לא, רציני, כל אחד שימות עכשיו זה יהיה עצוב מדי. יותר מדי. בעיקר אם הארי ישאר ולא ישאר לו אף אחד לשמוח איתו. זה פאקינג אכזרי ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה. אני לא חושבת שאחד מהשלישיה צריכים למות. יש כמה שאני מוכנה לוותר עליהם, וזה לא כולל את רון, הארי, הרמיוני, ג'יני, לונה והוויזלים. למרות שהסיכויים שאחד מהוויזלים ימות די גדול, אחרי הכל יש הרבה מהם
מה שאני חושבת שיקרה (אמ.. תאוריה? בכל מקרה, אין לי מושג איך עושים את השעון והדף של הסמיילים לא עובד=\ ) קודם כל, וולדמורט חייב למות, אחרת זה יהרוב את כל סדרת הספרים. לגבי הארי, יש סיכוי כמובן שהוא ימות כדי להציל את כולם (ואם זה באמת יהיה ככה אני צופה מוות הרואי משהו) אבל אני חושבת שהוא דווקא ישרוד (אחרת לאן באמת כל הספרים הובילו?) אבל, לצערי הרב (מאוד) הרבה אנשים אחרים ימותו. אני בהחלט רוצה שארי יחיה, אבל אני מניחה שרולינג לא תסיים אם האפי אנד ולכן אנשים חשובים למדי ימותו. אני מניחה שרון או הרמיוני ימותו, אולי גם לופין (ואני מאוד מאוד לא רוצה שלופין ימות) ואם הוא ימות אני מניחה שזה יהיה כדי להציל את הארי. בכל מקרה, יש אנשים שמאני ממש מקווה שלא ימותו: ג'יני (שאני ממש אוהבת), או פרד או ג'ורג' (זה יהיה אכזרי להשאיר אחד מהם לבד), מולי (כי זה פשוט עצוב) ועוד כמה. בכל מקרה, קצת סטיתי מהנושא, אז בקיצור- אתה צודק
עד עכשיו חשבתי שוולדמורט והארי ימותו באותו הזמן בספר השביעי והרגע עליתי על משהו אחר. לדעתי, הארי יביס את וולדמורט ולאחר ההפי אנד והכל אחד מתומכי וולדמורט או דווקא מישהו אחר ירצח את הארי בעצמו. והנה שני אנשים נהרגו