היפ הופ באסילום

Samy A

New member
היפ הופ באסילום

הבה נתחיל במזל טוב חם לדנה האדומה אשר חגגה אתמול יום הולדת
ועכשיו לביקורות אוקיי ברחבה אחת היה מטאל קלאסי ואז רק ב-4 בבוקר פאנק מאטל. לדעתי, טעות כבדה של האירגון שם למה בהתחלה מילאו את הרחבה 4 אנשים שלמים! אבל כמובן שב-4 בבוקר עלתה די ג'יי פריצי הכלה ומילאה את הרחבה. הרחבה המרכזית גיוונה בכל מיני סוגים של רוק, אחרי שהאוזן התרגלה לווליום היה דוקא נורא נחמד הסט. רחבת ההיפ הופ היתה גדושה באנשים כל הערב משני סיבות : כמעט כל ה"סצינה" באה לכבוד יום הולדתה של דנה (כבוד) והסט החמוד ביותר, אך עדיין לצערי טיפה חוזר על עצמו, של דנה וליאת. אין מה לדבר, את המוזיקה אתן יודעות לבחור, להקפיץ את האנשים הקפצתן :) (ג'אמפ ג'אמפ ג'אמפ!) אבל בחיית רבק 3 פעמים לשמוע את רדי אור נוט?
. גם טיפה לא השתלב לי באוזן מעבר או שניים של ליאת. בקיצור אני ממש נהנתי אתמול ואני מקווה שתתקלטו שוב באסילום כי ברגע שהסיפור של המלחמה נגמר, זה יהיה הלהיט הבא :) ללא ספק יש קהל איכותי ומתמיד לדעתי
וכאן נגמרה הביקורת

מותק....תודה!

טוב אני יתחיל בשוב תודה לכל מי שבא אישית נהנתי לראות את כולם נהנים... למרות שכמו כל תקלוט באו לבקש טופאק ואני מסרבת לשים אז קבלו את התנצלותי למיש אשכרה רצה לרקוד טופאק את זה אפשר לקבל בתקלוטים של אנשים אחרים לא שלי. תכלס כפרות אני מתנצלת על המעברים החלשים/קטועים שהיו לי בשלוש שירים... עקב המלחמה היתה לי בעיה לארגן אתה דיסקים שלי ברגע האחרון... כי טוב אמא שלי אשכנזיה פסיכופטית אבל לא נכנס לזה. ורדי אור נוט שמנו פעמים ב2 גירסאות שונות , רבק אני מצטערת העריכו לנו את התקלוט ... אבל אני מקוה שנהנת בכל אופן. אז שוב אני רק יגיד... תודה, ושאני מצטערת ושאם הנסיבות היו מקלות יותר ההנה היתה מרובה יותר, כמו שראיתם האירגון של הערב היהגם קצת לא סגור על עצמו, בגלל שלא חשבנו שיבואו אנשים עקב ה"מלחמה" אבל כנראה שהמעטטי בערך חלוצי ההיפ הופ פה, והחברים הטובים שלנו, שבאו ופרגנו ורקדו אותם שירים שלוש פעמים. :) בלי להגיד מילה עד אחרי התקלוט... אתם לא יודעים כמה אני אוהבת אותכם! בכל אופן עינין האסיילום יתחיל להכנס ליותר פעולה, וליותר מקצועיות מהיום והלאה... אנחנו מנסים לתת רחבה שתספק גם את הקהל שלנו... בכל אופן מקוה לקבל עוד תגובות... ומקוה שכולם באמת נהנו. כי המקום והאוירה בתוכו ממש חביבים. וכשתיהיה עוד מסיבה נדאג להשקיע יותר ונדאג להודיע בהקדם... כבודוש ליאתוש'.

OrTz

New member
הממ

וואלה שמעי אני באתי פה גם להיפ הופ גם לרוק שאין מה לעשות אחלה מוזיקה , למרות שלא הייתי כמעט ברחבה של ההיפ הופ אבל בתור דיג'יי את לא יכולה לשים רק מה שאת אוהבת , אני מניח שאני לא היחיד שביקש טו-פאק ועוד ביקשת את I Aint Mad At Cha שלדעתי זה השיר הכי טוב שלו... אז בסבבה חוץ מזה שמעתי מסאמי היה ביין זונה ויאללה בסבבה מה שבראש רק לעתיד תדעי שזה לא רק מה שהדיג'יי רוצה, דיג'יי מתקלט לקהל לא לעצמו, אז יאללה יום טוב.

