שבוע טוב YIN
ראשית, מה רע בשיווק? או בניסיון לקדם סמינר כזה או אחר או כל נושא אחר?
נראה לי שכמעט כל אחד כאן כותב מתוך כוונה לקדם נושא כזה או אחר,
מי שמנסה לקדם רעיון גישה או תפיסת עולם (בלי לאמן או שיש לו מועדון/דוגו)
ומי שמנסה לקדם רעיון שקשור ישירות למה ואיך שהוא מלמד (עם או בלי שיש לו מועדון).
הפורום הנ"ל הוא פלטפורמה בה לכל אחד ואחת מותר וראוי שיציג את דעתו, את תפיסת עולמו
ואת גישותיו לגבי כמעט כל נושא ונושא מבלי שירגיש שהוא צריך "עו'ד" (זו התחושה לאחרונה)
מותר שתפיסת עולם כמו "הנאה" מאימונים תהיה גם בנושאים שאינם נתפסים כקונצנסיוס,
למרות שתלוי את מי שואלים.
אפילו בנושא הזה של עבודת קרקע (לא מעט חילוקי דיעות) יש לא מעט מומחים (כן גם מהעולם הבטחוני ברמות הגבוהות ביותר)
שסבורים שזה תחום חשוב וראוי לעסוק בו ואפילו "הרבה"!
הפורום הוא "מועדון" מפגש לחובבי עולם אומנויות הלחימה, מתאמנים וגם כאלה שלא מתאמנים, מאמנים וגם כאלה שאינם מתאמנים,
וזה בסדר גמור לחלוק דיעות ואפילו רחמנא ליצלן לא להסכים על דיעות כאלה ואחרות.
אגב, גם אני מנסה לקדם את הסמינרים של רורי מילר (לעמוד בפינה?) אפילו מאוד ואיני מוצא בכך כל פגם
וידידי לא נראה לי בסדר לתקוף את הנושא הזה בכל הזדמנות רק כי .... בעצם רק כי מה?
עוד אגב אחד קטן - נראה על פניו שיש התעניינות גדולה מאוד בירושלים כמו גם במקומות אחרים, שוב זה בסדר לחשוב אחרת
זה לא בסדר לתקוף בכל הזדמנות מתוך איזו אגנדה כזו או אחרת.
אני מאוד מעריך את כתיבתך ואתה יודע שגם אותך מאוד ולצערי איני מבין את העניין אפילו שבחודש האחרון ניסיתי להבין אותו (את כמות ההודעות בגנות פרסום/שיווק/קידום)
איני מוצא טעם או הגיון בחזרה על לגיטימיות ההודעות (כן גוגיטסו לא גוגיטסו, כן קרקע לא קרקע, כן קרב מגע לא קרב מגע כן רורי מילר לא רורי מילר... )
כותבים וקוראים כאן אנשים בוגרים, אחראים ואיכותיים ואולי הגיע הזמן לתת לכולם מעט יותר קרדיט להחליט מה טוב/נכון או לא טוב/נכון עבורם.
שבוע טוב
חיים