היכרות!!

koral669

New member
אני לא חושבת.. לדעתי אהרון יותר יפה

hilaryduff18

New member
מה?!

אתם אומרים שאהרון קרטר יותר יפה מג'סי? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי... זאת הדעה שלכם...
אבל אני לא מאמינה שמישהו חושב ככה... אהרון קרטר הוא חמוד אבל הוא לא ממש חתיך... ג'סי יותר

koral669

New member
הוא חתיך בדיוק כמו ג'סי.. אבל אהרון

יותר חתיך מניק.. לדעתי..

hilary22

New member
לאא הוא לאאאאאאאאא!!!!!!!!

המגעיל הזה בגד בהילארי!!אהרון תמותתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hilary22

New member
זה לא שמועה

שאלו אותו והוא אמר שהוא בן ששעשרה והילארי רצתה מערכת יחסים ארוכה!!אם את רוצה אני יכולה לשים את זה פה להורדה(אם מותר בכלל)

candy chick

New member
אני...

שם: עדי גיל: 15 (בינואר 16) כמה זמן מעריצה את הילארי: יותר משנה.. מה דעתי על מפגש פורום: אממממ... בן/בת: בת

יונתן1988

New member
הזקן שבפורום../images/Emo3.gif

שם: יונתן גיל:17 פלוס כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: חצי שנה מה דעתך על מפגש פורום: אני זקן מדיי בשביל זה בן/בת:בן תמונה: שמתי כבר פעם...

Mister Aviv

New member
עונה+סרט אימה../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif../images/Emo109.gif

שם: אביב גיל: 13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: חצי שנה (שאני יודע שזאת הילארי, כי ראיתי את ליזי מגוויר נוסעת לרומא ואהבתי אותה אבל לא ממש כמו עכשיו.) מה דעתך על מפגש פורום: לא בקרוב. בן/בת:בן

adidush71

New member
אניי

שם:עדי גיל:14 וקצת כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:שנה בערך מה דעתך על מפגש פורום:לא נראה לי שזה באמת ייצא לפועל בן/בת:בת

גמאני רוצה !

שם : נועה גיל : 14 כמה זמן מעריצה : אין לי מושג מפגש פורום : אולי פעם בן \ בת : בת

MYHOT3

New member
עונה ../images/Emo106.gif

שם: גל גיל:15 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: 3 -4 שנים מה דעתך על מפגש פורום: לא רעיון טוב בן/בת: בן

ANGEL213

New member
עונה

שם:אתי גיל:12 וחצי כמה זמן מעריץ/ה את הילארי: לא זוכרת מה דעתך על מפגש פורום:??? בן/בת:בת

דולב13

New member
אניייי......

שם: דולב כמה זמן מעריצה את הילארי: חצי שנה בערך... מה דעתי על מפגש פורום: יכול להיות דוקא כיפי... בן/בת: בת

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

שם:ירדן שאבי גיל:13 כמה זמן מעריץ/ה את הילארי:עוד מעט שנה
מה דעתך על מפגש פורום:סבבה, תלוי איפה
בן/בת:בת

למעלה