הילד שנשאר בחיים?

הילד שנשאר בחיים?

אחרי קריאת 2 הספרים האחרונים אני לא יודע כבר מה לחשוב, יש לי סדר כלשהו בראש לגבי איך דברים אמורים לקרות בשנה 7 אבל נוותר על תאוריה נוספת. התהייה שלי היא כזו - הרי הארי זכור בעיקר בזכות הביטוי "הילד שנשאר בחיים". מה שאומר שאסור לו למות בספר השביעי, אחרת מה ישאר? "הילד שנשאר בחיים ואז מת"? זה הזוי ומצוץ מכל כיוון. מה גם שהנבואה אומרת שאחד יוכל להתקיים כל עוד השני מת (היפוך של הנבואה). אם וולדמורט ימות אני מצפה שהאחד שלא מת - יחיה, ולא ימות גם כן. בסופו של עניין. אני מעדיף שהרמיוני, רון, ג'יני וכל הפמליה המיותרת ימותו מוות אכזרי מאשר שהארי ימות. מה אתם חושבים? יש משהו בדברי.. נכון?

das8b1

New member
מסכים איתך לגמרי, חוץ מג'יני

אני חושב שאם הארי יישאר אז רון+הרמיוני צריכים ללכת או שהאגריד ומישו ממסדר עוף החול. הארי וג'יני צריכים להיות ביחד כדי להביע טיפה אופטימיות לעתיד. הארי לא צריך ללכת

האגריד לא ימות !!!

אני לא מסכימה ! (לא שזה עוזר לי ...) אבל כאילו להרוג את האגריד זה כמו להרוג את דמבלדור .......והיא לא תעשה את זה ספר אחרי ספר .....לפחות אני מקווה ...אם האגריד ימות אני לא אקרא את הספר ! (כן בטח כאילו אני אצליח.....)

Dana Argamen

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאפשר להגיד שאני מעדיפה כמה מהאחרים על פני הארי, אבל בסופו של דבר - לדעתי - הוא צריך לחיות ווולדמורט צריך למות .. גם עם זה בא בחשבון על מוות של אחרים, אחרת זה באמת יהיה די מוזר
ורציני "הילד שנשאר בחיים שמת" חחחחחח XD אבל לא נראה לי שדווקא הכינוי הוא מה שיגרום לרולינג להחליט שהוא לא ימות ..

יובי14

New member
מסכימה..

זה באמת יהיה מוזר אם הארי ימות.. אבל נראה לי שג'יני ורון/הרמיוני (אחד מהם) ישארו בחיים ויתאבלו על מי שמתת..

OhpR

New member
אני דווקא חושבת שהארי צריך למות...../images/Emo4.gif

אני יודעת שזה נורא נורא עצוב, אבל הקטע היפה זה שהארי מבין שבישביל לחסל את וולדרמורט הוא צריך למות בעצמו... עצוב נורא... אבל אלו החיים, חוץ מזה אני לא רוצה סוף שמח, שתמיד ניגמר טוב וכולם שמחים וכו' וכו' וגם, אני מעדיפה שהרמיוני תמות על פני רון!!! לרון אסור למות!!!!!! אחרת מי יהיה זה שיצחיק וישמח אחרי כל המוות הזה??? וזה די ברור שאחד מהם, (רון או הרמיוני) ימותו ואז יגלה השני שהוא אוהב אותו או משהו כזה... אבל הארי ימות 99%! אין על מה לדבר!!

Gummy Bears

New member
../images/Emo119.gif

בקשר ל"הילד שנשאר בחיים, אבל הופס מת" - הארי ימות בכל מקרה, בין אם ע"י וולדי או מזקנה. זה שוולדי לא הצליח לרצוח אותו לא מקנה לו כרטיס חופשי-חודשי לאלמוות. מה שכן, אני חושבת שרון והרמיוני לא מיותרים בכלל. למעשה, אני לא מסוגלת לדמיין את הספרים בלעדיהם, ואני חושבת שיש להם חשיבות מאודמאוד רבה בספר. המוות שלהם ישפיע מאוד, ולא יהיה בגדר מוות של סתם דמויות מיותרות שמזל שהן מתו כי עכשיו הארי ישרוד.

LiRs Lullaby

New member
כן, הם מאוד משמעותיים לספר,

בניגוד להארי פוטר, שהשם שלו סתם מופיע כבר שבע פעמים על הכריכה. למה מי הוא בכלל? מזל שהוא מת כי עכשיו רון והרמיוני נשארו.

OhpR

New member
אם הוא מת זה לא מחייב

שרון והרמיוני ישארו בחיים...

Jemma7

New member
"הילד שנשאר בחיים ואז מת" ../images/Emo6.gif

ויש משהו במה שאתה אומר. למרות שלדעתי מספיק שג'יני והאגריד ימותו, היא יכולה לוותר לרון והרמיוני

Guid

New member
אוי. איזה אכזרי... XD

לא לשכוח שזה ספר ילדים אחרי הכל. היא לא תעשה סוף טראגי...

das8b1

New member
זה כבר מזמן לא ספר ילדים...זה לא נראה טוב אם

הארי ימות אבל שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שהוא צריך למות ווולדמורט לחיות. הוא קוסם הרבה יותר עוצמתי, חכם, ובעל יכולות ממה שהארי אי פעם יהיה.

רונילי92

New member
הממ ../images/Emo4.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

הוא אולי קוסם רב און, אבל הוא לא משתמש בזה לתועלת....

Guid

New member
אתה אוכל מוות, נכון?

תגיד את האמת, לא נפגע בך לרעה... חחחח סתם. גם אני חושב שהארי צריך למות, אבל לא בגלל שוולדמורט חזק יותר, פשוט רק ככה הסוף יהיה מוחלט.

Shiri from the block

Active member
ת'כלס נכון. לדעתי זה יראה נורא מטופש אם ילד קטן ומפגר בן 17-18 ינצח קוסם אופל כזה ענקי וחזק שכולםםםם מפחדים ממנו, שיודע קסמים יותר מכל קוסם אחר (אולי חוץ מדמבי) שחי כבר.... 70+ שנה.

LiRs Lullaby

New member
אז אולי כדאי שתוותרי על קריאת ששת הספרים

האחרים, כי יש בהם תינוק בן שנה שמנצח קוסם זקן ומתפרק שכולם מפחדים ממנו ויודע יותר קסמים, כמה טיפשי.* אבל באמת שלא התכוונתי להרוס לך
*שוב אדון סרקזם קפץ לביקור

למעלה