מוכרים פה בחנות משהו שנקרא אייסינג - זה נראה כמו אבקת סוכר רק להוסיף מים. אפשר להתשמש בזה להדבקות כמו רואיל, או שזה בעצם אותו הדבר. מה כמות בצק שצריך לשימלה לעוגת בובה ? כל חבילה אצלי מכילה 500 גרם. צריך חבילה שלמה או חצי ? גילגולית - אתמול הצעת לי לגרד דשא לפרחים. את הדשא המגורד אני מכינה כמו בצק צבוע בירוק ומגרדת ישר, או נותנת לו יבוש קל וכל התחתית של העוגה במלבנית שעליה ישבו הפרחים והעוגה תהיה לבנה או שיש ריעון אחר לצבע ?
לעוגות כמו פילסברי? תבדקי. כמות הבצק תלוייה בגודל העוגה, לתבניות חצי כיפה מספיק 300 גרם בצק . אני הייתי צובעת את כל בסיס העוגה בירוק(את יכולה באפקט השיש, יוצא מקסים לדשא),את הדשא אפשר בשתי דרכים, אפשר גוש בצק קטן ירוק לדחוס בתוך מסננת ומהצד השני לחתוך, או לגרד על פומפיה בצק ירוק, בשני המקרים אין צורך לייבש עובדים ישר על העוגה ומדביקים עם מעט מים.
כמו של עוגיות? אם כן אז לרדד בצק סוכר ולקרוץ ולהוציא בזהירות... אם יש לך חותכנים עם קפיץ אז לרדד בצק ללחוץ את החותכן בבצק ואת הקפיץ ללחוץ על ספוג ואז יוצא הפרח בקלות.
איך נדבקים עלי הכותרת נראה לי שאין לי ברירה להכין קרם רואיל - כמה זמן זה נשמר בחוץ ? אני כבר רואה חלק מהסוכיות שלי עפות החוצה כי הם לא נדבקועם מים לבצק.
התחלתי לעשות חיפוש על רואיל אייסניג (טל במאמרים שחיפשתי לא מצאתי משהו מוגד איך להכין את זה כמו שצריך וגם החיפוש לא העלה לי כלום כמה פעמים) בקיצור ראיתי שצריך 250-300 אבקת סוכר + לבן של ביצה. הדבר הכי קרוב אצלי לאבקת סוכר זה הרואיל אייסינג שמוסיפים לו מים. איך אפשר לשפץ לי את זה כדי שיהיה לי "דבק" טוב לפרחים (שיצאו ממש יפה אתמול)