הילות

SMOLANIT1

New member
הילות

שלום. אני משתתפת פאסיבית בפורום הזה כמה חודשים (אולי כתבתי הודעה או שתיים) ואני חושבת שהגיע הזמן שגם אני אשאל שאלה. אני כבר בערך שנה רואה הילות בצבעים שונים ותהיתי אם יש משמעות מסויימת לכל צבע. נ.ב ההילה הכי מיוחדת/מפחידה שראיתי הייתה כשהייתי ב"יד ושם", ההילה שייכת לניצול שואה והייתה בצבע שחור- חום כהה

Crystal Water

New member
קודם כל,

אני שמח מאוד שהחלטת לכתוב :) דבר שני, האם יש לך איזשהו קישור לספר/מאמר/אתר בנוגע להילות ולקריאתן?.. או שאת תוכלי להסביר?

SMOLANIT1

New member
......

1.ניסיתי למצוא מידע על הילות, הדבר הקרוב ביותר שמצאתי הוא ספר בו יש שאלון מסויים, ובסופו אתה אמור לדעת מה צבע ההילה שלך (לא נראה לי ספר אמין במיוחד) 2.אשמח אם מישהו שמכיר קישורים למידע על הילות ייתן אותם, לי בכל מקרה אין כאלה. 3. לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה שאני אסביר, בכל מקרה אני לא יודעת הרבה על הילות אבל מכיוון שאני רואה אותן חשבתי לפחות להבין אם יש פירושים מוגדרים לצבעים שלהן.

Crystal Water

New member
...

כוונתי, אם תוכלי להסביר יותר על העובדה שאת רואה הילות.. מאז ומתמיד ככה? יכולת שהגיעה בלי שום הסבר? למדת? אם כן, איך? מאיפה?

SMOLANIT1

New member
.......

אני לא רואה הילות מאז ומתמיד, הכל התחיל לפני קצת יותר משנה כשהכרתי אדם מסויים שעוסק במאגיה ופתח בפניי את העולם הזה. הוא הסביר לי על כל מיני דברים ובין השאר גם על הילות. אני לא יודעת בדיוק איך זה קרה, אבל באותה תקופה התחלתי לראות הילות בעצמי: בהתחלה זה היה "משהו שקוף" שעוטף אנשים ובעצם כל דבר ולאט לאט שמתי לב להבדלים בין הילות, לגדלים שונים ואחרי כמה חודשים גם לצבעים. שאלתי היא האם יש לכל צבע משמעות מסויימת, ובנוסף האם זה נכון ללכת לפי האינטואיציה ו"לנחש" מה כל צבע מסמל?

c o x

New member
כן

יש משמעות סמלית לכל צבע, ואגב, לא קיים צבע שחור בהילה, אבל כן קיים חום-כהה, שמעיד על חוסר איזון כללי, ואולי גם על אגואיסטיות, קשיים בקבלת/נתינת אהבה, חומריות, מחלה...

Crystal Water

New member
תוכלי לפתוח בפניי

גם את עולם ההילות? *רמזרמז*

geva

New member
את יכול ללכת ל...

מישהו שעוסק בריפוי דרך הילות (או משהו כזה) ואולי הוא יוכל להסביר לך על הצבעים.... חוץ מזה.... אם העבירו לך את זה בלימוד.... אולי תוכלי ללמד את כל חברי הפורם ואפילו לדבר עם החברה הזה שלך.... שיכתוב מאמר וישים במאמרים של הפורום. לטובת כל הגולשים שקורים/יקראו בפורום.... (גמה זמן לא היתי פה..... אני חושב שקצת יותר משנה.... הרבה זמן!)

SMOLANIT1

New member
....

אני לא חושבת שיש מתכון מדוייק שיתן לך לראות הילות, אצלי בכל אופן זה התחיל כשנהייתי יותר מודעת לנושא. פשוט התעמקתי בכל אדם שראיתי וניסיתי לראות מה יש מעבר אליו *מנסה למצוא מילים מתאימות* האמת שאני לא חושבת שזה משהו שאפשר להסביר דרך האינטרנט..

geva

New member
אם לא תנסי.... לא תצליחי

ואם לא תנסי... אני א ידע חוץ מזה... תגידי לחבר שלך.... שיכתוב איזה מאמר כי אני בתוח שיש כאן עוד כאלה שישמחו לדעת! (בבקשה!
בבקשה!
בבקשה!
בבקשה!)

SMOLANIT1

New member
מממ...

הייתי מבקשת ממנו בשמחה רק חבל שאני כבר לא בקשר איתו..

geva

New member
אז תכתבי את!!!!!!!!!

אני ממש ממש ממש(x20) רוצה לראות הילות וכך גם (אני חושב) עוד חלק מחברי הפורום.... אז תכתבי מה שהוא אמר לך.... ומה שיש לך להוסיף! בבקשה
בבקשה
בבקשה
בבקשה
בבקשה
בבקשה
בבקשה
בבקשה
בבקשה

CluBeRiT

New member
יש לי בשבילך משהו

הוא לא גדול אבל הוא משהו. לכל צבע יש משמעות למשל- כתמים חומים או אפורים בהילה מסמלת בעיה בריאותית..... יש כמה רבדים להילה, אני לא זוכרת את המספרם המדוייק ולכל רובד יש צבע משלו. הספר שאני ממליצה לך, הוא לא הכי גדול בעולם, אבל... זה מה שיש. "ספר גדול על הילה" של בן מרדכי. זה ספרון קטן אבל יעיל בהחלט. כמו כן בימינו אפשר לראות הילות באמצעות צילום קיריליאני... הכל כתוב בספרון הזה... המלצה חמה!

magica

New member
שלום לך

אני למדתי רייקי עד 3 ומה זה קשור אליך אז ככה ראשית למדתי בין השאר גם על הילות ויש לי חומר כתוב עליהם אני לא בטוחה אם אוכל לשלוח לך לפני סוכות לכן העריך אם תתני לי את המייל שלך נ.ב. יש הילות שחורות ולא פלא שזה הפחיד אותך ההילה שראית היא ההילה של בן אדם קרוב למוות צר לי צר לי

למעלה