עידיתוש והאוצרות
New member
היפיפיה הנרדמת......
זה מה שהבת שלי החליטה לאחר מסע יסורים ארוך ומיגע
בהתחלה זה היה סינדרלה עם שימלה כחולה, אחר כך מצאנו את 7 הגמדים במשחקים והיא החליטה שלגיה ואז היא ראתה את הבובה היפה עם השיער הבלונד השופע ואמרה מה פתאום לגזור לה לקארה ולצבוע, הבלונד הארוך נשאר, היא רוצה את אורורה - היפיפיה הנרדמת SNOW WHITE !! בשמלה ורודה ! אז הגעתי היום לחנות מקסימה בעיר שמתמחה בעוגות וממש הופתעתי לראות אביזרים. אז קניתי לי פד לעבודה ועוד כל מיני חותכנים של פרחים כולל אחד עגול שמוציא 5 פרחים קטנים במכה אחת מקסים. אני אשמח לשמוע הדרכה קלה איך עובדים עם חותכנים כאלה (הכוונה איך שולפנים את הבצק בלי שידבק) קניתי גם חותכן עלים, מקלות ברזל מצופים לפרחים. העוגה הולכת להיות: מלבנית, מצד שמאל כנראה עוגה עגולה הפוכה שבתוכה העוגה ועליה אני אלביש שמלה וורודה, מצד ימים גן פרחים שבאמצע יבוא ההפתעה שקניתי לה בארץ פרח ענק ורוד שנפתח בעזרת הדלקת הזיזוק באמצע ומסביב נרות נדלקים עם מוזיקה (מה אני יגיד לך זה יהיה האטרקציה יותר מהעוגה
) אני עדיין מתלבטת בקשר לצבע של העוגה המלבנית להשאיר הכל לבן ? ואז את גן הפרחים להשאיר גם על הצבע הלבן ? ואנקדוטה לגבי החנות - בחלון עמדו כמה עוגות במיוחד שמתי לב לזאת שדמתה לברבי......... נשבעת לכם אם אנחנו מקימות פה עסק אנחנו עושות מליונים. העוגות הראשונות שלי פי אלף יצאו יותר יפה מהברבי העקומה שהיתה בחלון
זה מה שהבת שלי החליטה לאחר מסע יסורים ארוך ומיגע