הימורים - סיכום שבוע #4 - הנפילה

האדמה הטובה?

הנה שאלה שתמיד רציתי לשאול ולא ידעתי איך? מה זה אומר האדמה? זאת אומרת, אני רואה שיש כזה דבר, אבל מה זה אומר תאכלס? מה זה נותן ליוזר? יכול להיות שאותו מציע אלמוני לא רצה להסמיק
זה רעיון טוב, ובכלל אולי נמצא רעיונות לפרסים ממשיים? בטח תפוז יסכימו להקצות איזה 100000 שח לטובת העניין
פרס ראשון - חולצת גורדן (עדיף מאילת) פרס שני - נעלי קובי (עדיף המודל האחרון) פרס שלישי - ארוחת ערב עם שימי ריגר דבר אתם ותראה אם יש מצב לפרסים צנועים, תגיד להם שהרייטינג יגדל

OrEl74

Well-known member
מנהל
תשובות לכולכם...

1. האדום לא נותן דבר חוץ מקצת "ריספקט, אי לו שום משמעות אחרת מעבר לזה והוא לא נותן שום סמכויות בפורום. 2. המשחק הזה אמנם חביב ונחמד אבל הוא לא תחרות המבוססת על ידע אלה בכל זאת סוג של הימור סטייל "ווינר" ולכן לא מוקצים פרסים לתחרות מהסוג הזה אבל בעתיד אולי יהיו תחרויות אחרות ובהן כן יחולקו פרסים. 3. ערוץ הספורט ואתר ספורט 5 אינם קשורים אחד לשני (מפתיע נכון?) וכיוון ששיתוף הפעולה של תפוז הוא מול האתר ולא מול הערוץ אין לנו את האפשרות להשפיע על הערוץ ו/או לעשות איתם דברים משותפים (לפחות לא כרגע). מה גם שכפי שציינתי בסעיף הקודם זאת לא ממש תחרות שעשויה לעניין גורמים חיצוניים. 4. אין לי בעיה להעניק האדמה (הטובה
) למנצח בסיכום חודשי רק שבעוד חודשיים העונה נגמרת ולכן חשבתי שלפחות העונה הזאת נעשה את זה שבועי (או אולי דו שבועי) ובעונה הבאה כבר נחשוב על משהו יותר יצירתי. והערה אישית... אני מאד אוהב את המשחק הזה והוא אחן נחמד אבל יחד עם זאת לא הייתי מעוניין שהוא יהפוך לנושא העיקרי של הפורום והייתי רוצה לראות יותר דיונים ודברים שמעשרים את הידע של כולנו. אני לא חושב שהמשחק הזה הוא מה שיעלה את רמתו של הפורום ויביא גולשים חדשים אבל אני משוכנע שדיונים פורים על המתרחש ב-NBA ובמכללות (שניק, לטיפולך
) כן יגרום לגולשים חדשים להגיע כי לדעתי יש לא מעט "עכברי" NBA בארץ שישמחו לדבר על זה קצת. תודה על ההקשבה.

למעלה