אור

זה לא פעם ראשונה שאני מתקלטת, ואני במסיבות כמה שנים טובות אבלב כל אופן אני יגיד לך כזה דבר... הקטע בתקלוטים שלי זה העירבוב של המיין סטרים עם הראפ קור, והאנדרגאונד זה הקטע של דנה גם, אם אתה רוצה לשמוע טופק לך למסיבות אמ טי וי.... תכלס אני מצטערת וניסיתי לשים גם דבריםש אני אישית פחות אוהובת והיו להיטים במהלך הערב... להבא אני ישתדל להביא איתי לפחות את הגרייטסט היטס של טופאק ואולי לבחור שיר או שנים ממנו לשים בשביל החברה שביקשו, צודק צריך להתחשב, אבל אתה צריך להתחשב שלא באנו במטרה לעשות ערב טופאקונים... חבל לי שלא נהנת מהתקלוטים ותכלס יכולת לתפוס אותי במירק ולהבא אני יגיד לך את זה גם בערוץ של איתי ולכתוב לי המלצות ובקשות... וזה הולך לכולם אני נמצאת גם בהיפ# אז לתקלוט הבא אני יעשה איזה חצי שעה של "טופאקוניזם" וכדומה... כפיצוי... וישלב את החצי שעה הזו בתקלוטים אם זה יתבקש.

גרוועע

New member
ליאת...

תראי אני לא הייתי מטעמי תקציב, אבל אני שמעתי שהיה בן זונה וואלה שיהיה רק בהצלחה בהמשך. אבל יש דבר אחד שאת צריכה להבין, נכון שואלי את לא אוהבת טופאק,אבל זה חלק בלתי נפרד ממסיבת היפ הופ. ואישית אני לא חושב שלשים שיר או שניים של טופאק,שהוא בפני עצמו אגדת היפ הופ, יהפוך את המסיבה למסיבת אם.טי.וי. להפך יש לטופאק כמה שירים שיכולים להתאים יפה מאוד לסוג התקלוט שלכן. ואין מה לעשות די.ג'יי מטרתו להרקיד אנשים ע"פ שירים שהקהל אוהב וטופאק זה אחד מהאומנים שהקהל אוהב הכל ברוח טובה שיהיה לך ולדנה בהצלחה בהמשך ואני כבר ממש מצפה למסיבה הבאה שאתן תתקלטו בה

OrTz

New member
ליאת

תשמעי לא אמרתי שהתקלוט לא היה טוב רק שצריך להתחשב בקהל אבל אם הקטע זה להביא אנדרגראונד לא מוכר אז אני לא רואה מה טוב בזה וזה הכל :)

Samy A

New member
תשמעי ליאת

אני לא ממש מסכים עם מה שכתבת על ה"טופאקונים" למיניהם כי בסך הכל גם הם קהל ובתקלוט, לדעתי לפחות, צריך להתייחס לכולם ולא למיין לפי סוג האנשים שאת כן ולא אוהבת. אני גם לא כל כך אוהב את הגישה של אנשים שממעיטים בטעם המוזיקלי שלהם ולא מתפתחים לוורייאטי גדול של מוזיקה, אבל בכל זאת זוהי הבחירה שלו והטעם שלו ואין מה לעשות גם אותו את צריכה "לספק" במסיבה. בקיצור שיהיה ברור, לדעתי עשיתם אחלה עבודה חוץ מטיפה קפיצות ויחסית לבלבול שהיה בהתחלה אם יש בכלל מסיבה. הרבה כבוד לך ולדנה ותצליחו בהמשך
, אבל אם מה שכתבת לאור אני לא מסכים לצערי
.

