הילד רעב
מתלבטת נורא מה לעשות.
בגיל ארבעה חודשים וחצי הכנסתי אותו לגן.
מרגע שנכנס לגן אוכל פירות ומרק.
הוא אוכל פירות בערך ב8. אחרי שעה וחצי בקבוק של 150.
ב 11 אוכל מרק. ב 12 וחצי בקבוק של 150
אני מגיעה בשלוש שלוש וחצי לקחת ואז יונק. כשאחזור לעבודה יקבל עוד בקבוק.
מאז שהוא בגן הוא קם לאכול בלילה כל שעה וחצי. אין פה תלות בהנקה. הוא נרדם בלילה בלי הנקה בידיים. אבא שלו קם כמה פעמים והוא צורח מרעב. אוכל רבע שעה כל פעם.
גיסיתי שהיא אחות טיפת חלב טוענת שאסור היה להם להתחיל מוצקים כל כך מוקדם ושבעצם הילד בדיאטה.
מתלבטת מה לעשות: את הגן אי אפשר לשנות. אני מצליחה לשאוב שתי מנות של 150 . אז או שאתן מטרנה לפני השינה בכאב לב גדול או שאשאב עוד בקבוק לפני השינה ואבא שלו יתן לו וגם זה בכאב לב גדול. זאת גם בעיה כי הוא לא מפסיק לאכול מהרגע שהוא בא הביתה. אז לא בטוחה שאספיק לשאוב.
אוף רציתי להניק מלא עד גיל שנה. ממש עצוב לי
מתלבטת נורא מה לעשות.
בגיל ארבעה חודשים וחצי הכנסתי אותו לגן.
מרגע שנכנס לגן אוכל פירות ומרק.
הוא אוכל פירות בערך ב8. אחרי שעה וחצי בקבוק של 150.
ב 11 אוכל מרק. ב 12 וחצי בקבוק של 150
אני מגיעה בשלוש שלוש וחצי לקחת ואז יונק. כשאחזור לעבודה יקבל עוד בקבוק.
מאז שהוא בגן הוא קם לאכול בלילה כל שעה וחצי. אין פה תלות בהנקה. הוא נרדם בלילה בלי הנקה בידיים. אבא שלו קם כמה פעמים והוא צורח מרעב. אוכל רבע שעה כל פעם.
גיסיתי שהיא אחות טיפת חלב טוענת שאסור היה להם להתחיל מוצקים כל כך מוקדם ושבעצם הילד בדיאטה.
מתלבטת מה לעשות: את הגן אי אפשר לשנות. אני מצליחה לשאוב שתי מנות של 150 . אז או שאתן מטרנה לפני השינה בכאב לב גדול או שאשאב עוד בקבוק לפני השינה ואבא שלו יתן לו וגם זה בכאב לב גדול. זאת גם בעיה כי הוא לא מפסיק לאכול מהרגע שהוא בא הביתה. אז לא בטוחה שאספיק לשאוב.
אוף רציתי להניק מלא עד גיל שנה. ממש עצוב לי