הימורים - סיכום שבוע #4 - הנפילה

הימורים - סיכום שבוע #4 - הנפילה

ברכות תושבי ארץ ברכות גם לכל המצטרפים החדשים למשחק שלנו! שבוע זה עמד בסימן המכות הקשות שחטפנו שוק על ירך באי-אלו ימים. בטבלה תוכלו למצוא מצד ימין את האחוזים השבועיים, היא ממוינת מהגבוה לנמוך עבור כל מי שהשתתף לפחות שלושה ימים מתוך שישה מצד שמאל האחוזים הכלליים. המנצח השבוע הוא bostonforever עם 75%, אולם אליו מצטרפים רשמית גם ההנהלה וoxycodone, מכיוון שבוסטון ניחש רק שלוש פעמים, ובשבוע כזה קשה זה מהותי. כפי שניתן להבחין יש לא מעט שפגעו מתחת לשישים אחוז דיוק בלבד. הם יכולים לצפות לירידה רצינית בדירוג הכללי. בדירוג הכללי מוביל ofron, מיד אחריו sspb (אבל הוא מיעט להשתתף לאחרונה וסה"כ אחוז נוכחותו הוא 50% לערך) אחריהם, oxycodone עם מעט מעל שבעים, ותמיד אני שרואה עצמו לראשונה מתחת לקו השבעים כדאי להזכיר, שאם בעבר שלושה-ארבעה אחוזי הפרש היו ניתנים למחיקה די בקלות, הרי ככל שאנחנו מתקדמים בעונה כל אחוז הפרש מסמל יותר משחקים. לכן אלה עם 65-68% כדאי להם לשנס מתניים בשבוע הבא, להטות שכם ולעבוד על צמצום הפערים מהצמרת נקווה לשבוע יותר מוצלח אגב, ביום שישי מסתיים לו חודש פברואר ואז גם יוכרז מנצח החודש הראשון נשתמע...

מה איתי?!../images/Emo3.gif

זה שפתחתי את שרשור ההימורים ביום ראשון לא אומר שלא צריך להתייחס להימורים שלי ביום ההוא!
פגעתי ב7 מ8 מה שמעלה את האחוז שלי ל66.7% מה ש...משאיר אותי באותו מקום...

כן

תוקן אצלי על המחשב תוכל לראות מחר, השבוע הרביעי יופיע בצד הכי ימני של הקובץ תפתח עוד שרשורי הימורים, אני מבטיח להבא לכלול אותך גם!
אולי...

doriso

New member
על הדרך - יום שני

סאן אנטוניו - אטלנטה דאלאס - שיקגו ניו אורלינס - וושינגטון קליפרס - בוסטון דנבר - דטרויט אינדיאנה - טורונטו

doriso

New member
והנה שלי

ספרס דאלאס הורנטס סלטיקס פיסטונס רפטורס

Oxycodone

New member
זה לא בדיוק הוגן ,

אם תשים לב , אני ואתה היחידים שהימרנו על כל ה178 משחקים. sspb הימר רק על על 96 משחקים , ו ofron על 150 , בוא נאמר שהמנצח החודשי , יוכל להיות רק מתמודד שהימר מעל ל150 משחקים , תפסתי 125 משחקים מתוך 178 , יפה מאוד :)) אגב , עברתי אותך רק במשחק אחד , הנסיונות ניחוס שלי של בוסטון לא משתלמות לי , אתמול יכלתי לתפוס 8 מתוך 8 . ואני חושב שאת הנצחון השבועי קטפתי ביחד עם ההנהלה בממוצע משותף של 68.8 אחוזים , האוהד של בוסטון לא הימר בערב הכי קשה השבוע , הערב של ה13 משחקים , ככה שניתן לו את המדליית ארד , וגם נעניש אותו כי הוא אוהד של בוסטון

Puskas

New member
אפשר פשוט להגדיר

שחובה להמר מעל 70 אחוז מהמשחקים בחודש אחרת עפים מהטבלה החודשית וכל מה שניחשו לא נחשב.. כי תאכלס זה לא פייר..זה שמקום ראשון הימר רק יומיים..כל השאר נתנו 7 ימים.. היו ימים שהמון נפלו חזק וזה שמוביל לא הימר בכלל.. אז צריך להגדיר איזה חוקיות מבחינת אחוזי השתתפות

o f r o n

New member
אתה צריך לקחת בחשבון

שלחלק מהמשתתפים יש לפעמים עומס בעבודה או בלימודים והם לא יכולים להגיע לכאן כל יום, היה לי שבוע מאוד עמוס החודש בו לא ביקרתי כאן בכלל אבל חוץ מאותו שבוע אני מהמר די קבוע, הימרתי על כ-85% מהמשחקים, לפי דעתי זה מספיק כדי להיחשב בדירוג.