ליב Liv

New member
מסכימה איתך! ליאת הגישה שלך ממש

אטומה.. אני בתור אחת שאף פעם לא אהבתי את טופאק.. ולא שומעת בזמני הפנוי את טופאק חושבת שאת טועה.. מה לעשות יש קהל רחב שאוהב לשמוע את טופאק.. ואם הקהל דורש לפעמים שישימו שיר שלו אז מה הבעיה לשים.. העיקר כדי לרצות טיפה את הקהל! הרי בתקלוט את לא אמורה לשים רק מה שאת אוהבת... אלא מה שהקהל אוהב גם! חוצמזה לדעתי הקטע של טופאקנים זו סטיגמה.. לא כל אחד שאוהב שיר או דיסק שלו ייחשב לטופאקון לכן מה שכתבת לא לעניין! הרי מה ההבדל בין ראפר אחר לטופאק? יצא לך לשמוע את כל האלבומים של טופאק? לא מצאת אף שיר שמצא חן בעינייך? קשה לי להאמין. כי אני גם הייתי בדיעה שלך.. אבל התבגרתי, ואני מודה שיש כמה שירים שלו שאני ממש אוהבת! מקווה שהצלחתי להבהיר כאן משו! בכל אופן אני מאחלת לך ולדנה המון הצלחה!

OrTz

New member
Liv

יש לך שם יפה ליב , בחיים שלי לא ידעתי שיש בישראל "ליב" חח

Y.L.N

New member
לטעמי...

היו כמה בעיות בערב שנבעו מחוסר נסיון,אבל באמת שאני מברך על היוזמה,ומטעויות רק לומדים אז שיהיה המון בהצלחה נמאס כבר לשמוע בכל מסיבה את אותם שירים...

TeeAnTee

New member
דעתי

הסט מבחינת שירים היה מצויין היה קצת מהכל, וממש נהנתי, מבחינה טכנית באמת לא היה משהו וגם שירים מסויימים חזרו על עצמם 2-3 פעמים, אבל זה בטח לא היה בכוונה והכל עניין של נסיון. כבוד גדול לדנה וליאת שאירגנו את זה ולדעתי האוירה הכי טובה הייתה בחדר של ההיפ הופ, כל הכבוד באמת

Chocaholic

New member
תודה רבה רבה :eek:)

יש כמה דברים שאני רוצה להגיד על אתמול: א. אני רוצה להודות לכל מי שטרח להגיע לחגוג איתי יומולדת. ממש שמחתי לראות את כל מי שבא :eek:) ב. הפאשלה הכי גדולה של הערב הייתה ללא ספק החזרה על השירים שזה נבע מכמה סיבות שאני לא מניחה שבאמת מעניינות מישו. אני רק אסכם את זה בזה שפעם הבאה (ותהיה פעם הבאה) זה לא יקרה! ג. אני רוצה להתנצל על העצירה הפתאומית ולא מתוכננת בשביל ההופעה. לא הודיעו לי ולליאת על זה אבל מסתבר שכל יום שישי במועדון הזה יש עצירה של רבע שעה-20 דקות בשביל הלהקה המופיעה. סך הכל, רובכם ניצלתם את הזמן בשביל ללכת להשתכר (כמו שצריך), אז זה הסתדר לא רע אבל עדיין, הרגשתי צורך לציין שאני וליאת היינו מופתעות מזה בדיוק כמוכם. ד. פאשלות טכניות - קודם כל, ליאת ואני נאלצנו לעבוד בלי אוזניות שזה מאוד הפריע לנו להזרים את התקלוט כמו שרצינו וחוצמזה, המערכת אמנם יותר טובה ממה שהיא הייתה פעם אבל עדיין היו לה "מצבי רוח" והיא גרמה להמון בעיות שלא היו בשליטתנו. אני לא אומרת ששומדבר מהבעיות הטכניות לא היו באשמתי או באשמת ליאת, אבל מטעויות לומדים ופעם הבאה נבוא עם אוזניות! ה. אני אישית נורא התאמצתי לחדש בסטים שלי ולהקפיץ את הקהל גם עם דברים פחות מוכרים. לפי הפידבק, זה עבד, ואני ממש ממש שמחה. בקיצור, זה היה ערב נסיוני - רצינו שתראו את המקום ותקלטו את הווייב של התקלוט שלי ושל ליאת כצוות. מקווה שנהניתם ושתבואו פעם הבאה.

tomoshe

New member
איך אפשר לתקלט בלי אוזניות???

אני מכיר רק בנאדם אחד שיכול לעשות את זה...

tomoshe

New member
אני מכיר מישהו שמתקלט בלי אוזניים.

או לפחות ככה זה נשמע... :)

tomoshe

New member
הלוואי עליי האוזניים שלו.

או לחלופין האוזניים של סאם קאסל ממילוואקי. גם הם נראות כמו אנטנות רגישות במיוחד..

למעלה