היכרות נוספת...

היכרות נוספת...

מצאתי באחד הפורומים שאלון היכרות נחמד במיוחד והנה אני מביאה אותו אליכן: מכיוון שהפורום מורכב מחברים חדשים וישנים, מכיוון שהרבה הודעות שמספרות על המצטרפים לפורום נעלמות בתהום הנשייה, להלן שאלון שמופנה לכל חברי הפורום, ובו כמה שאלות כלליות, וכמה קצת אישיות, כדי שיקל עלינו לדעת עם מי אנחנו מדברים (נכון, אינטרנט היא מדיה אנונימית, אבל מי שרוצה להחשף מוזמן): כינויים כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום. טריוויה שאלה פתוחה, בה כל אחד יכול לספר על עצמו מה שהוא רוצה (זואת אומרת לחלוק כל פריט מידע מבוסס מציאות שירצה), לצרף תמונה (מכל גיל שהוא) ועוד, ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם. |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב ארבעה מקומות בהם גרתי ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי ארבעה מאכלים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו נחמד נכון ?

וואי... ואני הראשונה ../images/Emo9.gif

כינויים כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום.- התחלתי כ-jessy19 על שם החתול שלי והגיל שלי דאז, והמשכתי עם s h i r k u s h כי זה כינוי של חברה שלי מהעבר, ואז עברתי ל"נסיכת אהבה" כי תמיד כשלובשת חצאיות אומרים לי שאני דומה לנסיכונת, וכי אהבה זה דבר שמאוד חשוב לי בחיים ושמניע אותי, ולאחרונה שיניתי למלאכי עליון על שם הספר של מיכל שלו, וגם כי אוהבת מלאכים ופיות. טריוויה שאלה פתוחה, בה כל אחד יכול לספר על עצמו מה שהוא רוצה (זואת אומרת לחלוק כל פריט מידע מבוסס מציאות שירצה), לצרף תמונה (מכל גיל שהוא) ועוד, ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם.- אז ככה, אני בת 22 מרמת השרון, יש לי חבר מזה שלושה חודשים והאהבה שוררת בהחלט ביננו
וזה אחרי הרבה פעמים שנפגעתי שוב ושוב. אני סטודנטית להוראה יצירתית, מתחילה שנה ב', עובדת בחנות צעצועים וכמטפלת ובמהלך השנה כמורה מחליפה כשאפשר. חולה על ילדים ובמיוחד על האחיין שלי
. יש לי חתול שהוא פשוט חתול תעלול
שרק היום החליט להשתגע ולאכול קלח תירס שהיה על השיש, והוא לא אוכל תירס אף פעם... וזהו... |שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: 1. למדתי 3 שנים פיתוח קול. 2. אין לי רישיון נהיגה. 3. הייתי בחו"ל במשך חודש לפני הגיוס לצבא וזאת הייתה הפעם הראשונה שטסתי לבד, לפני זה לא נסעתי לת"א אפילו לבד מרוב פחד. 4. הייתי מש"קית חינוך בעברי. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: בייביסיטרית, מורה מחליפה, מוכרת, מזכירה. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: הממ... לא עולה לי כרגע. ארבעה מקומות בהם גרתי: הבית הנוכחי, הבית של אחותי (גרתי שם חודש). ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה: טאצ עליז לסטרייט שיעיז, להתחיל מחדש, חברים, פרייזר ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: ניו יורק,וושינגטון, לונדון, סקוטלנד ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי: תפוז, ווי-נט, וואלה, msn ישראל ארבעה מאכלים: פסטה, פיצה, אורז לבן, לחם אגוזים של "לחם ארז"(קונה לעצמי כזה לחם פעם בשבוע). ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו: אצל החבר שלי- אבל למרות שרצינו להיפגש מוקדם, ניפגש בסוף בתשע ולא בשש-שבע כמו שתיכננו כי לא הסתדר, אבל בקטנה
, עוד מקום זה ניו יורק- כי חשבתי לוותר על השנה השנייה ולדחות אותה ולנסוע לניו יורק להיות הנני של האחיין שלי אבל ויתרתי על ההזדמנות כי חשוב לי להמשיך בלימודים באופן רציף.

