הילה נחשון

• פותח הנושא cred
  • פורסם בתאריך

cred

New member
הילה נחשון

זה רק אני , או שהיא מדהימה? יש למישהו תמונות , כתבות , וידאו משהו עליה? תודה.

Curious AnGeL

New member
לא.. אבל אולי למישו יש רעיון למתנה

לחבר שלי שעוד מעט יש לו 23

מממ...

כמה הצעות:)) אני חגגתי לחברי (הקטין) ממולדת 23 לפני חצי שנה ככה: 1.חשבתי על מתנה שהוא נורא רוצה- במקרה שלו זה היה ספר שירד לפני 10 שנים מהמדפים והוא נורא רצה אותו. עשיתי כמה בירורים באינטרנט ובחנויות ספרים ובסוף יצא שצילמתי אותו מאספן. אחרי שצילמתי אותו, עשיתי לו כריכה: מצד אחד תמונת המחבר ושם הספר- בעיצוב שלי ומהצד השני תמונה שלנו- והכל הודפס ככריכה. בשורה התחתונה- למצוא משו שנורא בא לו עליו, הערה שהוא זרק לגבי משו מזמן וחשב שלא שמת לב או ששכחת, ואת תעלי על הדבר ותגשימי לו אותו. כמו להגשים חלום קטן:) זו ההזדמנות להראות כמה שאכפת. 2. עשיתי לו מסיבת על האש-יומלדת, בחצר שלי והזמנתי את כ ל החברים שהוא אוהב, מהצבא וכאלה. כל חבר הביא מתנה משלו, ואחד מהם ארגן לו מופע זיקוקי דינור כמתנה. היה ערב מדהים. הלכנו לישון מחובקים וקמנו מוקדם לבוקר שבו נסענו צפונה לחופשה (ארחיב תיכף). 3. הכנתי לו אלבום תמונות שלנו- חלק הודפסו במדפסת ביתית ועליהן עבדתי בפוטו שופ- ציירתי שפמים לכולם וכתוביות מצחיקות, וחלק היו צילומי סטילס רגילים. בעמוד הראשון שמתי לו הקדשה ממני וכתבתי שזה ליומלדת 23 שלו עם תמונה שלו וכתר מצויר עליה. זה רק רעיון, קחי מפה מה שבא לך אם בכלל! 4. בבוקר, לקחתי אותו ל3 ימים למערות החשק בצפון. טיילנו המון והצפון משרה רומנטיקה. לולים, שחייה בבריכה מחוממת בפרטיות, כוס יין בג'אקוזי בתוך מערה- ולא צריך יותר מזה! כל הטיול צילמנו ושבוע אח"כ הייתה לנו עוד מזכרת מהיומלדת שלו- בדמות אלבום חופשה מדהימה. 5. בבוקר שהתפנינו מהמערה- דפקנו טיול מדהים בצפון ( חוסך דמי שהות במלון) ובערב חזרנו מלאי חוויות למיטה שלנו בבית. חילקנו מזכרות קטנות לחבר'ה כמו נרות דבש שקנינו בכוורות של פקיעין או אבני קווארץ שמצאנו. בקיצור- שווה לעשות מזה (המומולדת) פרויקט של כמה ימים. אני יכולה לספר לך שלי היה יומלדת לא מזמן, בדצמבר ודחינו ת'חגיגות עד שיהיה לשנינו חופש ונוכל באמת להתפנק כמו שצריך, אחרי הכל זו חגיגה, לא?

Curious AnGeL

New member
אחלה מתנה...

אבל נראה לך שיש לי כח וזמן להוציא אותו לטיולים בארץ ישראל
אנחנו נוסעים לחרמון.. אבל זה סתם לכיף.. מתנה אני צכה לקנות.. יש רעיונות

אני חושבת

שאת צריכה לקנות לו משו אישי, על סמך ההיכרות שלך איתו.. כי אם יציעו לך משו פה, ואפילו מדהים- זה עדיין יהיה בלי טאצ' אישי ממך ומרגישים את זה לדעתי. השאלה- כמה בא לך להשקיע בו (כסף, זמן, מחשבה, אהבה:).

Curious AnGeL

New member
מממממ

זהו מבחינת כסף אין לי הגבלה.. אני מחפשת מתנה.. לא טיול או משהו כזה.. רעיונות למתנה שאני יכולה לקנות איפשו.. וזה לא צריך להיות משהו רציני ואישי.. סתם משהו נחמד.

01MaKaVeLi

New member
יש לי רעיון:)

כמה שנים בכלא על פדופליה אחלה מתנה לא? חחחחחחח

אז זהו...

שלא:)
קטין זה יחסי, גיל זה רק מספר וכל הקלישאות הנותרות יבואו כאן, ברשותך, תודה:) סתם, נו, אין על קטינים:)
יש להם מלאאן כוח איף יו נואו וואט איימין אנד איי נואו יו דו:))

Curious AnGeL

New member
ברור... 3 מאסרי עולם ../images/Emo3.gif

חוצמזה הוא כבר לא נחשב לפדופיל.. אני כבר לא קטינה

זה בעייה...:)

כשנסעתי לת"א פעם אחרונה עברנו עם האוטובוס ליד חנות שכל החלון ראווה שלה זה מכוניות, בכל הצבעים בכל הגדלים סוגים הכל !!! פעם ראשונה שראיתי ת'חנות הזאת לבוריס זה יכול להיות מתנה הכי טובה שיש אבל לטל אני בספק חח הייתי קונה שם לבוריס אבל כבר קניתי לו אוטו כסוף שהוא שעון :) חחח אם את מוצאת משהו טוב תעדכני אותי :)

Curious AnGeL

New member
וואלה..

אם זה ככה אני צריכה לבדוק פיג'ו 306 בצבע מוזהב כזה.. כמו שהיה לו ז"ל... ושתהיה בתקציב שלא מגיע לאלפים

Curious AnGeL

New member
לעעע

הייתי בטוחה שנוסעים בזה.. איך רואים שאת פולניה.. תעלי מהר מהר כמה הודעות ותגידי לספיר מזל טוב

יוווווללללללל

תאמרי לי שניה.. את גרה בכרמיאל נכון
אם כן תבואי לבקר אני בגדנ"ע בעצמון נראה לי זה קרוב חחח

Curious AnGeL

New member
יאפפפ...

הייתי באה אבל עצמון זה ממש ממש חור.. כאילו זה אמצע שומקום ואין איך להגיע לשם.. אבל יכול להיות.. למה אמא שלי עובדת 5 דקות משם.. אז אולי אני אבוא איתה לעבודה והיא תקפיץ אותי או משהו
מתי הגדנע שלך

למעלה