הילדה יוצאת להצגה מהגן - חששות

nochda

New member
הליווי הוא רק חלק מהבעיה

הנסיעה באוטובוס היא הבעיה העיקרית ושם הגננת אינה פועלת לפי הנהלים.

מבינה את חששותייך מאוד

ובגלל זה בדיוק תמיד הייתי יוצאת לכל ההצגות שלהם כהורה מלווה ואף פעם לא היתה התנגדות, להפך. הן תמיד שמחו על כל מלווה שמצטרף

אני מודה לכל המגיבות

ובעיקר הרגשתי שפויה בחששות שלי, יש דברים בגו מסתבר מהסיפורים של חלקכן. נכון לעכשיו הצטרף הורה מלווה כך שיהיו חמישה מבוגרים. הגננת נתנה לילדים הנחיות בטיחות, תחקרתי את הפודינגית. מחר אדלה פרטים נוספים. לגבי האוטובוס הוא חייב להיות מצוייד בחגורות בטיחות, זו הדרישה. על הגננת להעזר בצוות המלווים על מנת לחגור את כולם. שוב תודה ואעדכן אחרי ההצגה.

nochda

New member
פודינג,את קצת מפספסת את העיקר

ליווי הורים לחוד ובטיחות בנסיעה לחוד. תקראי שוב את החוזר: ילדים בגיל 3-4 לא רשאים לנסוע באוטובוס עם חגורות בטיחות בלבד. זה לא מתאים להם ולא מגן עליהם. רק ילדי בית ספר רשאים לנסוע באוטובוס עם חגורת בטיחות בלבד. צעירים יותר צריכים לשבת במושב בטיחות כמו ברכב. חגורת הבטיחות של האוטובוס נועדה לעגן את מושב הבטיחות למשוב האוטובוס. אין שום דרך לסובב את זה.

נראה לי שאנחנו מאותה עיר...

גם אני חוששת מאוד ואצלנו הם צריכים ללכת ברגל רבע שעה.... אין לי מושג ה לעשות.. נראה לי שאני אגיע ללוות

rnavina

New member
דווקא בעיני עדיף ברגל. אצלנו הלכו ברגל

מהגן לבית ביאליק ואני הייתי בין ההורים המלוים. גן טרום וחובה. היה מקסים איך שהקטנים צעדו יד ביד בזוגות כמו ברווזים קטנים ועוברים ושבים עצרו והתבוננו בהם

למעלה