הילות- מה זה בכלל?

gwizard

New member
זה קצת מוזר

כי בכרטיס שלך יש לינק לעמוד שלך בסטייג' ושם כתוב השם שלך שהוא שם רוסי אז הינחתי שאתה יודע את השפה. הגעת לארץ בגיל קטן מאוד ?

ההגמון

New member
העמוד יוצר

בבמה הוא לא שלי אלא שלך ידיד שלי. שהוא צייר, וכן, הוא רוסי.

RainBird

New member
אני יודע על מה אתה מדבר. יש בשכונה שלי בניין שהיה קולנוע ישן ומלון בתקופת המנדט הבריטי. האדמה התקבלה לידיים פרטיות ואף אחד לא נכנס אליו במשך שנים. זה היה ממש תענוג עבורי ועבור תלמידים שלי להכנס ולטעום את האווירה הישנה ולחוש את האנשים שהיו שם.

ההגמון

New member
אז אני לא משוגע

אמא שלי תשמח. אתה רואה את ההילות של האנשים שהיו שם? אם תקפוץ בהזדמנות לת"א, תשלח לי מסר, אני אראה לך ביניין ממש מיוחד.

סתם בשביל הסקרנות:

אתה רואה גם את ההילה של עצמך? בן כמה אתה? ועוד משהו: יש לך מושג למה ארדן (שהוא זכר ממה שהבנתי) כותב בחתימה "אמא של ..."?

ההגמון

New member
טוב, בשביל לספק לך תסקרנות.

כן. 19. לא יודע, אף פעם לא שאלתי. ואף פעם לא ממש היה איכפת לי בכדי לשאול. אולי תשאלי אותו בעצמך?

RainBird

New member
../images/Emo32.gif אני אסביר אחת ולתמיד. אחד ממנהלי הפורומים שהוא ידיד שלי ביקש פעם שאערוך לו פריסה בקלפים. באותה תקופה הוא נפרד מבן הזוג שלו. כמה ימים לאחר מכן נידנדה לי תחושה שמשהו לא בסדר- וגיליתי באמצעות ידיד משותף שאותו מנהל חזר לבן הזוג מנגד לעצתי. הוא קיבל "שטיפה" בIcQ ואמר לאותו ידיד משותף שהוא מרגיש כאילו יש לו אימא נוספת. מאז- אימצתי את התואר בגאווה. וזו הפעם האחרונה שאני מספר את הסיפור.

white star

New member
../images/Emo54.gif נעים מאוד, אני הבן שלו

לגבי מגדר וכאלה, היום כבר כלום לא כזה ברור... *בורח ממש מהר מהברק שבא בכיווני*

T i a

New member
מסכימה

באמת יש כאילו טביעת אצבע אנגטית על דברים. זאת הסיבה שאנחנו מטהרים את הכלים שלנו, בית וכל דבר שבא לנו
זה נכון שלכל דבר חי יש הילה אבל כשאנחנו משתמשים בדברים אנחנו מעבירים להם את האנרגיה שלנו. תנסו לתרגל בשוק יד שניה
כמו שההגמון כתב. האנרגיה שנשארת לא חייבת להיות הילה אלא פשוט פס אנרטי. בעזרת "ההילה" של חפצים אפשר לקבל רשמים לגביהם כגון שימוש, תוכן וכו'...

RainBird

New member
מים זה יסוד שמקבל אל עצמו. הוא יכול לספוח אנרגיה של עצם מסויים.

ההגמון

New member
מלח עדיף.

ושים לב שאני אומר *מלח*, ולא חומרים אחרים בעלי צבע אחר.

למעלה