הינה זה הגיע....

ס א ט י ן

New member
הינה זה הגיע....

נו, ידעתי שמתישהו יגיע השלב ששוב כל אחד מנסה לשדך לי מישהו.... חשבתי שאחרי קשר אחד ארוך זה יעבור להם, אבל מסתבר שהם עדיין דואגים שאני לא אצליח למצוא אף אחד בכוחות עצמי (האמת, שבסביבה שאני מסתובבת בה, קרוב לודאי שהם צודקים). אבל באמת, כמה פעמים אפשר להסביר להם- אני לא סומכת על מי שמנסה לשדרך לי מישהו וטוען שהוא אחלה בחור ונראה מצויין!!!!! לא מאמינה. תמיד בסופו של דבר זה איזה מפלצת. שידוכים...אוח...מה אנחנו במאה שערים???

MIIKLE

New member
למה להיות פסימיים?

את חברה שלי הכרתי דרך ידידה טובה שחשבה שאנחנו מתאימים וצדקה במאה אחוז לא עדיף לך להכיר מישהו דרך בן אדם שאת סומכת עליו ושמכיר טוב את שניכם? זה עדיף על כל הערסים שמתחילים עם בנות במשפטי פתיחה מצחיקים כמו אבא שלך גנן תנסי מה כבר יכול לקרות?

דווקא אנחנו הכרנו בשידוך ../images/Emo13.gif

ועובדה שחיים ושורדים כבר שנה ושבע
. ואני גם הייתי אנטי ובכלל לא רציתי, אבל הייתי פתוחה גם לזה וסמכתי רק על מי שבאמת מכיר אותי והופתעתי אפילו לטובה על הקליעה

גבי 2007

New member
את זוכרת לכמה בליינד דייטים יצאת?

אם על כל בליינד דייט שיצאת אליו הייתי מקבל שקל, הייתי רואה את כפר שמריהו ולא רק בגלויות גברת שירי! אני שמח שבסוף עלה דג שמן ברשת

elians

New member
תראי

את יכולה להסתכל על זה בצורה של שידוך או בצורה של "להכיר לך מישהו" ... באופציה השניה זה נשמע יותר טוב מאשר שידוך... שאומרים שידוך זה נשמע יותר מאיים כזה משום מה ויותר מחייב, אני חושב שהכל מדאגה אליך, ועם זאת מעניין אותי באיזה סביבה את מסתובבת שכתבת "קרוב לוודאי שהם צודקים" במעשיהם, אני חושב שכל אחד מוצא את הצד השני שלו בכל דרך שתהיה... אם זה באופן ישיר או באופן של הכרות ע"י חברה או חבר קרוב.

ס א ט י ן

New member
מוזיקאים....

אני בעצמי מוזיקאית ואני ממש לא רוצה מוזיקאי...מכל מיני סיבות. זו המסגרת שאני נמצאת בה כרגע...

elians

New member
אוקי אבל

אפשר להכנס למסגרות נוספות לצאת עם חברים .. תמיד אפשר להכיר בדרך זו או אחרת... ולא בדרך שידוך.

ס א ט י ן

New member
כרגע כל המסגרות שאני נמצאת בהן

קשורות למוזיקה ומשחק וחוץ מזה אין לי זמן לנשום.. אז חבל לי....

elians

New member
תצטרכי להתאמץ יותר

אני חושב, אחרי הכל... שום דבר לא מגיע על מגש של זהב נכון? גם לא קשרים ולא מערכות יחסים ולא אהבות

ס א ט י ן

New member
איך אתה מגדיר "להתאמץ"?

אם זה לצאת לפאבים, אני יוצאת כשאפשר... לחדר כושר אני הולכת לפחות פעם בשבוע כשאני בבית (מה לעשות כשגרים לבד ואי כסף לחדר כושר ליד איזור המגורים). חוץ מזה- אני בלימודים וחזרות רוב הזמן.... ואל תדאג לי כשאני במערכת יחסים אין גבר מאושר מהגבר שאיתי...הרי אם יש משהו ששווה וחייבים להשקיע בו זו מערכת יחסים...האמת שמכל סוג שהוא.

elians

New member
להתאמץ זה לאו דווקא

בדברים מוחשיים אלא בדרך רגשית יותר, הכוונה שלי היא לפנות זמן יותר להכרויות, וליזום הכרויות, ולא למשל כמו שאמרת, ללכת לפאב, ולחדר כושר ולצפות שזה יבוא משם.. את צריכה גם ליזום, תראי, אמנם אני לא מכיר אותך ואני נותן פה אופציות כלליות בעיקר. אין ספק שאת בחורה עסוקה מאוד ולומדת וחזרות והכל.. אבל .. השאלה אם באמת יש לך מקום למערכת יחסים בין כל הסדר יום? כי אולי הפתרון להבעיה הוא כאן? אפי נ.ב , אהבתי את SOMEONE I KNOW ו HERO... חבל שאי אפשר להוריד אותם :) יש לך כשרון זה בטוח !

ס א ט י ן

New member
תודה רבה:)

ברור שיש לי זמן למערכת יחסים...זה אחד הדברים שתמיד יהיה לי זמן בשבילם, ללא ספק

elians

New member
אז אומר לך דבר נוסף

אז אולי היא פשוט תגיע אליך שהיא תצטרך להגיע, מנסיון, זה תמיד מהמקום והדרך שהכי לא חשבת עליה... הכי חשוב.. להיות עירנית למה שקורה סביבך :)

MIIKLE

New member
כן אני מכיר את זה...

מה שמוזר שרוב האהבות שלי באו כשלא ציפיתי להם ודווקא כשהתאמצתי זה לא תמיד יצא.

גבי 2007

New member
זו השיטה הכי מומלצת

להכיר דרך אתרי אינטרנט זה הכי מבאס כי בדרך כלל הציפיות הופכות לאכזבה , להכיר בברים זה לא תמיד עובד כי הרוב נשואים/ מתפרפרים/בליינים וכו .אז לתת לידידייך שאוהבים אותך ומכירים את כל הרצונות והקפריזות שלך לבחור לך גבר שהם מכירים זו האופציה הכי בטוחה!

לא תמיד...

אני יכולה להגיד שהבחורים שסידרו לי אנשים שאוהבים אותי וכו' התגלו כהכי נפילות מכל הדייטים שאני בחרתי בעצמי..

גבי 2007

New member
אז מה עדיף?

להכיר את ``חושני28`` מהאינטרנט או להכיר את מי שמפלרטט איתנו במכולת במילים ``אבא שלך מחבל? אז איך הוא בנה פצצה כמוך?!`` מה לדעתך הסיכוי הכי טוב להכיר?

אוי גביל'ה..

אני לא פונה לחושניים למינהם
*נקרעת מצחוק* - אני יודעת שאתה מהפלאפון.. אני פשוט חושבת שזה שמכירים לך את הבחור/ה לא אומר שהסיכוי שיצליח הוא גדול יותר. בכל מצב, לא פשוט להכיר ולהתאהב...

למעלה