הינה זה הגיע....

גבי 2007

New member
חחחח אז כדאי שתפני

בסוף את תמצאי מישהו, לכל סיר יש מכסה ולכל דלי יש סמרטוט...

Hypnotize

New member
ברגע שהכי פחות תצפי לזה, הוא יגיע

וכדי שזה יקרה אני מציעה להתעסק בעניין "הצורך להיות עם מישהו" קצת פחות בהצלחה :)

גבי 2007

New member
תתפלאי כמה פרגיות יש שם

באינטרנט את יכולה לבוא עם רשימת מכולת לגבר שיענה על כל דרישותייך! רק אל תשכחי להוריד 20 אחוז מכל מה שמבטיחים לך... ודי לחכימה ברמיזה...

elians

New member
באינטרנט יש הכל מהכל

גם את הסחורה הטובה וגם את הרקובה, השאלה אם מוצאים את הדבר הנכון...

ס א ט י ן

New member
זה לא קשור

זו פשוט הדרך האחרונה שהייתי רוצה להכיר את האהבה שלי. זה הכי לא רומנטי לפי דעתי.

MIIKLE

New member
למה דווקא יכול לצאת לך הרבה רומנטיקה מזה...

תנסי אין לך מה להפסיד אולי תפגשי מישהו שיתן לך את האהבה שאת ראויה לה הרבה מאלה שמסדרים להם דייטים הם בנים ביישנים שקשה להם להתחיל עם בנות אבל דווקא אלה הכי רומנטיקנים אני יודע פעם הייתי ביישן כזה
(אם את מטילה ספק ברומנטיות שלי תראי את השירים שכתבתי בבלוג שלי לחברה שלי) כך שתנסי מי יודע אולי אחד הצפרדעים יתגלה כנסיך בהצלחה חמודה

elians

New member
אז מה כן רומנטי? פנים מול פנים?

כל דרך של הכרות חדשה, בין אם באינטרנט או פנים מול פנים או דרך חברות, או דרך בילוי, יכולה להיות רומנטית, השאלה אם באמת מסתכלים עליה ככה.

ס א ט י ן

New member
כן, פנים מול פנים

בדרך הגורלית והישנה.... לא אוהבת את כל החיפוש הזה, שוק הבשר הזה...לעבור תמונה תמונה לבחור אחד שנראה טוב ולנסות לצאת איתו לראות אם בכלל יש כימיה או משהו. אין בזה שום דבר רומנטי לפי דעתי... לא לא.... פשוט לפגוש אותו...יום אחד, איכשהו...ולדעת שיש קליק מידי. להרגיש את זה. כמו פעם...

elians

New member
אני דווקא לא חושב ככה,

יש ויש ... אני למשל מעולם לא ביקשתי תמונה של בחורה ששוחחתי איתה ברשת אלא רק אחרי שניפרדנו ... אני חושב שיש ייתרון ברשת , שאת מכירה אדם .. ואת יודעת בשיחות ישירות איתו , לדעת מי הוא ולא כמו פנים מול פנים, שבדרך כלל כל אחד מנסה להוכיח את עצמו אחרת ממה שהוא בעצמו.

בר

New member
גם לי מעולם לא הפסיקו לנסות לשדך...

ככה זה,אבל את יודעת הלכתי כמה פעמים בעברי לניסיונות כאלה ולא לא היו לי מפלצות אבל אחרי מספר פגישות הבנתי שזה לא זה. שווה לנסות לפעמים אולי בסוף המזל יבוא שם. מעבר לזה אין פה עניין של אי יכולת להשיג לבד,כולנו יכולים להשיג לבד מה שאנחנו רוצים,אבל לפעמים זה בא מכיוונים אחרים מבלי שנחשוב על כך... בהצלחה

למעלה