הילות- מה זה בכלל?

הילות- מה זה בכלל?

היום קיבלתי הדרכה שבעקבותיה ראיתי (לאחר מאמץ) הילה (שנעלמה לצערי לאחר זמן קצר). רציתי להבין מה זה בדיוק ? ועוד שאלה: אם אני אתאמץ אני אצליח לראות גם הילות צבעוניות?

RainBird

New member
מה זה? שדה אנרגיה רוחני שנפלט מהגוף. אני רואה הילות צבעוניות.

ljs

New member
הילה קיימת סביב כל חפץ,

או רק סביב אנשים? אתה 'רואה' ממש את ההילות, או חש אותם באיזושהי צורה? מה הנתונים שניתן ללמוד מהילה של אדם? צורת ההילה וגודלה נגזרת ממצבו הנפשי והגופני של האדם? תודה.

gwizard

New member
תשובה

הילות יש לכל דבר חי. מכיוון שהוכח כי הילה קיימת סביב כל דבר באופן כללי (אבנים, עצים, אנשים וכ"ו) אז מכאן הגיעו לתפיסה המקובלת בוויקה ועוד דתות או זרמים כי כל דבר - חי. ישנם אנשים שרואים הילות כשדה כוח שקוף וישנם כאלו שממש רואים צבעים. אני עוד לא ראיתי צבעים. מההילה של האדם ניתן ללמוד על המחלות שלו, על מצב הרוח באותו רגע, על התפתחות רוחנית וגם על דברים פיסיים כגון האם האישה הזו בהריון או לא. צורת ההילה וגודלה קבועים.

ההגמון

New member
תיקון.

הילה יש גם לחפצים דוממים. היא מתחזקת ו/או משתנה בהתאם לאנרגיה שהם ספגו בעבר או סופגים היום.

gwizard

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

לגבי מתחזקת או משתנה - נשמע הגיוני למקרים פרטניים, אך לא עשיתי ניסויים בעניין. התרצה לספר על ניסוי שעשית ?

ההגמון

New member
לא ניסוי.

אני רואה אותן על כל דבר, ובשוק למשל, לחפצים מסויימים יש הילה יותר חזקה, או פחות. גם אחרי שמישהו נוגע בקיר, למשל, נשארת לכמה דקות הצורה של הכף יד שלו על הקיר... אח"כ היא מתעמעמת, אבל אף פעם לא נעלמת לחלוטין.

Bastat

New member
הגמון יקר שאלה לי אלייך

ממתי התחלת לראות הילות ? בהתחשב בגילך הצעיר ובדרך המלאת ניסיון שלך (כפי שאתה כותב) - מבחינתי איכות תמיד עדיפה על כמות !!! ונחזור לשאלה - אך נחשפת לפתיחה הזו ? מתוך לימודים ואימונים או ביום בהיר אחד הכל נפתח ?

gwizard

New member
תוספת

מה שאתה אומר מעניין, אני בהחלט אחקור את זה. לגבי "אף פעם לא נעלמת" - נראה לי כי זה יותר ניחוש מאשר עובדה.

ההגמון

New member
לא, לא ניחוש.

זתומרת, טוב, אולי היא תעלם איזה 400 שנה אחרי, אבל אני לא אהיה כאן (אני מקווה) כדי לבדוק. תראה, אני אוהב מאוד משהו אחד בחיים שלי. יותר מהכל. וזה בניינים נטושים. ובעיקר כאלה שעמדו נטושים כמה עשרות שנים טובות. וכשאני נכנס לאחד כזה, אני עדיין רואה את שאריות האנרגיה ושאריות המחשבות שהיו לאנשים שגרו שם פעם. אתה מבין?

Raidho

New member
something like

"Oho Blyatt" or "Ni Hhuya sebe"... just more polite shortly "coooool man"

ההגמון

New member
:-@ היי!

don't fuck with me. אני יודע רוסית, אבל לא טוב. זאת פשוט שפה שאני ממש משתדל ללמוד.

למעלה