הימין טיפש?

שמלת תחרה1

Well-known member
אינו למד מנסיון! כשסמוטריץ ובן גביר רצו בנפרד, בן גביר לא נכנס וסמוטריץ כמעט נמחק!

על רקע המשבר בניסיון לאיחוד בין סמוטריץ' ובן גביר והמשך ריצה משותפת של הציונות הדתית, מזהיר נתניהו את השניים לבל ירוצו בנפרד: "נתקוף את המפלגה הקטנה יותר"

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אינו למד מנסיון! כשסמוטריץ ובן גביר רצו בנפרד, בן גביר לא נכנס וסמוטריץ כמעט נמחק!

על רקע המשבר בניסיון לאיחוד בין סמוטריץ' ובן גביר והמשך ריצה משותפת של הציונות הדתית, מזהיר נתניהו את השניים לבל ירוצו בנפרד: "נתקוף את המפלגה הקטנה יותר"
כי נתניהו יודע שבן גביר יקח לו את קולות הבוחרים.
אותי הוא לקח כבר מזמן. :)

אפרת10512

Well-known member

דיון בשלוש מפלגות שצריכות להעלם מהמפה הפוליטית. אוי לנו שאלו נציגי המדינה היהודית.

XמX של Wון

Well-known member

לא עם סימן שאלה, אלא עם קביעה הימין אכן טיפש!
יסחוב אותנו שוב למסע בחירות חוזרות.
לימין אין רוב, הימין מפולג!

קצה11

Well-known member
את חייבת ללמוד להפסיק לגדף כמו מוכרת חזיות בשוק. זה יהיה קשה כי מהרגלים ישנים רעים קשה להיפטר אבל עם רצון תתקדמי להיות בן אדם.
חוצמיזה רק סיימת לחגוג את ההתקפה בדמשק יש לך זמן להתעסק גם בזה?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כן, אין ברירה.
רק בבחירות אנחנו מצליחים לנצח אתכם.
אל תדאגי, עד הבחירות הימין יתעשת ויצליח להתאחד.
בעצם כן, תדאגי. :-D

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

בעיתון של היום, בן גביר מציע מיזוג מלא עם סמוטריץ'

הימין הוא התלמיד הגרוע של הכיתה. במקום לחשוב איך לפתור עניינים בחוכמה הם חושבים איך לפתור בכוח. המצב בארץ משפיע קשה מדי על האנשים פה ומשבש את שקילות דעתם.

אני לא מבין בפוליטיקה וגם לא התייחסתי לשרשור, אני רק טוען שהימין כוחני בדעותיו ואילו השמאל חכם יותר ופועל בדרך אנושית של שלום ואחווה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא מבין בפוליטיקה וגם לא התייחסתי לשרשור, אני רק טוען שהימין כוחני בדעותיו ואילו השמאל חכם יותר ופועל בדרך אנושית של שלום ואחווה.
זה בסדר גמור לא להבין במשהו. אבל להצהיר שאינך מבין ובו במקום להצהיר שצד אחד הוא כזה ואחרת, זאת בדיחה. בתכל'ס אין שום דבר כוחני באופן מיוחד בדעות הימין. אז אשריך שאתה יודע להודות שאינך מבין בפוליטיקה, אבל מדוע מיד לרוץ ולהוכיח את זה בצורה גלויה ופומבית כל כך?
קשר בין השמאל לשלום ואחווה או אנושיות יתרה, דמיוני אגב.

סתם להזכירך:
מי מבין שני הצדדים רוצה 'להיפרד' מהפלסטינים באופן שישאיר אותם להיחנק עם צרותיהם ומי רוצה לשמר את המצב הקיים גם אם המשמעות היא לדאוג לרווחתם? מקווה שגם בלי להבין בפוליטיקה תדע לענות על השאלה. אם תצטרך רמזים, תרגיש חופשי לבקש :).

למעלה