אוקיי.....
הזוכים במשימה השנייה. נא לא להרוג אותי.

אני ישבתי שעה (ואני לא מגזים) מול העבודות, וככל שהסתכלתי יותר ככה נדהמתי כמה יפות הן, וככה היה לי חבל יותר לבחור רק אחת מנצחת. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בריין דריין- הכנתם עבודה רצינית ומושקעת , ואם הייתי מורה הייתי אומר שעשיתם את מיטבכם... התמונה מתאימה ויפהפיה, הכתב משתלב יפה, והעיצוב מקסים ולרגע ממש האמנתי שהעמוד נלקח מספר הצללים. הלחש נכתב בצורה מדהימה ומקצועית, ואני בטוח שהתסריטאים לא יהססו להשתמש בו אם יראו אותו. התוכן כתוב בצורה יפה, עם שפה עשירה, וסיפור מרתק ואמין. הסתמכתם על דברים שנאמרו בסדרה, מה שעושה את העבודה ליותר אמינה ומעניינת, וגם המצאתם בשעת הצורך. עבדתם בשיתוף פעולה, עמדתם בלוח הזמנים למרות הקשיים והעובדה שקבוצתכם הייתה קטנה יותר מהקבוצה השנייה, וחבר השופטים כולו התרשם ביותר.
האלדרז- כל הכבוד. הכנתם עבודה בה אתם יכולים להתגאות. העיצוב יפה ומתאים לרוח העבודה. התמונה שבחרתם והכנתם יפה, מושקעת, ומעלה חיוך על הפנים. משחק המילים עם שם השדה מאוד מצחיק ומעורר מחשבה. הלחש כתוב יפה, עם חרוזים זורמים וניסוח טוב. הטקסט עצמו כתוב בחוש הומור נהדר, והחיוך על הפנים לא נמחק כל עוד אתה קורא אותו. הטקסט מעביר תמונה מצוינת על השדה דוהרטלס, והוא בעצם דרך נפלאה להסתכל על השחקנית שאנן. חילקתם תפקידים באופן שווה, עבדתם בשיתוף פעולה לאורך כל הדרך, ואני ופלייר, החתולה שלי, ממש התפעלנו. מכל הסיבות שהזכרתי למעלה, ההחלטה הייתה ממש קשה. שתי העבודות כתובות ועשויות בסגנון שונה לגמרי, ושתיהן מעולות, ובגלל זה קשה מאוד להשוות ביניהן ולהחליט איזו עבודה יותר טובה. לפני שאני אומר מי הקבוצה המנצחת, אני רק רוצה שתזכרו שזה לא מה שחשוב, אלא זה שיש לכם עכשיו עבודה שאתם יכולים להתגאות בה, ושתישאר אתכם גם אחרי שהמשחק ייגמר- אחרי הכל, מי אני שאגיד איזו עבודה יותר טובה? J שוב, ההחלטה נעשתה ממלא שיקולים, ולא רק מהתוצאות.
הזוכים בתחרות הזאת הם האלדרז, שעשו עבודה יפה ומושקעת, עם תוכן מעניין ושפוע הומור. כל הכבוד לשתי הקבוצות שעמלו והשקיעו, ואל תשכחו לבוא היום בשעה שמונה וחצי לצ´אט מכושפות, שם נמשיך את המשחק!