היפיפיה הנרדמת......

היפיפיה הנרדמת......

זה מה שהבת שלי החליטה לאחר מסע יסורים ארוך ומיגע
בהתחלה זה היה סינדרלה עם שימלה כחולה, אחר כך מצאנו את 7 הגמדים במשחקים והיא החליטה שלגיה ואז היא ראתה את הבובה היפה עם השיער הבלונד השופע ואמרה מה פתאום לגזור לה לקארה ולצבוע, הבלונד הארוך נשאר, היא רוצה את אורורה - היפיפיה הנרדמת SNOW WHITE !! בשמלה ורודה ! אז הגעתי היום לחנות מקסימה בעיר שמתמחה בעוגות וממש הופתעתי לראות אביזרים. אז קניתי לי פד לעבודה ועוד כל מיני חותכנים של פרחים כולל אחד עגול שמוציא 5 פרחים קטנים במכה אחת מקסים. אני אשמח לשמוע הדרכה קלה איך עובדים עם חותכנים כאלה (הכוונה איך שולפנים את הבצק בלי שידבק) קניתי גם חותכן עלים, מקלות ברזל מצופים לפרחים. העוגה הולכת להיות: מלבנית, מצד שמאל כנראה עוגה עגולה הפוכה שבתוכה העוגה ועליה אני אלביש שמלה וורודה, מצד ימים גן פרחים שבאמצע יבוא ההפתעה שקניתי לה בארץ פרח ענק ורוד שנפתח בעזרת הדלקת הזיזוק באמצע ומסביב נרות נדלקים עם מוזיקה (מה אני יגיד לך זה יהיה האטרקציה יותר מהעוגה
) אני עדיין מתלבטת בקשר לצבע של העוגה המלבנית להשאיר הכל לבן ? ואז את גן הפרחים להשאיר גם על הצבע הלבן ? ואנקדוטה לגבי החנות - בחלון עמדו כמה עוגות במיוחד שמתי לב לזאת שדמתה לברבי......... נשבעת לכם אם אנחנו מקימות פה עסק אנחנו עושות מליונים. העוגות הראשונות שלי פי אלף יצאו יותר יפה מהברבי העקומה שהיתה בחלון

"פרימיום פרוסטינג"

יש לכם מושג מה זה ? קניתי את זה בהרגשה שזה יכול לשמש אותי להדבקת הפרחים על העוגה..... זה אפשרי או שנאי אצטרך להכין רואיל ?

זה קרם לקישוט עוגה

אני רואה בציור, לא רוצה לפתוח כי אני אשתמש ביום שבת להכנת העוגה
אחר כך זה הולך למקרר אני חושבת. זה נראה כמו ה"נשיקות" (לפחות בתמונה) רגע למה אני עובדת קשה, הולכת לצלם את זה

נצנצים.........

דווקא היה מתאים לי קצת על הפרחים
אבל בחנות היה להם רק צבעי מאכל באבקה וממש ממש בודדים, עלוב ! בקטע הזה התאכזבתי. מזל שיש לי את ה12 הקטנים בג'ל של וילטון. אני עדין מאוד מאוכזבת מהטושים העבים שלהם, לא מרוצה מהתוצאה שהם נותנים לי גם שהעוגה היתה קרה וניסיתי לצייר על הבצק או לכתוב איתם.

עידיתוש ../images/Emo24.gif לאן נעלמת ../images/Emo8.gif

אני בעד ירוק רעל שיהיה בסיס לגן הפורח שלך,את גם יכולה לגרד בצק ירוק על פומפיה לדשא או להוציא ממסננת קטנה, וחוץ מזה נשמע מעניין החותכן שלך אם יש לך דרך לצלם יהיה קל יותר להסביר.

רגע מעלה תמונות......

לעשות את כל הבסיס ירוק או רק את החלק של הגן ? הגן והבובה יהיו על כל המלבן....... חשבתי לעשות גם בחלק התחתון של העוגה המלבנית גימור של פרחים שיהיה יפה. אני מקטניה את התמונות וכבר יעלה אותן. ולאן נעלמתי ..... כאבי שיניים - רופא שיניים - חור קטלני לכיס אריזות - ממשיכים לאפריקה, קנדה אמריקה הודו המוח שלי כבר מחורפן.....נמאס לי......נשארנו עם אמריקה כנגד ישראל אני מקוה עוד שבועיים כבר לדעת לפני שאני יורדת מהפסים טוטלית
ואני גם לומדת שיעורי נהיגה....3 חודשים לפני שאני עפה מפה שלחו לי תאריך לטסט חחחחחח, שילמתי כל כך הרבה חב לי להפסיד את האפשרות לרשיון אירופאי. אז גם זה בין לבין השטירוף של התקופה האחרונה. נכון כבר קיבלת סחרחורת ?

net the jet

New member
אה, זה ממש קרם, לציפוי עוגה ( כמו

של פילסבורי שיש כאן... ) זה במקום ציפוי שוקולד מתחת לבצק סוכר, אבל לא תחילף לרויאל...

אוףף חשבתי שאני

אתחמק מהכנת הרואיל הזה ומה עם אייסינג שנמצא בתוך קופסא דומה ? לא בא לי שיתחילו להתפרק לי הפרחים כמו שקרה למלבנים בעוגה של פסח. שם לא עזר להם המים במיוחד.

העלים עם הגבולים

אני אשתמש בשנים מהברזלים האלה להכין לה גם את הזר לראש. ועוד אחד להכין ורד יפה לבובה שתחזיק ביד כמו בתמונה.

אחלה קניה בכזה סכום מצחיק

כלי הפיסול הוא אחד הכלים הבסיסיים(יש עוד המון), חותכני הפרחים מעולים, אלו כולם פרחים דו מימדיים (שלא כמו חותכני הקפיץ) לכן צריך רק לקרוץ מהבצק (שמרודד דק)ויש לך פרחים, עם הסוכריות לא הייתי "משתוללת" הן ממש לא מוצלחות לילדים( שוברות שיניים אמתיות) והפד שלך הוא בסך הכל ספוג לייבוש של פרחים עלים ושאר פיסולים, ניתן גם להשתמש בספוג רגיל . וכן עשית לי סחרחורת
איך לך אין

ראיתי עוד כלים רק אין לי מושג

מה עושים איתם וסתם לקנות
היו המון שהחלק העליון שלהם נראה כמו קוץ או חוד של חנית.

המחיר שיצא לי

לכל החותכנים, המקל והפד עיצוב היה 65 ש"ח בערך. לדעתי לא יקר. (אבל זה משווה לארץ הגנבים האירית
)

למעלה