היסטוריה בבית הספר

כמה שנים אתה מלמד? האיכות שלך

עוד תחלוף. למורים אין כוונות רעות. הם עובדים במערכת שוחקת מאוד. גם לי היו מורים אחדים להסטוריה שיהו איכותיים. רובם לא היו אבל שנים שלושה כן. אחת מהן הלכה להיות מורה להסטוריה בעקבות מורה שהיה לה. גם הוא לימד בבית ספרינו וכשאני פגשתי את המורה המרתקת הזו, מי שנתן לה השראה כבר היה שחוק ומשעמם. אני משוכנע שבמערכת חינוך אחרת, לא צריך להיות גאון כמוך כדי ללמד היסטוריה נכון.

r o n n y s e r

New member
מעולם לא טענתי שאני גאון

א. כל מקצוע שוחק אמור לי מקצוע אחד שלא (אלא אם כן מתקדמים) ב. אני מכיר מורה שמלמד 30 שנה ואני עדיין יכול רק ללמוד ממנו. 3. מה הפתרון? להחליף מורים כל חמד שנים?

הפתרון: מערכת חינוך אחרת.

לפחות לעשות בית ספר פרטי בהקבצות כמו התיכונים בארצות הברית. זה המינימום שאני מוכן להתפשר עליו.

השלמת התשובה.

הוראה איכותית במשך שנים במערכת שאינה מתגמלת מורים על פי איכות הוראתם ואינה מאפשרת להם לתת את השיעור לקבוצת התלמידים לה השיעור רלוונטי מצריכה גאונות. אם אתה עושה זאת כבר שנים, אני אומר שאתה גאון.

קודם כל

אני מוריד בפניך את הכובע על 11 שנות הוראה ... דבר שאני ממליץ לקרוא את הספר של אניטה שפירא יהודים חדשים יהודים ישנים ותראה שם את היחס של ראשי הסוכנות אל החינוך ואז אולי תבין את היחס שכיום קיים על מערכת החינוך בארץ

למעלה