סקוטלנד !! אחד המקומות שאני הכי

רוצה להגיע אליהם. יש לי כמה חלומות טיול וסקוטלנד/אירלנד במקומות הראשונים.

דווקא לא התלהבתי מסקוטלנד...

אבל יכול להיות שזה בגלל שזה היה טיול מאורגן והייתי הילדה היחידה, כך שכל הטיול היה לא משהו מבחינתי.

המונשרי

New member
../images/Emo12.gif ואני השניה? לא יאמן.

כינויים סיסטר אוף מרסי - כזאת אני אחות רחמניה.
מקור הכינוי המון שרי = אשכול של עגבניות שרי חמדמדות וחייכניות....ומצרפתית זה יקירתי או אהובתי גוד נואוז... 4 דברים שאינכם יודעים עלי וגם לא תדעו. (סתאאאם סתאאם ) אני כותבת שירה אירוטית מרומזת ויפהה מציירת ציורי אקוורל אוספת בשמים וספרים אוהבת שירי רגאיי . 4 מקצועות שבהם עסקתי בעבר מורה עבדתי בבנק בביקורת גבולות מדריכה לעבודות יד ( ריקמה ברזילאית ,ציור על משי ,דקופאז' וכו'). סרטים שהייתי רואה שוב. שם הורד מסטיק פיצה סיפור שאינו ניגמר הגן של פיצי קוטיני מקומות בהם הייתי בחופשה מאמא איטליה פראג אילת ארה"ב סדרות טלוויזיה שאני רואה האבודים מתחילות מחדש ערוץ החיים הטובים - התחדשות , בנים מעצבים, הרוזנת היחפה. שעשועונים - מי רוצה להיות מיליונר. 4 מאכלים פיצה עוגת בלק פורסט מילקשייק פירות סטייק אנטריקוט מדיום עם יין אדום איכותי. 4 מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו האיים המלדיביים ניו זילנד איטליה - מיי לאב אירלנד

אפשר שיר לדוגמא ?

וגם את כשרונית בעבודות יד ? נראה לי צריך לעשות סדנה למעגל שלנו :) אבודים... איזו סדרה ! ראית כבר את כל העונה השניה ? מדהימה !!

אז אני שלישית ?

הכינוי שלי מלווה אותי כבר 5 שנים לערך, עוד מימי ההוללות בצ'אטים של IOL. הילה על שם האור המקיף אותנו. סגול על שם העין השלישית. כבר חמש שנים שאנשים קוראים לי הילה ולא אסנת :) חושבים שסגול זה שם המשפחה ושואלים אם אני ממשפחת כתר חחחחחח טריוויה צירפתי תמונה שאני מאוד אוהבת. מעין שלי שנה שעברה ביום הולדת של סבא שלה הקריאה ברכה בחרוזים מאוד מושקעת, שהיא כתבה בעצמה. היא כל כך התרגשה והתלהבה שבסוף הברכה היא פשוט קפצה עלי בחיבוק ענקי וגיסי תפס את הרגע. אני כל פעם מתרגשת מחדש מהתמונה הזו. ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי
בעברי כתבתי סיפורים אירוטים והם מפורסמים תחת כינוי אחר שלי באתר סיפורים ברשת.
ההורים שלי גרושים כמעט מהיום שנולדתי.
אני מכורה כבדה לסיגריות וקפה.
אני פחדנית נורא.... ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי
מוכרת גלידה (שעתיים בערך)
מוכרת בקונדיטוריה (יומיים בערך)
קלדנית בית משפט
מזכירה ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב
חומות של תקווה
נוטינג היל
גריז
אקספרס של חצות ארבעה מקומות בהם גרתי
הבית של אמא שלי ברחובות
מושב גאליה
בתים בשכירות ברחובות
כאן בברקן מזה שמונה שנים. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה
אבודים
חברים
האלופה !
חדשות ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה
פראג
פאריז
אילת
צפון הארץ ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי
תפוז
YNET
WALLA
לגעת אישה ארבעה מאכלים
פירות ים ברוטב לבן
סנדוויצ'ים
פירות
כנפיים פיקנטי ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו
ספא בעיצומו של מסג' (כואב לי נורא הגב!)
המשך החופשה באילת אם זה לא היה כל כך יקר להאריך אותה.
בטיול עם חברים אבל לא הספקתי להתארגן.
במיטה ישנה.... התעוררתי מוקדם נורא היום ! אני אוהבת שאלונים :)

