היכשפות....

Ophel McNeil

New member
אז אתה לא הבנת אותי,

ואני לא הבנתי אותך. נסלח ונשכח?

Woogyman

New member
השד שלנו

קבלו את שאנן דוהרטי - הפרצוף האמיתי. הדף שלנו כמו שהוא הוגש נמצא כאן.

ChArMeD HaRrY

New member
רציתי לשאול,

אם כל חברי הקבוצה השנייה (אלדרז, לא?) מסכימים שנצרף מישהו במקום לין, כי היא פרשה ואנחנו לא בשיוויון כוחות, וגם אתי כמעט לא באה אז זה רק אני איתמר ואופל. בכל מקרה אם תסכימו, יותם יבחר את המשתתף החדש ולא אנחנו.

p3

New member
אוקיי.....

הזוכים במשימה השנייה. נא לא להרוג אותי. :) אני ישבתי שעה (ואני לא מגזים) מול העבודות, וככל שהסתכלתי יותר ככה נדהמתי כמה יפות הן, וככה היה לי חבל יותר לבחור רק אחת מנצחת. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בריין דריין- הכנתם עבודה רצינית ומושקעת , ואם הייתי מורה הייתי אומר שעשיתם את מיטבכם... התמונה מתאימה ויפהפיה, הכתב משתלב יפה, והעיצוב מקסים ולרגע ממש האמנתי שהעמוד נלקח מספר הצללים. הלחש נכתב בצורה מדהימה ומקצועית, ואני בטוח שהתסריטאים לא יהססו להשתמש בו אם יראו אותו. התוכן כתוב בצורה יפה, עם שפה עשירה, וסיפור מרתק ואמין. הסתמכתם על דברים שנאמרו בסדרה, מה שעושה את העבודה ליותר אמינה ומעניינת, וגם המצאתם בשעת הצורך. עבדתם בשיתוף פעולה, עמדתם בלוח הזמנים למרות הקשיים והעובדה שקבוצתכם הייתה קטנה יותר מהקבוצה השנייה, וחבר השופטים כולו התרשם ביותר. האלדרז- כל הכבוד. הכנתם עבודה בה אתם יכולים להתגאות. העיצוב יפה ומתאים לרוח העבודה. התמונה שבחרתם והכנתם יפה, מושקעת, ומעלה חיוך על הפנים. משחק המילים עם שם השדה מאוד מצחיק ומעורר מחשבה. הלחש כתוב יפה, עם חרוזים זורמים וניסוח טוב. הטקסט עצמו כתוב בחוש הומור נהדר, והחיוך על הפנים לא נמחק כל עוד אתה קורא אותו. הטקסט מעביר תמונה מצוינת על השדה דוהרטלס, והוא בעצם דרך נפלאה להסתכל על השחקנית שאנן. חילקתם תפקידים באופן שווה, עבדתם בשיתוף פעולה לאורך כל הדרך, ואני ופלייר, החתולה שלי, ממש התפעלנו. מכל הסיבות שהזכרתי למעלה, ההחלטה הייתה ממש קשה. שתי העבודות כתובות ועשויות בסגנון שונה לגמרי, ושתיהן מעולות, ובגלל זה קשה מאוד להשוות ביניהן ולהחליט איזו עבודה יותר טובה. לפני שאני אומר מי הקבוצה המנצחת, אני רק רוצה שתזכרו שזה לא מה שחשוב, אלא זה שיש לכם עכשיו עבודה שאתם יכולים להתגאות בה, ושתישאר אתכם גם אחרי שהמשחק ייגמר- אחרי הכל, מי אני שאגיד איזו עבודה יותר טובה? J שוב, ההחלטה נעשתה ממלא שיקולים, ולא רק מהתוצאות.
הזוכים בתחרות הזאת הם האלדרז, שעשו עבודה יפה ומושקעת, עם תוכן מעניין ושפוע הומור. כל הכבוד לשתי הקבוצות שעמלו והשקיעו, ואל תשכחו לבוא היום בשעה שמונה וחצי לצ´אט מכושפות, שם נמשיך את המשחק!

ChArMeD HaRrY

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה??? למה אנחנו? למה זה מגיע לנו! יותם אנחנו ננקום! מוהאהאהאאהאההאהאהא!!!!!!

p3

New member
אני אגיד את זה עוד פעם- ../images/Emo19.gif

שתי העבודות היו מעולות, והיה לי כמעט בלתי אפשרי להכריז על המנצחת, אבל עשיתי זאת, כי אחרת המשחק היה נפסק. בשתי הקבוצות שיתוף הפעולה היה מעולה, המשתתפים השקיעו רבות, והתוצאה הייתה יפהפיה. אני בחרתי באלדרז כי הרעיון היה מקורי, והיה מועבר בצורה מצחיקה וקלילה. כשנתתי את המשימה אמרתי בפירוש שהדף יכול להיעשות בכל סגנון שבוחרים, ולא חייבים להצמד למקור, שהוא במקרה הזה ספר הצללים. האלדרז לקחו את זה לכיוון הומוריסטי, וזאת זכותם המלאה. אני ממש מצטער אם העלבתי או פגעתי במישהו, אבל מנצחים חייבים להיות, וגם מפסידים.

