ערב שלם ועוד פעם ראשונה תקלטתי עם דנה ומאחר ויש לנו טעם דומה ולא היינו נוכחות כל הזמן על הרחבה לא ממש שמנו לב מה הלך והיה מחסור בגיוון קצת סבבה קיבלטתי נרשם יתוקן לתקלוט הבא,הבטחה שלי. 2. שקט בין השירים היה פעמים של עשרים שניות בלץ, והיה 3 שירים שהתחילו שקט, שוב קשה לעבוד בלי עוזניות. 3. תודה לכל מיש בא ונהנה. 4. טופאק לסיכום פעם אחרונה, אני מצטערת שיש 2 אנשים בקהל שמבקשים טופק כשהשאר קצת התיבשו מטופק וביגי במהלך השנים החלטתי שתקלוטים נטולי פאק יכולים לזרום טוב מידי פעם, תהרגו אותי שלא מצאתי לנכון לשים טופאק בתקלוט סרבק! מפריע למישהוע ד כדי כך הוא יכול לא להגיע... להבא אני יתחשב יותר ואני ישתדל בכאב לב רב לשים טופאק אם יבקשו ממני... אבל באמת שבתקלוט הזה הסתדרנו אחלה גם בלי! וליב את לא היית אז אנא אל תעבירי ביקורת על הגישה שלי בלי לדעת מה היא... הטופאקונים גוד הומור פורום מלפני שלוש שנים, נראה לך שאני בן אדם בור כל כך שאני יקטלג טעם מוזיקלי של בן אדם רק לפי זה שהוא שומע טופק? חבל לי שאת מעריכה אותי ככה. בכל אופן רוב מי שהיה , יצא מרוצה וזה מה שחשוב בתכלס. אני שמחה שנהנתם, אני ינסה לרצות יותר ותכלס אני עדין לומדת מה לעשות זה עוד חדש לי ולדנה... בכל אופן תודה על הפרגון, והביקורות וההצעות מכולם.... אני יקח מה שנראה לי לנכון לצומת לב. תודה רבה ליובל YLN - המבקר הכי גדול שלי :) לילה טוב ואני מקוה שפה הנושא הולך לישון ביחד איתי!

Samy A

New member
לא לא לא לאאאא!!!

חחחחח סתם בהצלחה בעתיד כאן מסתיים הדיון :)

DoubleD

New member
מסתבררררר....

שאני הייתי, וסיפרו לי שנורא נהניתי.
1. עיראק (נק' ציון 56 על קו האורך 4) 2. אטום 3. תושבי כוכב הלכת פלוטו 4. בכוננות 5. היה קפה :) |נשיכה|DouBle-D-

MAD D

New member
גם אני......

גם אני ניכנסתי למרות בעית החוסר כסף הקבוע שלי והצלחתי אפילו להיכנס חינם לשעה -שעה וחצי האחרונות והיה ממש טוב אני חייב לציין אחלה מוזיקה ולא היתי מאמין שיבוא כולכך הרבה אנשים מהסצנה שלנו ועוד דבר שחשוב לציין שתיתי כולכך טוב באותו הערב ששום דבר לא יכל להרוס לי את הכייף ביפנים לצלילי המוזיקה האיכותית לגמרי באותו הערב ולמי שעוד לא יודע מי אני זה דימה המכוער הקטן עם הבירה ביד בקביעות

למעלה