קטיפ

New member
קצת עלי גם קמצוץ../images/Emo57.gif

טוב בנות יקרות, הכינוי קטיפ או קטיפונת הוא כבר איזה שש שנים אני גולשת בוואלה. אני צלמת ואפילו הצגתי תערוכה בשם ניקניים ב 2003 בגלריה סימן בבית מרכזים שאז נשרף לצערי ולצער הרבה אחרים. הקישור לתערוכה ברשת הוא www.dsebbag.com/nicknames אני מצלמת גם משפחות ונשים בהריון כדמי כיס..כבר 10 שנים. אני אוהבת מאוד לרקוד. נולדתי בדימונה בנגב. גרתי שם כל ילדותי..מתנה נפלאה שנתנו לי הורי.....אולי אחזור לשם לכשאזדקן...... עבודות שעבדתי:)) מורה מחליפה לכיתות א חצי שנה מתאמת כח אדם, הסעת עובדים קבלתם משדה התעופה.. חקירות פרטיות...צילום:) זה היה כייףףףףףףףףףף מכינה אספרסו מקיאטו וכל השאר בתולעת ספרים מזמן אני חיה מוסיקאלית ותמצאו אותי לרב עם וואקמן ליד הים.קרוב למים ללא וואק מן:) זהו בנתיים אשמח אם תגיבו על התערוכה שלי כאן כי ספר האורחים סגור בנתיים י

התמונה של נועה של הים מטריפה !

תמונה יפיפיה שנותנת כל כך הרבה לחשוב... אתגר ! איך היית מצלמת את הניקים שלנו ?

קטיפ

New member
../images/Emo219.gifאני צריכה להכיר אתכן יותר

את התערוכה עשיתי אחרי גלישה והכרויות שונות חלקן בינאשיות חלקם ן לא ראיתי בעצם.... וזה בא רק מעולמי הפנימי... אני מבטיחה לאתגר את עצמי, אבל יחסית אני חדשה כאן אסנת.... תודה על ההתיחסות }{

המונשרי

New member
../images/Emo24.gifקטיפה

אני בלי להכיר כבר - אוהבת את מצטיירת בעיני כאדם חם, מקבל שעבר המון בחיים ויודע לחבק את החיובי ולרחק מהעוקצני. נעים להתחמם לאורך.

קטיפ

New member
מונשרי איזו מחמאה נעימה../images/Emo28.gif

ת ו ד ה . ושוב אני מגיעה למסקנה שיש את הקסם הזה בוירטואליה שבה אני מביאה את עצמי עד תום. וגם קולטת אחרים ,את התמצית את המהות הפנימית בעצם. אני אוהבת את הוירטואליה. הזו. למרות שיש שמנצלים אותה, והיא שברירית..כי אין את האינטונציה...את הבעות הפנים..המחוות.... אבל. אני בטוחה מונשרי שאם היינו שכנות היינו החברות הכי טובות:) אולי את באה להרגע קצת???????? קטיפ ה

המונשרי

New member
../images/Emo9.gif תודה!

וידוי קטן מרב הלחץ והמתח התחיל השיער לנשור לי. אני כבר מחכה בכליון עיניים שה"סיפור הזה" כבר יגמר. יש לי בעיה לעזוב את הבית ( מכל מיני סיבות ). אך עצם הידיעה שישנם אנשים המוכנים לפתוח את ליבם וביתם - מחממת את ליבי.