נכון

אני בעד מה שאתה אומר רק צריך להפריד מנצחים שבועיים, ניתן קרדיט גם למי שהימר רק על חלק מהימים. חודשי וכל העונה, צריך להחליט על מינימום הוגן ועוד תנאים למי שרשאי להיות מוכרז כזוכה. האוהד של בוסטון כבר נענש השבוע עם שלושה הפסדים של הסלטיקס... המטרה היא גם עידוד השתתפות של מי שלא יכול לעשות זאת על בסיס יומי, או חדשים שרק הצטרפו

bostonForever

New member
): מעכשיו אני מהמר לטובת בוסטון.

נראה אותם מסתדרים עם הנאחס שלי.

Oxycodone

New member
אתם צודקים ,

צריך לקחת בחשבון אנשים שקשה להם להמר כל יום , יש אנשים שאין להם גישה למחשב בעבודה או בלימודים וזה בעייתי , אבל צריך לקבוע אחוז מסויים , למשל מעל 70 אחוז מהמשחקים , כדי שאותו משתתף יוכל להכנס לדירוג הכללי , והחודשי

Oxycodone

New member
אולי צריך לפנות לתפוז ?

אולי שתהיה תחרות מאורגנת עם פרסים ,שתמשוך קהל ? רק לחלק פרסים לבחורות שמתפשטות בבלוגים הם יודעים ? מה לגבי אוהדי nba ? גם לנו מגיע ..משחק נושא פרסים ! צריך לדבר עם היהודי הזה סטרן
. וברצינות , אפשר לפנות לתפוז ואולי לעודד אותם לקיים תחרות נושאת פרסים ? שתביא לפורום עוד קליינטים ורייטינג ? ורעיון קצת נועז , מה אתם אומרים על תחרות עם פרסים לשלושת המקומות הראשונים בסוף העונה ? נניח שאנחנו 50 משתתפים , נחליט על סכום בין 10 ל 20 שקלים בערך , שיהיו רישום לתחרות נניח ? ואז מהכסף הזה נממן פרסי nba למנצחים ? נניח כדור ספלדינג , או חולצה של הקבוצה האהובה , וכדומה ? אבל הכי מגניב יהיה אם תפוז יעניקו כרטיס וטיסה לגמר ה nba , ודיקור מחטים על ידי סימי ריגר

OrEl74

Well-known member
מנהל
אולי צריך לקרוא הודעות לפני שכותבים הודעה ../images/Emo13.gif

הגבתי לנושא למטה...תקרא!

cache

New member
מטרת המשחק הראשונית היא ש-כ-ו-ל-ם ישתתפו בו

התחלתי את הפינה הזו על מנת שכולם יוכלו להינות ממנה גם אלו שלא יכולים להמר כל יום. כשאני ו"תמיד אני" התחלנו לשכלל את ההימורים הפחד הגדול שלי היה שזה ירתיע אנשים חדשים מלהצטרף מכיוון שהם פיספסו כבר מספר ימי הימורים, או שבועות או חודשים אפילו, על כן הוחלט על שיטת האחוזים, כזו שתוכל לאפשר לכולם להשתתף במשחק. אין צורך לדאוג ולהיבהל, ברור לגמרי שהזוכה החודשי והשנתי יצטרך לעמוד במכסה מסויימת של הימורים. נחכה לתוצאות של סוף השבוע הבא, כשהיה לנו גם מנצח חודשי ונפתח שרשור ובוא נחליט יחדיו על מה לדעתנו צריך להיות המינימום על מנת לזכות. איש לא יקופח, הזוכה יהיה האדם ה-ר-א-ו-י (מה זה השירדות?) ביותר. יום טוב ההנהלה

bostonForever

New member
יש!!!!!!

דמעות בעיניי. איזה כבוד!! התמזל מזלי ולא היה לי זמן להמר בערב השחור של המהמרים. אבל לא ממש אכפת לי. הזכיה הזו נכנסת לרזומה שלי במקום טוב באמצע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנה תמריץ שהוצע ע"י אחד הגולשים

שמסיבה לא מובנת מעדיף להישאר בעילום שם והרעיון המקורי היה הרבה יותר מסובך ומורכב ולא ניתן ליישום מבחינה טכנית. אני מסכים עם מי שאמר שצריך לקבוע מינימום שבועי על מנת להיכלל המשחק ואני לא חושב שהמינימום צריך להיות לפני מספר ימי הצבעה אלה לפי מספר משחקים. והצ'ופר הקטן שהוצעהוא להעניק לזוכה בכל שבוע האדמה שבועית, עד שיהיה מנצח אחר בשבוע חדש (ותאמינו לי שלי זה עולה יותר). מה דעתכם?

