הרכבות תתוגברנה לטובת ההילולה במירון - על חשבון השירות לשאר הציבור
הרכבות בין חיפה וכרמיאל יפעלו רק עבור מי שקנה כרטיס להילולה, ושאר הציבור - ייאלץ לעמוד בפקקים. גם רכבות בקו הנגב המזרחי מבאר שבע לתל אביב יוסטו לטובת התגבור בצפון
מעולה, כך יימנע פקקים.צפה בקובץ המצורף 127812![]()
הרכבות בין חיפה וכרמיאל יפעלו רק עבור מי שקנה כרטיס להילולה, ושאר הציבור - ייאלץ לעמוד בפקקים. גם רכבות בקו הנגב המזרחי מבאר שבע לתל אביב יוסטו לטובת התגבור בצפוןwww.kan.org.il
משתתפת בצערכם,מעולה, כך יימנע פקקים.
צסברי מה רע במניעת פקקים?משתתפת בצערכם,
או שלא קראתם או אולי לא הבנתם את המשמעות.
המשמעות לכל הציבור,צסברי מה רע במניעת פקקים?
אין בעיה בתגבור הקווים שימנע פקקי תנועה. הבעיה היא במניעת הנסיעה מהציבור שמשתמש קבוע באותו קו. סביר שההוזלה במחיר היא בגלל שכל הקרונות יהיו מלאים, אך אותה הוזלה באותם ימים צריכה להנתן גם לנוסעים הרגילים, שלא יודרו מהרכבת. רכבת ישראל צריכה לצרף את כל הקרונות העודפים לקו הזה, ולבדוק עד כמה אפשר להוסיף עוד נסיעות.צסברי מה רע במניעת פקקים?
נכון, מניעת הנסיעה מהציבור פגיעה נוראית.אין בעיה בתגבור הקווים שימנע פקקי תנועה. הבעיה היא במניעת הנסיעה מהציבור שמשתמש קבוע באותו קו. סביר שההוזלה במחיר היא בגלל שכל הקרונות יהיו מלאים, אך אותה הוזלה באותם ימים צריכה להנתן גם לנוסעים הרגילים, שלא יודרו מהרכבת. רכבת ישראל צריכה לצרף את כל הקרונות העודפים לקו הזה, ולבדוק עד כמה אפשר להוסיף עוד נסיעות.
הגברת שם בפייסבוק, כרגיל וכמקובל בדברים כאלה (מהצד הזה), מזגימה פראית. הבן חייל שלה לגמרי יוכל להגיע הביתה ואי"ה יעשה זאת בשלום. אלא מאי, הוא יצטרך ר"ל להשתמש באוטובוס במקום ברכבת כפי שהוא רגיל. זה אולי מתסכל, זה אולי פחות נוח, זה אולי יאריך את הדרך. אבל "לא יוכל להגיע" זאת סתם הגזמה פראית חסרת כל אמת או רלוונטיות.נכון, מניעת הנסיעה מהציבור פגיעה נוראית.
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
ולדעתי מירי רגב פוגעת בצעד הנ"ל פוגעת בסיכוי הליכוד להרכיב ממשלה הבאה.
עולים בכמויות אדירות של אוטובוסים. אלא שמידי שנה בשנה יש בעיות עם זה. הכבישים והאוטובסים צרים מלהכיל את ההמון הגדול שמגיע לאירוע הלאומי הגדול במדינה. אז השנה, כך למדתי מההתקפות השונות באתר זה, משרד התחבורה החליט לתגבר באמצעות רכבות כדי למנוע את הדוחק והעיכובים. אני כשלעצמי יכול רק לברך על היערכות זו. אמנם בהחלט מצער שהיא מחייבת, ככל שאכן מחייבת, פגיעה בציבור אחר. אבל כך זה עובד באירועים המוניים בישראל (ולא רק מן הסתם) מאז ומתמיד.למה שהעולים להר מערון, לא ייסעו באוטובוסים? למה החייל שיוצא לבית ייסע באוטובוס?
אז כאמור, כך נהוג באירועים המוניים במדינת ישראל מאז ומעולם. כן, זה תמיד בא על חשבון אחרים. כאן כאמור ההתקפה היא בגלל תחושת התוקפים שזה פועל לטובת חובשי הכיפות. תכל'ס זה לא באמת קשור. עניין של כמות המשתתפים באירוע, העובדה שבמקרים רבים מי שנתקעו בשנים קודמות אלו משפחות עם ילדים קטנים, וכיו"ב.אז?
החייל רוצה חהגיע לבית לנוח, ולחזור לצבא, יבזבז את כל שעות המנוחה באוטובוס? לעולה להר מירון, יש את כל הזמן להגיע להר, שהוא יעלה לאוטובוס. לא ייצכן שרק החיילים צריכים להתחשב ביום הקדוש לחרדים, גם החרדים צריכים לתחשב מידי פעם בחייל. לא נשכח שהחרדים העולים להר מירון רובם אינם משרתים בצבא, לכן יכולים יום יומיים קודם להקדים את ניסעתם למקום הקדוש להם.
ולא לצפות משאר הצעבור להתחשב בהם.
משפט נהדר, שעובד (כמעט תמיד) לשני הכיווניםאתה שואל מה לעשות? התשובה להתחשב גם באחר, ולא לצפות רק התחשבות באחד.
האירוע הלאומי הגדול במדינה. אך מתבקש שתחבורה תופנה לטובתו. טוב היה לקרוא שהמדינה נערכת כדבעי. נקווה שהתוצאה תהיה טובה מכפי שמוכר משנים קודמות.צפה בקובץ המצורף 127812![]()
הרכבות בין חיפה וכרמיאל יפעלו רק עבור מי שקנה כרטיס להילולה, ושאר הציבור - ייאלץ לעמוד בפקקים. גם רכבות בקו הנגב המזרחי מבאר שבע לתל אביב יוסטו לטובת התגבור בצפוןwww.kan.org.il
אכן מתבקש, יש לתגבר את הרכבות לאיזור, אך לא תוך הדרת המשתמשים האחרים בקו.האירוע הלאומי הגדול במדינה. אך מתבקש שתחבורה תופנה לטובתו. טוב היה לקרוא שהמדינה נערכת כדבעי. נקווה שהתוצאה תהיה טובה מכפי שמוכר משנים קודמות.
אירוע לאומי? ממש לא.האירוע הלאומי הגדול במדינה. אך מתבקש שתחבורה תופנה לטובתו. טוב היה לקרוא שהמדינה נערכת כדבעי. נקווה שהתוצאה תהיה טובה מכפי שמוכר משנים קודמות.
לגמרי כן ואני די משוכנע שאלמלא חלק ניכר מבאי האירועי היו חובשי כיפות, לא היית מטריחה עצמך להכחיש זאת או לטעון אחרת.אירוע לאומי? ממש לא.
לא מעניין אותי חובשי כיפות או לא.לגמרי כן ואני די משוכנע שאלמלא חלק ניכר מבאי האירועי היו חובשי כיפות, לא היית מטריחה עצמך להכחיש זאת או לטעון אחרת.
א. זה קורה באירועים המוניים/לאומיים רבים בכל רחבי ישראל.לא מעניין אותי חובשי כיפות או לא.
מפריעה לי העובדה שבגלל ל"ג בעומר הופכעים את סדרי התנועה בארץ.
בעבר - זה לא היה ולא קרה.
אז למה הפעם כן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.