שירה1973

New member
קטיפה סופסוף הצלחתי להיכנס ! ../images/Emo13.gif

התמונות יפהפיות, במיוחד אהבתי את נודדת (מקסים !) ואת מדברית, שמזכירה לי תמונות ישנות שלי עם המשפחה...
מאד מרשים ויפה - כל הכבוד !

קטיפ

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo71.gif4מאכלים שזיפ עסיסי

קרואסונים קוסקוס עוגה מבסיס בצק פריך קשה ,פחרות ממעל וקרם וניל:)))) **** מקומות שטיילתי: מרוקו, ספרד, סקוטלנד, ארגנטינה ****להיות כעת באיים הקאריבים עם ילדי ובעלי ז""ל....

קטיפ

New member
4מקומות בהם גרתי../images/Emo82.gif-אופס 5

דימונה ירושלים -אוניברסיטה הרצליה חולון רמת אביב

מממאיה35

New member
מגניב, אני חדשה פה יחסית../images/Emo13.gif

כינוי - מאיה, אהממ לא יודעת כשנרשמתי לתפוז זה השם הראשון שקפץ לי לראש (השם האמיתי שלי גם מתחיל ב-מ'). כמובן שמאיה היה תפוז אז הוספתי כמה ממים וגם העלתי לי את הגיל באיזה חמש שנים.. יש לי כינוי נוסף ברשת שבו אני כותבת דברים יותר אישיים וחושפניים, אולי פעם אחשוף את עצמי גם בו.
טריוייה - וואי זה קשה.. אוקי יש לי משהו - עד לפני שנה הייתי מחונית 15 שנים, שזה חצי מגילי הנוכחי. בגיל 30 פשוט הבנתי שאני כבר לא בגיל טיפש עשרה (אז התחילה ה"שטות" הזו של הצמחנות) ומאז אני טורפת בשר (בעיקר עוף) בכל הזדמנות שיש. ולא, אני לא מצטערת על ה15 שנים שהייתי צמחונית.
4 דברים שאתן לא יודעות עלי: (חחח יש יותר מ4): (1) יש לי אוסף פיות בבית. (2) יש לי חתולה ג'ינג'ית מקסימה ומטורפת. (3) אני עושה דוקטורט. (4) אני טיפוס מאוד תזיזי. (5) אני תל אביבית מלידה ומתה על העיר הזו
.
4 מקצועות בהם עסקתי בעבר: (1) מוקדנית בחברה כמו ביפר (שבוע). (2) טלרית בבנק (4 שנים, בתור סטודנטית). (3) הייתי מכניסה למעטפות כל מיני חוברות ופליירים (בגיל תיכון, אזרתי לאבא שלי). (4) עבדתי במערכת בחירות עירונית במשהו שקשור לתשלומים לספקים (לפני צבא).
4 סרטים: (1) אני והחברה. (2) הסיפור אשינו נגמר. (3) הנסיכה הקסומה. (4) רוקדת בחשיכה (אחחח איזה סרט, כל פעם שאני רואה אותה, ולמרות שאני יודעת את הסוף, אני בוכה).
4 מקומות בהם גרתי: (1) שכונה בת"א. (2) שכונה בת"א. (3) מעונות בטכניון בחיפה. (4) דירה נוכחית - שכונה בת"א.
4 סדרות טלויזיה: (1) כוכב נולד. (2) סיינפלד. (3) לרדת בגדול. (4) סימפסון (וחבל שאין בוורלי וכל החברה האלה, כי הייתי מכורה להן).
4 אתרי אינטרנט יומיים: (1) קומונה שאני משתתפת בה. (2) ווינט. (3) ג'ימייל. (4) וואלה.
4 מאכלים: (1) חצלים. (2) סושי. (3) עוף (4) סלט.
4 מקומות שהם אפשר היה להיות עכשיו: (1) מצפה אופיר ברמה"ג. (2) ים או מים. (3) חו"ל מכל סוג שהוא. (4) טבע ירוק. נחמד, בטח נחמד

מממאיה35

New member
אופסי סליחה על שגיאות הכתיב

ושיכולי האותית, בד,כ אני עושה הגהה לפני. התרגשות של מתחילים

למעלה