Puskas

New member
נחמד :)

אבל העיקר לעשות מינימום משחקים שבועי וחודשי כי זה לא הגיוני שבן אדם יהמר 3 פעמים בחודש ויהיה מקום ראשון..

לפי דעתי

זה לא יהיה נכון לצ'פר באדהמה כל שבוע. איך זה אמור להתנהל ? ב-4 שבועות של הימורים יכולים להיות 4 זוכים שונים. האם כל אחד מהם יקבל תפקיד 'מומחה פורום' לתמיד או האם כל פעם שיהיה זוכה אחר יורידו לזוכה הקודם את ה-
ויתנו אותו לזוכה החדש ? לדעתי זה מוריד מהערך של הפרס, ובגלל הסיכוי הסביר לזכות זה יגרום לזוכים לשעבר, חלקם לא צופים קבועים של ה-NBA, לאבד את העניין בתחרות. ועוד לא העלתי את הנקודה שיתכן חשובה אף יותר - העניין התחרותי שבדבר. כל מי שהיה ספורטאי יודע מה הערך של ניצחון בתחרות/בהתמודדות. לנצח ולזכות בפרס כל כך מתגמל זה לא משהו שקורה בשבוע, ולדעתי זה לא משהו שקורה גם בחודש. אתה עובד קשה בשביל זה. פרס של תפקיד 'מומחה פורום' זה לא משהו שקל לקבל, ולכן זה גם הופך את התחרות להרבה יותר מעניינת וחשובה עבור כמעט כל אחד, וזה גם מעלה את ערך הפרס. אני חושב שאחרי כמה חודשים שכבר יהיו הרבה חברי פורום שזכו בפרס, שרובם הם האנשים שמפעילים את השירשור וגורמים לאנשים אחרים להצטרף, אותם אנשים יאבדו עניין. לפי דעתי זה יכול לעבוד בצורה הבאה. להשאיר את המשחק כפי שהוא במתכונת הנוכחית של זכייה אחת לחודש (למרות שגם בעניין הזה אני לא מסכים. לדעתי הזכייה צריכה להיות אחת לעונה, בסיום כל עונה, ובכך המשחק הופך לאתגר אמיתי. חבר הפורום שזכה בתחרות יוכל לקבל את תפקיד 'מומחה פורום' למשך תקופת האוף סיזן, וכך הוא יוכל ליהנות ממנו בצורה הטובה ביותר, הרבה יותר מאשר אם הוא יקבל אותו לשבוע אחד ואחרי כמה ימים הוא פתאום יראה שהוא מפסיד את התפקיד. זה יכול לעבוד כמו בפנטסי - עושים ליגה, רק אחד זוכה. זכית ? אתה מגיע לעונה הבאה עם ההזדמנות להגן על התואר) אבל רק שההבדל בין המשחק כרגע ובין המתכונת החדשה זה הפיכת המשחק לתחרות. ספורט זה תחרות, הימורים על ספורט זה לא פחות תחרותי מהספורט עצמו, יהיו אנשים שיגידו שזה אפילו יותר מעניין. בשורה התחתונה, אם יהיה פרס על התחרות זה ימשוך אנשים נוספים, ואני די בטוח שחלק יגיעו מפורומים אחרים והם לא ממש חובבי NBA מושבעים. יש בישראל קהילה גדולה של חובבי ספורט. מה לעשות שהרוב לא ממש מתעניין ב-NBA, מסיבות רבות (כמו למשל הבדל הזמנים, השוני בתרבות, חוסר הזדהות עם קבוצה מסוימת וכ'ו) , אבל אם הם יראו שירשור הימורים שבו יש להם סיכוי שווה כמו לכל אחד אחר לזכות בפרס מתגמל, הם יצטרפו למשחק ולפורום בכוונה להישאר בפורום ולתרום מזמנם לטובת הכלל. אם התחרות תיגמר כל שבוע זה לא יתן להם כלום, כי במקור הם לא אנשים שמתעניינים בצורה יומיומית ב-NBA. בהמשך אפשר לחשוב על עוד רעיונות כדי לפתח את התחרות. יכול להיות שערוץ הספורט יסכימו לקחת חסות ולתרום פרס בעל ערך כספי. אפשר לבדוק כיוונים נוספים. הדברים יתקבלו בצורה דמוקרטית ומכובדת, וכל חבר פורום יוכל להביע את דעתו, ודעת כל חבר פורום תהיה כדין דעות של שאר חברי הפורום.

למעלה