הילינג

שיר-אל

New member
הילינג

טליה יקרה! א) שלחתי לך E-MAIL ב)רציתי לדעת מהו ``הילינג עוצמתי``? ג)אשמח גם לדעת מהי ``מודרה``. המון תודה, שיר-אל

Tal_Ya_Tal

New member
היי שיר -אל B-) מה שלומך?

ובכן, לגבי הילינג עצמתי, אני מתכוונת ליכולת להוות כלי או צינור שיוצר מעין וורטקס (מערבולת) של אנרגיה קוסמית.זאת אומרת, שאת מהווה שנאי (טרנספורמטור) טוב B-) שמתמירה אנרגיה קוסמית לתדרים אנרגטיים שיכולים להיות מוזרמים לשדה המגנטי האנושי. (כלומר לשבעת הגופים שלנו). מודרה היא תנוחה ביוגה, שמשלבת בעיקר תנועה של הידיים. מעין תנועת ריקוד עם הידיים, שמבוצעת בעיקר בעמידה (אבל לא רק). עד כמה שזכרוני עומד, המודרה המוצעת לך היא: עמידה על שתי רגליים מפותלות, כאשר שתי הידיים מובאות לפנים, מפותלות גם הן.נהוג להישאר העמדה הזאת מספר דקות. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי שיר אל, קבלתי את המכתב, B-)

היי שיר אל, קבלתי את המכתב, יקח לי מעט זמן לבדוק את הדבר. מבטיחה לך תשובה במהרה ככל האפשר, אענה לך כמובן במייל, פשוט עכשיו, הוא משום מה לא מוציא את המיילים והתעצלתי להיכנס להוטמייל עכשיו. B-) L&L TALYA

שיר-אל

New member
טליה תודה על המענה!

אני באמת בעיני רוחי עושה שימוש באנרגיה זו. רציתי לתאר לך מה אני ``רואה`` ושתחווי דעתך האם זהו ההילינג העצמתי. את אותו מערבל אנרגיה אני רואה כצינור של אור בוהק אשר נשפך כמפל. אנרגיה זו יורדת בשטף.יש לה רחש מיוחד ברגע שהיא חודרת דרך צ`אקרת הכתר. היא ממלאת את כל הגוף ואף גורמת להילה החיצונית (הראשונה) להיות יותר בוהקת. מהירות האנרגיה גדולה יותר ממהירות האור או הקול והיא יורדת למטה בכח המחשבה והרצון בלבד. האנרגיה ,אגב, מטהרת גם בתים מאנרגיות שליליות או כל דבר שרוצים. האם לזו הכוונה? האם זהו הילינג עוצמתי? האם אנרגיה זו עושה מעבר לפתיחת צ`אקרות בגוף האדם? ושאלה אחרונה:היכן ניתן להגדיל את הידע אודות השימושים באנרגיה זו? תודה מראש על המענה. אוהבת שיר-אל.

Tal_Ya_Tal

New member
בהחלט כן B-) שיר-אל, בהחלט כן

כן, זהו בהחלט הילינג עצמתי. על מנת לקבל יותר מידע על הילינג בכלל ועל אנרגיה אוניברסלית בפרט, אני ממליצה לך להיכנס לאתר של אנרגיית כח החיים האוניברסלית, של נתן אמסטר (מצורפת כתובת) או להשיג את נתן ב:Email- [email protected] באתר אפשר להוריד חוברת, שתרגם נתן אמסטר על אנרגיה אויניברסלית, על פי מחקר של דר` צ`ארלס בדרי, שבו מוכחת האנרגיה האוניברסלית באופן מדעי (לא שזה נחוץ לנו, אבל ישנם כאלו הזקוקים להוכחה). B-) ;-) אני מאד ממליצה לעבור את הקורסים של אנרגיית כח החיים האוניברסלית שנתן מעביר. אלו הם קורסים קצרים, מתומצתים ואמיתיים מאד. הם פותחים אותך ליכולות שלך. ועוזרים בהתפתחות תרתי משמע. L&L TALYA

למעלה