כן פעם התבלבלתי בין שניהם
H hilaryduff18 New member 1/11/05 #25 מה?! אתם אומרים שאהרון קרטר יותר יפה מג'סי? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי... זאת הדעה שלכם... אבל אני לא מאמינה שמישהו חושב ככה... אהרון קרטר הוא חמוד אבל הוא לא ממש חתיך... ג'סי יותר
מה?! אתם אומרים שאהרון קרטר יותר יפה מג'סי? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי... זאת הדעה שלכם... אבל אני לא מאמינה שמישהו חושב ככה... אהרון קרטר הוא חמוד אבל הוא לא ממש חתיך... ג'סי יותר
H hilary22 New member 2/11/05 #37 לאא הוא לאאאאאאאאא!!!!!!!! המגעיל הזה בגד בהילארי!!אהרון תמותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
H hilary22 New member 3/11/05 #41 זה לא שמועה שאלו אותו והוא אמר שהוא בן ששעשרה והילארי רצתה מערכת יחסים ארוכה!!אם את רוצה אני יכולה לשים את זה פה להורדה(אם מותר בכלל)
זה לא שמועה שאלו אותו והוא אמר שהוא בן ששעשרה והילארי רצתה מערכת יחסים ארוכה!!אם את רוצה אני יכולה לשים את זה פה להורדה(אם מותר בכלל)
C candy chick New member 1/11/05 #14 אני... שם: עדי גיל: 15 (בינואר 16) כמה זמן מעריצה את הילארי: יותר משנה.. מה דעתי על מפגש פורום: אממממ... בן/בת: בת
אני... שם: עדי גיל: 15 (בינואר 16) כמה זמן מעריצה את הילארי: יותר משנה.. מה דעתי על מפגש פורום: אממממ... בן/בת: בת
י יונתן1988 New member 1/11/05 #17 הזקן שבפורום../images/Emo3.gif שם: יונתן גיל:17 פלוס כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: חצי שנה מה דעתך על מפגש פורום: אני זקן מדיי בשביל זה בן/בת:בן תמונה: שמתי כבר פעם...
הזקן שבפורום../images/Emo3.gif שם: יונתן גיל:17 פלוס כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: חצי שנה מה דעתך על מפגש פורום: אני זקן מדיי בשביל זה בן/בת:בן תמונה: שמתי כבר פעם...
M Mister Aviv New member 2/11/05 #27 עונה+סרט אימה../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif../images/Emo109.gif שם: אביב גיל: 13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: חצי שנה (שאני יודע שזאת הילארי, כי ראיתי את ליזי מגוויר נוסעת לרומא ואהבתי אותה אבל לא ממש כמו עכשיו.) מה דעתך על מפגש פורום: לא בקרוב. בן/בת:בן
עונה+סרט אימה../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif../images/Emo109.gif שם: אביב גיל: 13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: חצי שנה (שאני יודע שזאת הילארי, כי ראיתי את ליזי מגוויר נוסעת לרומא ואהבתי אותה אבל לא ממש כמו עכשיו.) מה דעתך על מפגש פורום: לא בקרוב. בן/בת:בן
A adidush71 New member 2/11/05 #29 אניי שם:עדי גיל:14 וקצת כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:שנה בערך מה דעתך על מפגש פורום:לא נראה לי שזה באמת ייצא לפועל בן/בת:בת
אניי שם:עדי גיל:14 וקצת כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:שנה בערך מה דעתך על מפגש פורום:לא נראה לי שזה באמת ייצא לפועל בן/בת:בת
ש שפויה חלקית New member 2/11/05 #30 גמאני רוצה ! שם : נועה גיל : 14 כמה זמן מעריצה : אין לי מושג מפגש פורום : אולי פעם בן \ בת : בת
M MYHOT3 New member 2/11/05 #31 עונה ../images/Emo106.gif שם: גל גיל:15 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: 3 -4 שנים מה דעתך על מפגש פורום: לא רעיון טוב בן/בת: בן
עונה ../images/Emo106.gif שם: גל גיל:15 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: 3 -4 שנים מה דעתך על מפגש פורום: לא רעיון טוב בן/בת: בן
A ANGEL213 New member 2/11/05 #34 עונה שם:אתי גיל:12 וחצי כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: לא זוכרת מה דעתך על מפגש פורום:??? בן/בת:בת
ד דולב13 New member 2/11/05 #35 אניייי...... שם: דולב כמה זמן מעריצה את הילארי: חצי שנה בערך... מה דעתי על מפגש פורום: יכול להיות דוקא כיפי... בן/בת: בת
אניייי...... שם: דולב כמה זמן מעריצה את הילארי: חצי שנה בערך... מה דעתי על מפגש פורום: יכול להיות דוקא כיפי... בן/בת: בת
ח חולה על רונוש New member 2/11/05 #36 ../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif שם:ירדן שאבי גיל:13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:עוד מעט שנה מה דעתך על מפגש פורום:סבבה, תלוי איפה בן/בת:בת
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif שם:ירדן שאבי גיל:13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:עוד מעט שנה מה דעתך על מפגש פורום:סבבה, תלוי איפה בן/בת:בת