הילינג ותיקשורים

אiרין

New member
הילינג ותיקשורים

אתמול קפצה אליי חברה טובה לביקור וכולה מתרגשת. חברתי מצויה בפרשת דרכים לא קלה , מצבה הבריאותי לא הכי איתן ולאור כל זה היא שפכה בפניי על מקרה שאירע לה. היא שמעה מחברה נוספת שלה על שתי נשים מדהימות שכל כך חיזקו אותה. אחת מאותן נשים ישבה איתה ופרשה לפניה קלפים ותיקשרה עבורה והשניה פינקה אותה בהילינג מדהים , שקודם כל גרם לה לרוגע שמעולם לא חוותה. היא כל כך התלהבה. אני , שאני מעט סקפטית ביקשתי ממנה להגיע אל אותן נשים. היא רוצה לחזור לטיפולים ארוכים אצל האשה הנפלאה , לדבריה ולטפל בעצמה בהילינג. בתור ספקנית , איך התיקשורים אמורים לעזור ואיך ממצב של קושי בריאותי, הילינג יכול לסייע?

MargalitE

New member
לנשמה היקרה אורין ../images/Emo121.gif

השאלה ששאלת בסוף ההודעה שלך, היא מסוג השאלות שהן קטנות מאד אבל שהתשובה עליהן גדולה וארוכה מאד. תשובה לשאלה: 'איך הילינג יכול לסייע במצב של קושי בריאותי...' את יכולה למצוא בעשרות ואולי מאות ספרים שנכתבו בנושא, באינספור הרצאות, סדנאות וקורסים המתנהלים ברחבי הארץ.
הדבר הטוב והנכון ביותר שאת וחברתך יכולות לעשות זה להתחיל לחקור וללמוד את הנושא לאט ובקצב שלכן. ההדרכה העליונה שלכן כבר תוביל אתכן למקומות הנכונים לכן. בקשר לתקשור - ובכן, חלק מן המטפלים הרוחניים-אנרגטיים נעזר בתקשור ככלי עבודה. זהו בעצם חיבור להדרכה עליונה המנחה את המטפל תוך כדי טיפול, מה לעשות ואיך לטפל במטופל כדי לעזור ולקדם אותו.
באור ובאהבה מרגלית אילון

amits6

New member
רציתי לחדד משהו

קושי בריאותי תלוי במצב הנפשי של הבן אדם. כאשר הנפש חולה זה יוצא החוצה במחלה של הגוף. מתקשר יכול להרגיש צ'אקרה חסומה שהיא מקור הבעייה שממנה יצאה המחלה ולאחר מכן המתקשר יוכל לטפל ע"י כל סוג של הילינג או ע"י שיחות לפתור את הבעייה בתנאי שהמטופל ישתף פעולה. הכל מסתובב סביב האמונה. הספקנים לא יבריאו אפילו מרפואה קונבנציונאלית. לגביי השאלה אם הילינג יכול לסייע הכל תלוי בך, ההילינג יוכל לסייע אם תאמיני בעצמך שאת רוצה להבריא ולהרגיש טוב בתוך עצמך. אם את שואלת אותי אז מניסיון זה עובד וזה מאוד טוב לנפש ולגוף למרות ששלב ההתנקות (השבועות הראשונים) הוא השלב הקשה ביותר וזה מרגיש "כאילו" שהמצב הוא נהיה יותר גרוע ולאחר מכן זה משתנה פלאים.

למעלה