Charmed Gal

New member
הודעה!!!

דבר ראשון הקבוצה שלי זה האלדרז??????? ודבר שני יש לי בעיה באינטרנט יכול להיות שזה יסתדר עוד היום אני לא יודע אבל היום אני לא אגיע.

Woogyman

New member
כן, גל, זאת הקבוצה שלך.

יותם - תודה. אני מבין כמה היה קשה השיפוט, אני לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי במקומך.

ChArMeD HaRrY

New member
אני יודע

מה הייתי עושה במקומו - בוחר בבריין דררין ה-
!!!.
סתם בכל מקרה, אני סתם אמרתי את הכל בצחוק, אם אתה בחרת אין לנו מה לעשות, וכל מה שנגיד, לדעתי, יהיה קנאות טהורה. וד"א מי היו חבר השופטים??

p3

New member
../images/Emo19.gifהמשימה השלישית!

טוב, החוקים של המשימה הזאת די פשוטים. כל מה שאתם צריכים לעשות זה למצוא את התשובות לרמזים. התשובות הן בדרך כלל מילה אחת. עליכם לקחת את האות הראשונה מכל תשובה- ואם תציו את כל האותיות הראשונות לפי הסדר תצא לכם מילה, שהיא בעצם שם של פורום. עליכם להגיע אליו, למצוא את המילה המסתתרת, וחוזר חלילה.... לא כולל פורום מכושפות, עליכם לבקר בשלושה פורומים. כשאתם מגיעים לפורום האחרון, עליכם לסמן
כתגובה להודעה. כל הפורומים קשורים איכשהו למשחק (כלומר, עם המשחק היה "מלפפונים ירוקים" אז הפורוםים היו "דברים ירוקים", "דברים ארוכים" "שאר ירקות"). בהצלחה! -סמל כוח השלוש -אהוב ליבה של אופל... סליחה, פייפר. J -מכשפה באנגלית -האבא של האחיות -המקום בו פיבי ופרו היו בתחילת 316 -החיה אליה הפכה ברוק בלילה -החיה אליה הפך כריסטופר ביום -המשחק הכי טוב בעולם!!! ואני לא מגזים! טוב, אולי קצת...

Phoebe again

New member
או.קיי אנשים, משהו סופר חשוב...

עכשיו שתום נסע, הוגו פרש ונמסר לי שפגישה הקודמת גל הועף, נותרנו בקבוצה רק אני וסם... אז מה עכשיו מתאחדים?

Woogyman

New member
וגם שיר

ובקבוצה השניה יש גם רק שלושה חברים פעילים, כך שזה בסדר.

Ophel McNeil

New member
אוקי, הוגו כן

או לא נמצא בקבוצה? כי אם הוא ימשיך ללכת ולחזור....

ChArMeD HaRrY

New member
זה כבר באמת מעצבן...

בכל מקרה, מה קורה אם המשימה החמישית?! יותם, לא אמרת אתמול שתשים אותה(או שלא אמרת... אני כבר לא זוכר)?! בכל מקרה תשים אותה בבקשה בהקדם כי איך שדברים זזים אצלנו בקבוצה, היא לא תהיה מוכנה גם בעוד חודש(סתם, אופל ואיתמר!)

P3H2O

New member
טוב יובלי, זאת המשימה הרביעית!!!

ולא אכפת לי להתחבר כי אנחנו 4 ואתם גם 4 כי נדמה לי שתום יצא אז עוד 2 הצבעות ונתחבר!!![ ויובל להרגע!!! חודש זה לא יקח וזה יקח פחות משבוע!!! להזכירך בעבודה הקודמת המספר הכי גדול של אנשים שעבדנו עליה באותו הזמן היה 3 ואני לא מאשים אף אחד אבל אל תדבר על מה שאתה לא מבין

ChArMeD HaRrY

New member
איתמר, תירגע, זה היה בצחוק

פשוט לנו לקח (הרבה?)יותר זמן מלקבוצה השנייה אז סתם אמרתי... ונקווה שהאיחוד קרוב מאוד.

HuGo Hell

New member
|../images/Emo26.gifחשוב ../images/Emo36.gif

יעלוש חזרתי אופל- חזרתי יובל - חזרתי וסם - שכחת אותה!

למעלה