מממ...
כמה הצעות

) אני חגגתי לחברי (הקטין) ממולדת 23 לפני חצי שנה ככה: 1.חשבתי על מתנה שהוא נורא רוצה- במקרה שלו זה היה ספר שירד לפני 10 שנים מהמדפים והוא נורא רצה אותו. עשיתי כמה בירורים באינטרנט ובחנויות ספרים ובסוף יצא שצילמתי אותו מאספן. אחרי שצילמתי אותו, עשיתי לו כריכה: מצד אחד תמונת המחבר ושם הספר- בעיצוב שלי ומהצד השני תמונה שלנו- והכל הודפס ככריכה. בשורה התחתונה- למצוא משו שנורא בא לו עליו, הערה שהוא זרק לגבי משו מזמן וחשב שלא שמת לב או ששכחת, ואת תעלי על הדבר ותגשימי לו אותו. כמו להגשים חלום קטן

זו ההזדמנות להראות כמה שאכפת. 2. עשיתי לו מסיבת על האש-יומלדת, בחצר שלי והזמנתי את כ ל החברים שהוא אוהב, מהצבא וכאלה. כל חבר הביא מתנה משלו, ואחד מהם ארגן לו מופע זיקוקי דינור כמתנה. היה ערב מדהים. הלכנו לישון מחובקים וקמנו מוקדם לבוקר שבו נסענו צפונה לחופשה (ארחיב תיכף). 3. הכנתי לו אלבום תמונות שלנו- חלק הודפסו במדפסת ביתית ועליהן עבדתי בפוטו שופ- ציירתי שפמים לכולם וכתוביות מצחיקות, וחלק היו צילומי סטילס רגילים. בעמוד הראשון שמתי לו הקדשה ממני וכתבתי שזה ליומלדת 23 שלו עם תמונה שלו וכתר מצויר עליה. זה רק רעיון, קחי מפה מה שבא לך אם בכלל! 4. בבוקר, לקחתי אותו ל3 ימים למערות החשק בצפון. טיילנו המון והצפון משרה רומנטיקה. לולים, שחייה בבריכה מחוממת בפרטיות, כוס יין בג'אקוזי בתוך מערה- ולא צריך יותר מזה! כל הטיול צילמנו ושבוע אח"כ הייתה לנו עוד מזכרת מהיומלדת שלו- בדמות אלבום חופשה מדהימה. 5. בבוקר שהתפנינו מהמערה- דפקנו טיול מדהים בצפון ( חוסך דמי שהות במלון) ובערב חזרנו מלאי חוויות למיטה שלנו בבית. חילקנו מזכרות קטנות לחבר'ה כמו נרות דבש שקנינו בכוורות של פקיעין או אבני קווארץ שמצאנו. בקיצור- שווה לעשות מזה (המומולדת) פרויקט של כמה ימים. אני יכולה לספר לך שלי היה יומלדת לא מזמן, בדצמבר ודחינו ת'חגיגות עד שיהיה לשנינו חופש ונוכל באמת להתפנק כמו שצריך, אחרי הכל זו חגיגה, לא?